Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
JeździecBezFiuta

Partia Grzegorza Brauna na 3 miejscu w najnowszym sondażu 💪🇵🇱🇵🇱🇵🇱

Polecane posty

5 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Niektóre matki są nadwrażliwe, a ojcowie przez nie dyskryminowani. Współczuję tym facetom.

Ojciec jest być może marginalny, a jako mąż znika. Nie wierzę, że to się potem nie odbija na późniejszej relacji, gdy kobiecość, męskość znika w związku i z kobiety zostaje tylko matka. 

29 minut temu, IV Knur RP napisał:

ci z lewicy powinno zaatakowac gasnica krzyz ktory tam wisi ciekawe co wtedy powiesz

Że nie powinno być symboli żadnych religii w instytucjach państwowych, krzyży też. 

30 minut temu, IV Knur RP napisał:

wy naprawde macie jakies wypaczone postrzeganie swiata jak mozna cos takiego popierac

a pozniej sie dziwicie ze jakis islamista robi to samo co braun 

Nie bierz tego dosłownie, nie twierdzę, że on miał prawo siłowo załatwić te świece, ale twierdzę, że ich tam w ogóle nigdy nie powinno być. 

2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ojciec jest być może marginalny, a jako mąż znika. Nie wierzę, że to się potem nie odbija na późniejszej relacji, gdy kobiecość, męskość znika w związku i z kobiety zostaje tylko matka. 

Niestety w Polsce wciąż panuje stereotyp, że najważniejsza jest matka. Matka, Matka Polka, Matka Boska itd  😉 

4 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Niestety w Polsce wciąż panuje stereotyp, że najważniejsza jest matka. Matka, Matka Polka, Matka Boska itd  😉 

Przeczytałam tu kiedyś o poznawaniu po bieliźnie syna przy braniu jej do prania, że uprawiał seks, jako dowód chyba więzi. Czyli syn na tyle dorosły, żeby uprawiać seks, dawał matce swoją bieliznę po seksie do prania (zamiast zrobić to sam), a matka prała bieliznę dorosłego syna po seksie... Czy to jedyny, obowiązujący model relacji rodzic-dziecko? Nie sądzę 😉 

Wobec mojej rodziny nie ma hamulców, żeby sobie dawać prawo do komentarzy, ja je wcześniej miałam (na przykład to o tej bieliźnie wprawiło mnie w lekki stupor, ale nie zabrałam żadnego głosu), ale teraz już chętnie podyskutuję, jakby co. 

Edytowano przez NieTakiKróliczekZły...

7 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Że nie powinno być symboli żadnych religii w instytucjach państwowych, krzyży też. 

Nie bierz tego dosłownie, nie twierdzę, że on miał prawo siłowo załatwić te świece, ale twierdzę, że ich tam w ogóle nigdy nie powinno być. 

Żadnych symboli religijnych nie powinno byc w Sejmie, żaden prez.ydent nie powinien obnosić się ze swoją religia i dzielić obywateli na lepszych i gorszych z tego powodu. Ostatnio byly tu zachwyty nad Na.wr.ockim, który nie chciał zapalić swiec chanukowych, ale jego argumentem było, nie np ludobostwo małych Mohammedow w Stefie Gazy, ale to, że on jest polskim katolikiem. Dla mnie słabe

8 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Dlatego Braun to oszołom. Co z tego, że gasi świece Żydom skoro mnie np razi Akt Konfederacji Gietrzwałdzkiej. Uważam, że Braun niczym nie różni się od nawiedzonego Abdullaha.

ale przeciez to podpisal tez mentzen i bosak nie tylko u brauna ale w calej konfie oszolomy religijne jak ktos nie rozumie dlaczego to oszolomy to niech sobei wygoogluje te postulaty z gietrzwałdu i juz wszystko jasne. chca wprowadzic katolicki taliban i prawo wyznaniowe juz podobno sa pogloski ze kibol nie podpisze ustawy o tym zeby rozwody mogly byc latwiejsze i tansze. 

jak bedzie pis z konfa i braunem rzadzil to zakaza rozwodow zupelnie bo kazda z tych partii wlasnie to popiera

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Przeczytałam tu kiedyś o poznawaniu po bieliźnie syna przy braniu jej do prania, że uprawiał seks, jako dowód chyba więzi. Czyli syn na tyle dorosły, żeby uprawiać seks, dawał matce swoją bieliznę po seksie do prania (zamiast zrobić to sam), a matka prała bieliznę dorosłego syna po seksie... Czy to jedyny, obowiązujący model relacji rodzic-dziecko? Nie sądzę 😉 

Wobec mojej rodziny nie ma hamulców, żeby sobie dawać prawo do komentarzy, ja je wcześniej miałam (na przykład to o tej bieliźnie wprawiło mnie w lekki stupor, ale nie zabrałam żadnego głosu), ale teraz już chętnie podyskutuję, jakby co. 

Nie wiem o kim mowa, ale może wrzucał do kosza na pranie. Ale jak matka przygląda sie bieliźnie syna to dziwne 

9 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

napisalas ze mial racje wiec czym sie rozni jego psikanie jakiejs babie gasnica w twarz od jakiegos mustafy z nozem atakujacego innowiercow ? dla mnie niczym

no ale przeciez to pis zapoczatkowal te swiece a dokladniej bohater takich jak ty ludzi o prawicowych pogladach rzekomo polegly w smolensku lech. do kogo pretensje ? on wiedzial ze nie ma sily politycznej na zrezygnowanie z tego to sila chcial wymusic a ty to popierasz. 

11 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

42 minuty temu, IV Knur RP napisał:

mam nadzieje ze jak ktos sila krzyż zdejmie to tez napiszesz ze dobrze zrobil i mial racje

4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

a kto takie bzdury pisal 😄 ? bo jestem ciekaw jak ta baba rozroznia plamy na bieliznie na te od seksu z kobieta a na te od jakichs polucji u nastolatka 😄 

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

napisalas ze mial racje wiec czym sie rozni jego psikanie jakiejs babie gasnica w twarz od jakiegos mustafy z nozem atakujacego innowiercow ? dla mnie niczym

Miał rację co do idei, a nie co do sposobu realizacji. 

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

ale przeciez to podpisal tez mentzen i bosak nie tylko u brauna ale w calej konfie oszolomy religijne jak ktos nie rozumie dlaczego to oszolomy to niech sobei wygoogluje te postulaty z gietrzwałdu i juz wszystko jasne. chca wprowadzic katolicki taliban i prawo wyznaniowe juz podobno sa pogloski ze kibol nie podpisze ustawy o tym zeby rozwody mogly byc latwiejsze i tansze. 

jak bedzie pis z konfa i braunem rzadzil to zakaza rozwodow zupelnie bo kazda z tych partii wlasnie to popiera

Ja dokładnie przeczytałem te postulaty i jestem zdania, że Braun i ta zgraja to najgorsza rzecz jaka może Polskę spotkać. Natomiast zastanawiam się czy de.bile, którzy windują im poparcie zdają sobie z tego sprawę. Mentzen wygląda mi raczej na cwanego niż na religijnego odklejenca, ale może sie mylę. 

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

a kto takie bzdury pisal 😄 ? bo jestem ciekaw jak ta baba rozroznia plamy na bieliznie na te od seksu z kobieta a na te od jakichs polucji u nastolatka 😄 

Nieważne (chyba, że ta osoba sama zechce podjąć polemikę na temat wizji rodzicielstwa i czy ma się prawo z własnego punktu widzenia punktować innych, na podstawie swoich wizji, bo nie faktów). 

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ja dokładnie przeczytałem te postulaty i jestem zdania, że Braun i ta zgraja to najgorsza rzecz jaka może Polskę spotkać. Natomiast zastanawiam się czy de.bile, którzy windują im poparcie zdają sobie z tego sprawę. Mentzen wygląda mi raczej na cwanego niż na religijnego odklejenca, ale może sie mylę. 

zdaja i popieraja zobacz w tym temacie jak sobie incele lajkuja posty. 

nieprzypadkowo konfo to partia takich wlasnie inceli z kafeterii niektorzy z nich sadza ze jak nie bedzie rozwodow to baby beda z nimi bo nie beda mieli wyjscia wprowadzic podatki zakaz rozwodow i najlepiej zmusic baby zeby chlopa mialy albo jak w afganistanie baba bez chlopa to nie moze nawet isc do lekarza chyba ze lekarza baby a tam prawie takich nie ma bo jest tez zakaz edukacji kobiet 😄

świetnie że GB wytworzyl sile polityczną. prawdziwą nie ma to nic wspolnego z tymi tworami jak nowoczesna czy 3droga, sponsorowane z grabiezy FOZZ

tak są ludzie w tym kraju ktorzy popieraja te postulaty to nie tylko glupole ktorzy nie wiedza co oni podpisali. 

np. pieprz na pewno jest za tym plus prawie wszyscy kafe incele juz rym sie wpisal moon tez pisal ze na brauna glosuje, przem,ek, ten swiniopas trool, teraz kris brakuje tylko lezaka do kompletu i menela z tira i mamy 100% kafe inceli glos na konfe. 

a jeszcze bicu zapomnialem ale tez popiera konfe a ty sie dziwisz kto na nich glosuje, z kafeterii wiekszosc ludzi tu by mieli z 50% poparcia. tacy ludzie wlasnie na nich glosuja sfrustrowani, bezrobotni wszelka patola tylko mlodsi starsi beneficiarze na pis. 

Edytowano przez IV Knur RP

5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Nieważne (chyba, że ta osoba sama zechce podjąć polemikę na temat wizji rodzicielstwa i czy ma się prawo z własnego punktu widzenia punktować innych, na podstawie swoich wizji, bo nie faktów). 

no ale jak pisala publicznie to chyba mozesz podac nie wiem co to za tajemnica ma byc ? 

tu nastoletnie dzieci kto ma ? tylko pokraka chyba. qwerty ma takie duze dzieci ? sadzilem ze to jakies go.wniaki. 

Edytowano przez IV Knur RP

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

świetnie że GB wytworzyl sile polityczną. prawdziwą nie ma to nic wspolnego z tymi tworami jak nowoczesna czy 3droga, sponsorowane z grabiezy FOZZ

no tylko ciebie brakowalo ael widze ze tez grzegorz ci sie podoba juz nie kochasz jarka ? ludzie w twoim wieku to chyba jednak jaroslaw bo pincet plus dal na bombelki jakbys nie mial grazyny to pewnie jak reszta inceli bys na brauna glosowal

6 minut temu, IV Knur RP napisał:

nieprzypadkowo konfo to partia takich wlasnie inceli z kafeterii niektorzy z nich sadza ze jak nie bedzie rozwodow to baby beda z nimi bo nie beda mieli wyjscia wprowadzic podatki zakaz rozwodow i najlepiej zmusic baby zeby chlopa mialy albo jak w afganistanie baba bez chlopa to nie moze nawet isc do lekarza chyba ze lekarza baby a tam prawie takich nie ma bo jest tez zakaz edukacji kobiet 😄

mnie zawsze zadziwia jeden powód rozwodu - „niezgodność charakterów”.

jak mężczyzna i kobieta biorą ślub, to jakoś charaktery wtedy są zgodne...

Edytowano przez kris888

3 minuty temu, kris888 napisał:

No i fajnie 😄

no ruski paszport dostaniesz gratis 😄

Przed chwilą, kris888 napisał:

mnie zawsze zadziwia jeden powód rozwodu - "niezgodność charakterów".

ale co cie to obchodzi chcesz na sile ludzi razem trzymac ? moze byli pijani wzieli slub albo z innych powodow to kompletnie nieistotne, chca sie rozstac i chcesz im zabronic ? co za roznica jaki powod podadza a co jak jedna strona chce rozwod a druga nie 😄 ? zakladam ze nie maja dzieci. 

to moze zrobmy tez tak ze jak ktos ma prace to nie moze odejsc z niej bo skoro sie zatrudnil to mu praca pasowala to dlaczego pozniej ma zmieniac zdanie 😄 niech pracuje do smierci 😄 

3 minuty temu, kris888 napisał:

mnie zawsze zadziwia jeden powód rozwodu - „niezgodność charakterów”.

Ludzie sie zmieniają. Czasem ktoś fajny staje sie kanalią. 

• Thanks 1

4 minuty temu, IV Knur RP napisał:

ale co cie to obchodzi chcesz na sile ludzi razem trzymac ? moze byli pijani wzieli slub albo z innych powodow to kompletnie nieistotne, chca sie rozstac i chcesz im zabronic ? co za roznica jaki powod podadza a co jak jedna strona chce rozwod a druga nie 😄 ? zakladam ze nie maja dzieci.

nie, nikogo na siłę nie chcę trzymać. jak chcą się rozejść to ok.

ślub to jest jednak pewna odpowiedzialność mimo wszystko.

Edytowano przez kris888

no ale jak pisala publicznie to chyba mozesz podac nie wiem co to za tajemnica ma byc ? 

tu nastoletnie dzieci kto ma ? tylko pokraka chyba. qwerty ma takie duze dzieci ? sadzilem ze to jakies go.wniaki. 

Pokraki w to nie mieszaj (ona się na temat cudzych rodzin nie wypowiada w sposób hejterski lub mentorski). 

no tylko ciebie brakowalo ael widze ze tez grzegorz ci sie podoba juz nie kochasz jarka ? ludzie w twoim wieku to chyba jednak jaroslaw bo pincet plus dal na bombelki jakbys nie mial grazyny to pewnie jak reszta inceli bys na brauna glosowal

i pomysleć ze ty przetrwales dziecinstwo. gdybys sie nie kitrał w stodole to ludzie by cie pokarali za tą glupote

1 godzinę temu, Ovidio Lopez napisał:

i pomysleć ze ty przetrwales dziecinstwo. gdybys sie nie kitrał w stodole to ludzie by cie pokarali za tą glupote

ja w przeciwienstwie do ciebie wychowywałem sie w miescie gdzie nie bylo stodół. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się