Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Czego od potencjalnych partnerów oczekują kobiety, które nie chcą, nie mogą lub nie powinny mieć dzieci?

Polecane posty

2 minuty temu, Get Out napisał:

No ale mając do zaoferowania trzeba być rokującym czyli w skrócie ogarniętym życiowo , bo po co kobiecie koleżanka w ciele faceta , albo mentalne dziecko które wymaga opieki.😆

Jeśli byłaby starsza a on by jej sie podobał to i taki noeograniety by się jej przydał 😆

14 minut temu, máš iq tykve napisał:

Ją normalny facet zaprosil na piwo (widziałem zdjęcie) i nagle odjebało, bo przypadkiem za włosy czy tam cycka dotknął 😜

jaklby byl normalny to by za cycka nie lapal na piwie 😄

1 minutę temu, Get Out napisał:

To nie było złośliwie tylko obiektywnie sprawiasz wrazenie takiej którą trzeba sie opiekować i mops za to płaci opiekunowi bo tak funkcjonują przepisy. Ewentualnie są goście fetyszyści jacyś którzy w zamian za seks trzymają pod swoim dachem coś takiego , bo są różne zboczenia. No niestety realia są brutalne.

ty sie bardziej nadajesz do opieki przez mops niz dumbo. 

• Thanks 1

Jeżeli się mylę zacznij pisać jak normalna kobieta , bez tych majaków i stanów psychozy, oraz bez wstawek o narządach płciowych. Nie zdołasz za żadne pieniądze nawet udawać normalnej i to jest problem.

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Jeśli byłaby starsza a on by jej sie podobał to i taki noeograniety by się jej przydał 😆

Na marginesie nie tylko takie rozwiązania można znaleźć jak najbardziej.

No ale każe ci ktoś gadać ze mną i myślisz że jesteś jedyny poszkodowany przez życie ja za tobą nie laze a też tu nie siedzę żeby się sebiksom podobać i udawać Greka tylko być nieskrępowana sobą w tej porytej symulacji ciebie na to nie stac tylko udajesz sreda bundy

Edytowano przez Ciabata

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarz psychiatra ma płacone od pacjenta. 😆

2 minuty temu, miszluft napisał:

A ty sprawiasz wrażenie jakby sie musiała tobą opiekować siostra i zgadnij co- rzeczywiscie musi:) wrażenie pokryło sie z rzeczywistości.

odbij od dumbo z tymi kulawymi analizami bo jest od ciebie o 50 leveli wyżej pod dosłownie każdym względem życiowym.

Znalazł sie, komentator 

Ja to nie mam sobie nic do zarzucenia , bo nawet podatki płace i przestrzegam litery prawa. 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

A odpal z lysą moderacje, niebieska karto. 😉 

• Haha 1

Szkoda ze sam sie nie stosujesz do własnych rad jesli chodzi o te wstawki o narządach płciowych i inne incydenty kazirodcze 

Ale ja wiem jak wyglądają normy i bez żadnych problemów potrafię się ich trzymać. A ono nawet nie potrafi udawać normalnej i to jest rzeczywiście problem. 😆

Odezwij się do mnie za 100 lat jak dojrzejesz i będziesz czlowiekiem jedynym takim widmokiem na świecie a nie kolejna kalka z filmów która chce być cool 

1 minutę temu, máš iq tykve napisał:

A odpal z lysą moderacje, niebieska karto. 😉 

Munek niebieską kartę już będziesz miał do końca życia tak jak pdf ma też swój status. 😆

7 minut temu, Get Out napisał:

Jeżeli się mylę zacznij pisać jak normalna kobieta , bez tych majaków i stanów psychozy, oraz bez wstawek o narządach płciowych. Nie zdołasz za żadne pieniądze nawet udawać normalnej i to jest problem.

a kiedy ty zaczniesz pisac jak normalny chlop a nie jakis degenerat zyjacy w skrajnej biedzie i potrzebujacy pomocy mopsu ?

6 minut temu, Get Out napisał:

jak ci brakuej kasy to do szlachetnej paczki sie zglos albo caritasu ja nie dotuje patologii ew. moze jakis kafe milf cie wspomoze gotowka w zamian za garsc komplementow. 

Edytowano przez IV Knur RP

1 minutę temu, Ciabata napisał:

Odezwij się do mnie za 100 lat jak dojrzejesz i będziesz czlowiekiem jedynym takim widmokiem na świecie a nie kolejna kalka z filmów która chce być cool 

Ale ja nie pisałem tego złośliwie tylko uświadamiam ,bo tutaj fałszywie ci nakładą do głowy że jesteś atrakcyjna i normalna, a później real to brutalnie zweryfikuje , bo widać stany psychozy i wytrzeszcz oczu już na pierwsz rzut oka. 

Czego ty człowieka chcesz uczyć, jakiej normalności, jak być mitomanem i kłamcą a na UJ mi takie coś 

1 godzinę temu, Onaaaa napisał:

Właśnie że nie chcą dzieci teraz to większość takich kobiet tylko by kasę koleś miał bo inaczej ciężko. 

Czyli paradoks jest taki, że facet, który nie powinien mieć dzieci, nie ma szans u kobiet, które chcą mieć dzieci, ale jeszcze bardziej nie ma szans u kobiet, które też nie planują dzieci?

Tok myślenia może być taki: "ja nie chcę dzieci, bo ja chcę więcej pieniędzy i wygody, więc mój facet powinien zarabiać jeszcze więcej niż gdyby on miał zarabiać na nasze dzieci".

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ale ja nie pisałem tego złośliwie tylko uświadamiam ,bo tutaj fałszywie ci nakładą do głowy że jesteś atrakcyjna i normalna, a później real to brutalnie zweryfikuje , bo widać stany psychozy i wytrzeszcz oczu już na pierwsz rzut oka. 

Projektujesz swoje traktowanie ciebie jak dziecko specjalnej troski? Nikt mnie nie wytyka palcami

Z tobą problem jest taki ze wszystko musisz udawac. Norm uczysz sie na pamięć i ‚przestrzegasz’ jak degenerat i socjopata, udajesz ze masz prace, mi każesz udawac ze mnie nie ma zeby mi ludzie uwierzyli ze jestem na wakacjach itd.

nie wiem czy twoje iq to chwyci ale są ludzie którym podstawowe sprawy przychodzą naturalnie a nie ryja na pamięć podstaw w stylu do banku ide w koszulce już nie wspominając o tym ajk bardzo nie na miejscu są twoje peedo wysrywy na forum.

Bełkoczesz jak twój niepełnosprawny narzeczony więc jakakolwiek rozmowa nie ma sensu, albo pisz normalnie bez tego ślinotoku, to wtedy mogę się odnieść. 

1 minutę temu, Ciabata napisał:

Projektujesz swoje traktowanie ciebie jak dziecko specjalnej troski? Nikt mnie nie wytyka palcami

No właśnie obawiam się że tak jest i pewnie rodzice się tobą opiekują. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Masz swoje koleżanki odpjerdolisz się ode mnie w końcu? Ja się brzydzę ty się brzydzisz po choj do mnie piszesz 

opowiadasz nam swoje zycie przypisujac je innym jestem tylko ciekaw czy to ty czy tobie zmieniaja te twoje slynne pampersy

17 minut temu, miszluft napisał:

Ty jesteś psycholem a nie introwertykiem. Odbij 

Why not both

6 minut temu, Ciabata napisał:

Czego ty człowieka chcesz uczyć, jakiej normalności, jak być mitomanem i kłamcą a na UJ mi takie coś 

Ale ja nie uczę tylko uświadamiam i idę dalej. A co z tym zrobisz to mi lata i uważam że lepiej jest powiedzieć otyłej osobie że jednak trzeba sie ogarnąć niż manipulować że dobrze wygląda, bo będzie jeszcze bardziej tyła. 

1 minutę temu, miszluft napisał:

To już zauważyliśmy dawno ze wszystko co innym zarzuca tyczy sie jego czyli - Bieda -opieka czyjaś nad kims / pampersy - brak wakacji -brak tramwaju 😛 itp itd. Jest bardzo czytelny i nawet sierota tego nie widzi ile sam o sobie mowi myslac ze jedzie komuś.

dodatkowo ten gruby temat peedofilii. Ma taka fiksacje ze prawdopobnie sam jest jej ofiara 

raczej w jakims poprawczaku go gnebili 

on udaje kryminaliste jakby nim byl to by nie mylil pojecia recydiwsta albo ze ktos mial wyrok z zawieszeniu itd. kryminalisci wbrew pozorom nie robia takich bykow jak przecietny czlowiek i nie pisza o wyroku w zawiasach

Ale ja nie uczę tylko uświadamiam i idę dalej. A co z tym zrobisz to mi lata i uważam że lepiej jest powiedzieć otyłej osobie że jednak trzeba sie ogarnąć niż manipulować że dobrze wygląda, bo będzie jeszcze bardziej tyła. 

A ktoś cię prosił o zdanie? W sklepie też płaczesz jak widzisz gruba babę? Wypjerdalaj do jeża akysz

Powiedz Madzi z Sosnowca, że na pewno ma cipę jak wiadro, bo rodziła. ;-))))

Przed chwilą, miszluft napisał:

Aha i w kolko pisanie o ‚przestrzeganiu litery prawa’ i uczeniu sie norm. Widać ze jakaś kryminalna przeszłośc 

Tak tutko paryska bo wszystko określają normy i jak pojedziesz do innego kraju gdzie jest inny wyznanie, to musisz przestrzegać ich norm właśnie za którymi często stoi litera prawa. Bo jak ty sobie wyobrażasz funkcjonować bez żadnych przepisów, albo jeździć autem jak ci pasuje.😁 Po to stworzono przepisy aby homo sapiens chociaż jako tako funkcjonowało bez większego rozlewu krwi , a i tak się tłuką i wszczynają awantury i takie tam wojny. 😆

• Thanks 1

2 minuty temu, Ciabata napisał:

A ktoś cię prosił o zdanie? W sklepie też płaczesz jak widzisz gruba babę? Wypjerdalaj do jeża akysz

No wiesz jesteś w publicznym miejscu i jak zaczniesz nago latać po ulicy przykładowo , to ktoś zareaguje i wyrazi niezadowolenie. 😆

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się