Onaaaa 1372 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: dostaniesz wodę śpiewająca to nie odmówisz Ja też poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wiesz ze ona myślała że krakowskie przedmiescie jest w krakowie. Ona to możesz sobie gadać do kobiet z Mopsu, które cie odwiedzają. Kiedy pójdziesz do pracy? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ona to możesz sobie gadać do kobiet z Mopsu, które cie odwiedzają. Kiedy pójdziesz do pracy? Nigdy. Haaaa haaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ona to możesz sobie gadać do kobiet z Mopsu, które cie odwiedzają. Kiedy pójdziesz do pracy? Madziu, nie rób sobie jaj. Napisz normalnie gdzie ta starówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1094 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Byłeś? piękne miasto, dobre jedzenie muzeum historii naturalnej ma świetna ekspozycję park na Letnanach fajniejszy niż muzeum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ona to możesz sobie gadać do kobiet z Mopsu, które cie odwiedzają. Kiedy pójdziesz do pracy? Rozwalasz mnie dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Jak zawsze magdzie na żarty sie zebralo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Rozwalasz mnie dzisiaj. Łysa śmieszy jak zawsze. Tylko zapomniała że powinna już spać bo o 3 wstaje do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Rozwalasz mnie dzisiaj. Czemu? Srelcia odkąd ma kosę z Malowanym jest nie do życia i w koncu to napisałam. Ale co mnie to obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1094 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja też poproszę jako dzieciak naoglądałem się Janosika i głośno i stanowczo domagałem się okowity także już wtedy telewizja miała zły wpływ na dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: magdzie na żarty sie zebralo A co mam płakać, bo masz nudesy Srelci? Bój się Boga ojciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czemu? Srelcia odkąd ma kosę z Malowanym jest nie do życia i w koncu to napisałam. Ale co mnie to obchodzi? Madziu ale to ty w tym roku zostałaś przegrywką roku a nie ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czemu? Srelcia odkąd ma kosę z Malowanym jest nie do życia i w koncu to napisałam. Ale co mnie to obchodzi? nie obchodzi to nie wnikaj jizzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czemu? Srelcia odkąd ma kosę z Malowanym jest nie do życia i w koncu to napisałam. Ale co mnie to obchodzi? Najpierw wysyła mu nudesy, potem ma z nim kosę i się boi, co on może z tymi nudesami zrobić… niekomfortowa sytuacja, ale na własne życzenie - nie żal mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: nie obchodzi to nie wnikaj jizzz Nie trudno się domyślić. Kiedyś w samych majtkach zostaniesz, jak Grażyna Cię złapie 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 186 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu? Srelcia odkąd ma kosę z Malowanym jest nie do życia i w koncu to napisałam. Ale co mnie to obchodzi? Odkąd mam kosę z malowanym to odżyłam. Edytowano 6 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Sassy and Wicked napisał: Najpierw wysyła mu nudesy, potem ma z nim kosę i się boi, co on może z tymi nudesami zrobić… niekomfortowa sytuacja, ale na własne życzenie - nie żal mi. Bez komentarza. Jak się czujesz? Dobrze, że dziś później idę do pracy, bo wczoraj zdążyłam zrobić, co miałam dziś zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jako dzieciak naoglądałem się Janosika i głośno i stanowczo domagałem się okowity także już wtedy telewizja miała zły wpływ na dzieci Dobrze że nie domagałeś się Maryny w całej okazałości 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bez komentarza. Jak się czujesz? Dobrze, że dziś później idę do pracy, bo wczoraj zdążyłam zrobić, co miałam dziś zrobić Łysa a gdzie taka praca że codziennie można chodzić na jaką godzinę się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Ovidio Lopez napisał: magdzie na żarty sie zebralo Zawsze jestem wesoła i nie mam kija w tyłku. Ja nie mam powodów do zmartwień, tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie trudno się domyślić. Kiedyś w samych majtkach zostaniesz, jak Grażyna Cię złapie 🫢 o czym ty kobieto prawisz? mnie w wawie nie ma od miesiecy. rozpuszczasz ploty bazarowe, bo sama bys bolca przykitrala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dobrze że nie domagałeś się Maryny w całej okazałości Tutaj na forum może Maryny nie ma, ale za to pałęta się Boryna…Hanka, w całej okazałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dobrze że nie domagałeś się Maryny w całej okazałości Maryna z maxmodels Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 657 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: o czym ty kobieto prawisz? mnie w wawie nie ma od miesiecy. rozpuszczasz ploty bazarowe, bo sama bys bolca przykitrala Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bez komentarza. Jak się czujesz? Dobrze, że dziś później idę do pracy, bo wczoraj zdążyłam zrobić, co miałam dziś zrobić Można powiedzieć, że już całkiem dobrze. Chyba wrócę do pracy szybciej, niż planowałam, ale to dobrze, bo tylko gnuśnieję w tym domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. dopiero mi pod jajce sie chowalas a teraz kąsasz ręke pana... Edytowano 6 godzin temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Można powiedzieć, że już całkiem dobrze. Chyba wrócę do pracy szybciej, niż planowałam, ale to dobrze, bo tylko gnuśnieję w tym domu. A co już cię wyjeeebali z tej co ostatnio pracowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 20 Napisano 6 godzin temu chesz wojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: dopiero mi pod jajce sie chowalas a teraz kąsasz ręke pana... Zgłoszone x2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1372 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Sassy and Wicked napisał: Tutaj na forum może Maryny nie ma, ale za to pałęta się Boryna…Hanka, w całej okazałości. Trzeba spytać WychodzeNaChwile czy chciałby Borynę... Hankę czy koniecznie musi być Maryna a moze za dopłatą Boryna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach