Ovidio Lopez 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Zgłoszone x2. a ty to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: A co już cię wyjeeebali z tej co ostatnio pracowałaś? Wypad knurze i nie zaśmiecaj wątku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Można powiedzieć, że już całkiem dobrze. Chyba wrócę do pracy szybciej, niż planowałam, ale to dobrze, bo tylko gnuśnieję w tym domu. Człowiek wariuje i głupoty chodzą po głowie. Mnie przeraża, że wychodzę jak jest ciemno i wracam jak juz jest ciemno. Ale ratuje się książkami, muzyką, filmami i świeczkami zapachowymi, bo bardzo brakuje mi słońca. No i wypadami do lasu W styczniu chyba wyskoczę gdzieś na wczasy, żeby jednak pozyskać to słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Człowiek wariuje i głupoty chodzą po głowie. Mnie przeraża, że wychodzę jak jest ciemno i wracam jak juz jest ciemno. Ale ratuje się książkami, muzyką, filmami i świeczkami zapachowymi, bo bardzo brakuje mi słońca. No i wypadami do lasu W styczniu chyba wyskoczę gdzieś na wczasy, żeby jednak pozyskać to słoneczko To czekamy na relację z tripu w Egipcie w google maps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: chesz wojny Nie pij Lex.Trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Człowiek wariuje i głupoty chodzą po głowie. Mnie przeraża, że wychodzę jak jest ciemno i wracam jak juz jest ciemno. Ale ratuje się książkami, muzyką, filmami i świeczkami zapachowymi, bo bardzo brakuje mi słońca. No i wypadami do lasu W styczniu chyba wyskoczę gdzieś na wczasy, żeby jednak pozyskać to słoneczko O tak, te krótkie dni są uciążliwe. Godzina 16 i już jest kompletnie ciemno. Ale zaraz nowy rok - barani skok i wszystko wróci do normy. Też bym sobie poleciała na jakieś wczasy, ej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie pij Lex.Trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Red Hat napisał: O ty pijaczko, za obrażanie Nimfy będziesz tu tyrana dożywotnio Przetyrać i przemaglować to cię mogę w sekundę, także się schowaj lepiej. Bo śmierdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: O tak, te krótkie dni są uciążliwe. Godzina 16 i już jest kompletnie ciemno. Ale zaraz nowy rok - barani skok i wszystko wróci do normy. Też bym sobie poleciała na jakieś wczasy, ej. Rano jadę jest mgła, wracam wieczorem to znowu mgła i jak tu nie zwariowałać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Red Hat napisał: To Leć z Łysą ona nie była dalej niż w Koniakowie a po pijaku zwiedziła cały świat w urojeniach Zgłoszone i screen na policję do Łowicza i Łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone i screen na policję do Łowicza i Łodzi. To jest ten łysol z filmików na yt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1094 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Trzeba spytać WychodzeNaChwile czy chciałby Borynę... Hankę czy koniecznie musi być Maryna a moze za dopłatą Boryna to może niech rozstrzygnie się to na drodze tradycyjnej walki w kisielu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: to może niech rozstrzygnie się to na drodze tradycyjnej walki w kisielu? Ale Maryna z Boryna czy Maryna z Hanką a może Hanka z Boryna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: To jest ten łysol z filmików na yt? Da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1094 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale Maryna z Boryna czy Maryna z Hanką a może Hanka z Boryna systemem pucharowym ja będę trofeum dla zwyciężczyni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Da I on próbuje….dobra, on jest samozaoraniem we własnej osobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: systemem pucharowym ja będę trofeum dla zwyciężczyni Szkoda że nie moge brać udziału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Sassy and Wicked napisał: To jest ten łysol z filmików na yt? Podoba ci się Przemek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Sassy and Wicked napisał: I on próbuje….dobra, on jest samozaoraniem we własnej osobie. On jest sexowny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Da Łysa jesteś z Rosji wydało się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Sassy and Wicked napisał: To jest ten łysol z filmików na yt? łysol to jest Madzia salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, suse napisał: łysol to jest Madzia salowa Zgłoszone pajacu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Sassy and Wicked napisał: I on próbuje….dobra, on jest samozaoraniem we własnej osobie. Idziemy spać, zostawiając Pravika i Bica z Maxmodels Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Idziemy spać, zostawiając Pravika i Bica z Maxmodels Dobrej nocy Niech się kiszą we własnym sosie. Good night Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sassy and Wicked napisał: Zgłoszone pajacu. zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa góra ma 595 metrów 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Sassy and Wicked napisał: Zgłoszone pajacu. Ciebie też trzeba obciąć na łyso 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach