Flatpak 33 Napisano poniedziałek o 19:23 (edytowany) ? Edytowano poniedziałek o 19:23 przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mitten 2 Napisano poniedziałek o 20:23 ciekawe czy puszczala mu ostre baczury siarkowodorowe w twarz, niektórzy tak lubiom, ja mógłbym sie zgodzic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano poniedziałek o 20:34 10 minut temu, mitten napisał: ciekawe czy puszczala mu ostre baczury siarkowodorowe w twarz, niektórzy tak lubiom, ja mógłbym sie zgodzic ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano poniedziałek o 21:17 3 minuty temu, Łysa góra ma 595 metrów napisał: A ja nie Nie jestem kukoldem Jesteś i to największym na tym forum, oddałbyś wszystko żeby Klaudiusz się na ciebie ...ziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 20 Napisano poniedziałek o 21:21 1 minutę temu, Łysa góra ma 595 metrów napisał: Każdej która by na mnie specjalnie pierła bym dal z liscia xD Tobie to nie grozi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 41 Napisano poniedziałek o 21:52 8 minut temu, Łysa góra ma 595 metrów napisał: Bo ja się zadaje z damami które nie puszczają gazów, zgadza się czyli ze sztucznymi ciipami jak leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 6 Napisano 17 godzin temu 9 godzin temu, hodidhit433 napisał: ty jesteś największą cyber-kukoldską spierrdoliną jaką to forum widziało. łasiłeś się do każdego damskiego niku niczym skrajnie infantylny, lekko upośledzony 13-latek, harrr tfu. w sumie nadal to robisz. W dodatku potrafi jednocześnie hejtować tę samą osobę do której spermi z drugiego nicku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 6 Napisano 17 godzin temu Klaudiusz, jesteś? Mamy pytanie dlaczego twoje pliki waż po 9 mb, to jest okropnie wielki rozmiar i leżak twierdzi, że tak egzotyczny format jak png to na 100 procent AI xD https://iili.io/fayHxp9.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 17 godzin temu przeciez to jakas stara baba 50+widac po wlosach stroju etc. tak sobie wyobrazam statystczna uzytkowniczke dzialy ero na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 6 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: przeciez to jakas stara baba 50+widac po wlosach stroju etc. tak sobie wyobrazam statystczna uzytkowniczke dzialy ero na kafeterii Ciekawe czy Krejzi podziela twoją opinię, bo nie wydaje mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Krzysztof Stolec napisał: Ciekawe czy Krejzi podziela twoją opinię, bo nie wydaje mi się mysle ze tezby te babe uznala za grazyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 6 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: mysle ze tezby te babe uznala za grazyne To zostanie ustalone, póki co jednak, cały czas jej moderatorzy profil lurkują i trzeba zniszczyć łysą, bo już sobie za dużo pozwala. Ciekawe czy nam mój też tak patrzą, bo nigdy tej opcji nie włączałem xD https://f.kafeteria.pl/profile/194125583-miszluft/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 16 godzin temu ona sie tu codziennie niszczy od switu do nocy za dwa lata jak sie tu wejdzie to bedzie jak lezaka pisala o sexie co piatek za smietnikiem znaczy na ambonie i o gratach na komodzie ktore symbolizuja jej bogactwo ktorego jej zazdroscimy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, miszluft napisał: No to tak. Uwazam ze to Grażyna ze stylu, karyna z wygladu, ale na ero na pewno są gorsze A to nawet nie Klaudiusz, ale ta sama maniera chowania dloni za plecami Edytowano 10 godzin temu przez máš iq tykve Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 3 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 6 godzin temu, IV Knur RP napisał: przeciez to jakas stara baba 50+widac po wlosach stroju etc. tak sobie wyobrazam statystczna uzytkowniczke dzialy ero na kafeterii Munek jest nawet bardziej niekumaty niż ty jak widać Widzi duży biust i długie włosy i myśli że od razu sexbomba Edytowano 10 godzin temu przez Perihelion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 10 Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, Perihelion napisał: Munek jest nawet bardziej niekumaty niż ty jak widać Widzi duży biust i długie włosy i myśli że od razu sexbomba 30 lat temu to moze ta pani byla sexbombą wszystko mozliwe wyglad sie zmienil a rozum nie wiec moonow wyrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 9 godzin temu 33 minuty temu, Perihelion napisał: Munek jest nawet bardziej niekumaty niż ty jak widać Widzi duży biust i długie włosy i myśli że od razu sexbomba Oho, pierwszy kumaty się odezwał. Wrzuć świnko teraz siostrę kraplewskiej i upieraj się przy swoim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 20 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, máš iq tykve napisał: Oho, pierwszy kumaty się odezwał. Wrzuć świnko teraz siostrę kraplewskiej i upieraj się przy swoim. Mi to pasuje, przynajmniej mnie już nie szuka w necie, a ją niech se ogląda i wali xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 3 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, darkromance napisał: Mi to pasuje, przynajmniej mnie już nie szuka w necie, a ją niech se ogląda i wali xD Daj w bieliźnie następnym razem to może się miło zaskocze, zobaczymy;) Edytowano 9 godzin temu przez Perihelion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 3 Napisano 9 godzin temu Teraz po pracy i treningu wypoczywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach