Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Czyli takie zakochanie i to jest fajne uczucie. 

Nie wiem mało kobiet przeżyło chyba. Taki stan może się ciągnąć do 5 lat i byś była sama jednak. Fajne to czy nie 

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Nie wiem mało kobiet przeżyło chyba. Taki stan może się ciągnąć do 5 lat i byś była sama jednak. Fajne to czy nie 

Nie no 5 lat to za dlugo. Tak do roku maksymalnie.

Nie no 5 lat to za dlugo. Tak do roku maksymalnie.

Niewiadomo jak masz jednak kontakt coś byś robiła i tak trwa. Byś musiała urwać kontakt 

9 minut temu, Fifofa napisał:

Jakby facet spodobał  miała z nim.kontakt nawet czas spędzony razem. Jednak z każdym dniem tygodniem byś zabiegała byś tego chciała.

Jak raz wyszlo raz nie.

Pisze z osobą co ma 0 doświadczenia.

No ja się dziwię że mają taki problem te incele bo znam taka babkę całkiem ladna co lubi niedostępnych ona z nimi anale ale nie wychodzi tacy niedostępni ale nie ma w sumie bliskości i oni też poblokowani, to są smutne tematy, lepsza już fantazja że przyjemność na chwilę niż dłuższe bycie z kimś a do miłości nikogo nie zmusisz jak nie zależy to z powietrza nie stworzysz

Edytowano przez Kocopoł

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

No ja się dziwię że mają taki problem bo znam taka babkę co lubi niedostępnych ona z nimi anale ale nie wychodzi tacy niedostępni ale nie ma w sumie bliskości i oni też poblokowani, to są smutne tematy, lepsza już fantazja że przyjemność na chwilę niż dłuższe bycie z kimś a do miłości nikogo nie zmusisz jak nie zależy to z powietrza nie stworzysz

Anale to żeś napisała, raczej odrzuca..Jednak kocha kogoś kim jest,.nie czym jest. Za całe bycie.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Niewiadomo jak masz jednak kontakt coś byś robiła i tak trwa. Byś musiała urwać kontakt 

Tak najlepiej zerwać kontakt jesli się chce czegoś więcej a druga strona nie chce. Ogolnie depresji się można nabawić kochać kogoś a on cie nie chce.

Tak najlepiej zerwać kontakt jesli się chce czegoś więcej a druga strona nie chce. Ogolnie depresji się można nabawić kochać kogoś a on cie nie chce.

Chyba żeby skonsumował, jak nie konsumuje? choć może w każdej chwili przycisnąć do ściany, myślę byś nie opierała.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Anale to żeś napisała, raczej odrzuca..Jednak kocha kogoś kim jest,.nie czym jest. Za całe bycie.

Nom ona nawet ze mną chciała to zwierzak jest ale uczuciowy bardzo też nie tylko doopa i mi trochę przykro bo dziwna baba ale fajna 

13 minut temu, Fifofa napisał:

Chyba żeby skonsumował, jak nie konsumuje? choć może w każdej chwili przycisnąć do ściany, myślę byś nie opierała.

Jak skonsumuje to ma byc że lepiej? Bo jak kocha a on sie do niej pcha a potem odchodzi to słabo. 

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Jak skonsumuje to ma byc że lepiej? Bo jak kocha a on sie do niej pcha a potem odchodzi to słabo. 

Nie wiem nie mogę konsumować 🙄 ty wiesz ?

Ona jest trochę jak mój facet bo ja mdleje jak z domu wychodzę a ona taka bossy huh bardzo fajna baba ja lubię takich zboczonych ludzi bo nie patrzą że autyzm i zara zemdleje 

Fak czasem nie wiem jak dozylam tego wieku bo ciężko się poruszać po świecie jest i zaraz nie umrzeć pod kołami przejeżdżającego samochodu albo coś 

Chyba nie należy wykonywać gwałtownych ruchów w tej dżungli wśród małp i dzikich stworów to dają zyc

17 minut temu, Fifofa napisał:

Jak nie możesz to może i dobrze. Ja nie wiem ja mam normalne związki.

• Haha 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Jak nie możesz to może i dobrze. Ja nie wiem ja mam normalne związki.

Ja też koniec tych pierdołòw  myślałem wtedy szybciej przejdzie.

Haha nawet Jeżowa jakaś przerażona że tu może siedzą psychole xd

Edytowano przez Kocopoł

4 minuty temu, Kocopoł napisał:

Haha nawet Jeżowa jakaś przerażona że tu może siedzą psychole xd

Przerażona to nie ale czas zakończyć ten temat 😅

7 minut temu, Fifofa napisał:

Ja też koniec tych pierdołòw  myślałem wtedy szybciej przejdzie.

Spoko rozumiem ale czasem wpakuje się w jeszcze cis gorszego myśląc że szybciej przejdzie.

34 minuty temu, Fifofa napisał:

Tez masz dziwne podejście ona mu dała siebie znaczy to co ma bo zakochana a ty fuj, sûka, shmata, te prawackie podejścia są mocno brutalne i nieczułe czasem, dlatego się trochę boje tych mocno prawatskich bo mam wrażenie że uczuć nie mają chyba lepiej jakby pieniądze mu dawała albo robiła wykłady o moralności nvm .

Życie 

Edytowano przez Kocopoł

5 minut temu, Kocopoł napisał:

Tez masz dziwne podejście ona mu dała siebie znaczy to co ma bo zakochana a ty fuj, sûka, shmata, te prawackie podejścia są mocno brutalne i nieczułe czasem, dlatego się trochę boje tych mocno prawatskich bo mam wrażenie że uczuć nie mają chyba lepiej jakby pieniądze mu dawała albo robiła wykłady o moralności nvm .

Życie 

Tyle zabiegu o bolca?

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Spoko rozumiem ale czasem wpakuje się w jeszcze cis gorszego myśląc że szybciej przejdzie.

Wpakuje się w ciąże jaki mąż i nie mąż.

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Tyle zabiegu o bolca?

No mi by się nie chciało ale nie gardzę, trochę podziwiam że odwazna lepiej tak niz nic nie robić 

A myślisz że babom niektórym na dobrym bolcu nie zależy że niby nie może zależeć bo co 

3 godziny temu, po porostu Ania napisał:

Cześć  jestem od   ponad 21 lat w małżeństwie   od około żyjemy razem ale osobno ( wybór męża )     zauważyłam u siebie ze już nie umiem  ufać , wierzyć  , wierzyć  w miłość ,   a jednocześnie   czuje sie sama samotna     jak ktoś mnie zaczepia ja  juz nie umiem    rozmawiać   odpycham samą sobą czy to jest normalne czy   ja już całkiem "dziczeje "   

to normalne ze sie dziczeje. pytanie czy to akceptujesz czy zmieniasz. ludzie w kazdym wieku mogą sie przekwaflifikowac, wyjechac za granice, znaleźć sobie jakies zajecie

Ona lubi się roochac, wątpię że to jakieś poświęcenie było ale to że lubi się roochac to nie znaczy że nie ma uczuc 🤔

3 minuty temu, Kocopoł napisał:

A myślisz że babom niektórym na dobrym bolcu nie zależy że niby nie może zależeć bo co 

Niewiem czy im.zalezy  na bolcu 

45 minut temu, Kocopoł napisał:

Ona jest trochę jak mój facet bo ja mdleje jak z domu wychodzę a ona taka bossy huh bardzo fajna baba ja lubię takich zboczonych ludzi bo nie patrzą że autyzm i zara zemdleje 

wiadomo, tutaj kazda ma faceta

10 minut temu, Fifofa napisał:

Tyle zabiegu o bolca?

Ciąża z takim średni pomysł. Najlepiej planiwana.

8 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Źle zrozumiałeś zresztą UJ cię to obchodzi wara z łapami ojdziedz żeby się obcymi ludźmi interesowac i chcieć nimi sterować przez srorum internetowe to chyba coś ci się w główce popjerdolilo nieco 

Edytowano przez Kocopoł

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Źle zrozumiałeś zresztą UJ cię to obchodzi wara z łapami ojdziedz żeby się obcymi ludźmi interesowac i chcieć nimi sterować przez srorum internetowe to chyba coś ci się w główce popjerdolilo nieco 

tak nie folguj femcel, bo wysle na ciebie kilku meksykanóf

13 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

Ty też 🤔

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się