darkromance 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Samica musi być ładna samiec nie musi Wyglądałam dzisiaj przepięknie. Miałam czarną spódnicę, czarne pończochy, szpilki, biała koszulę i zakręciłem włosy prostownicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, darkromance napisał: Wyglądałam dzisiaj przepięknie. Miałam czarną spódnicę, czarne pończochy, szpilki, biała koszulę i zakręciłem włosy prostownicą Ale ty się trzymasz rodziców to czerwona flaga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Koorwa ja coś tam wziolem do reki a tam pisalo ze moze zawierać kawałki bambusa albo palet drewnianych coś takiego zresztą tam zawsze jest burdel na sklepie z paletami ja w syfie nie będę się poruszal 1 minutę temu, _RC+ napisał: To bardziej chodzi u niego raczej o aspekt godnościowy. Kiedyś rzekomo pracownice Biedronki posądziły go o kradzież, co nie było zgodne z prawdą, no i od tamtego momentu ma uraz do Biedronki, który już od czasów szkolnych trwa. Co nie zmienia faktu że towar jakością to nie odbiega od lidla czy innych dyskontów... A od mniejszych sklepików nabiał jest lepszy bo zauważyłem że dłużej można trzymać np serek wiejski itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, darkromance napisał: Wyglądałam dzisiaj przepięknie. Miałam czarną spódnicę, czarne pończochy, szpilki, biała koszulę i zakręciłem włosy prostownicą I ojciec szedł obok pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Leszek Czarny napisał: Co nie zmienia faktu że towar jakością to nie odbiega od lidla czy innych dyskontów... A od mniejszych sklepików nabiał jest lepszy bo zauważyłem że dłużej można trzymać np serek wiejski itd W moim przekonaniu subiektywnym Biedronka ma generalnie lepszą ofertę niż Lidl. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 37 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ale ty się trzymasz rodziców to czerwona flaga Ktoś musi się nimi opiekować i wypadło na mnie. Ty przecież też matką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 4 Napisano 1 godzinę temu 39 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ja lubię szpinak i kiedyś często go siałam na grządkach. Lubię szpinak z kurczakiem i makaron rurki do tego. o to to to to to tylko ja świderki bo wtedy lepiej sos wchodzi w makaron oczywiście szpinak, kurczak i śmietana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 37 Napisano 1 godzinę temu Nie oddam ich do domu staruszków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 4 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, _RC+ napisał: W małych ilościach jadalny... Jakiś tam sos szpinakowy, o ile jest z umiarem dawkowany itp. Prędzej szpinak u mnie wejdzie niż czernina czy kaszanka haha. kaszanka jest git jak dobrze przypieczona i z papryką... a czerniny nie jadłem i nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Ktoś musi się nimi opiekować i wypadło na mnie. Ty przecież też matką. Ale moja nie żyje a nawet wtedy mialem na mieszkanie i na związek byłem gotowy się wynieść dopiero później się popíepszylo że wymagala opieki. 1 minutę temu, darkromance napisał: Nie oddam ich do domu staruszków. Lepiej oddac to będzie ciezka harowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1395 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: I ojciec szedł obok pewnie Ojciec szedł jako ochroniarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 20 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, _RC+ napisał: W moim przekonaniu subiektywnym Biedronka ma generalnie lepszą ofertę niż Lidl. W moim też. A Stokrotka zaraz obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Lepiej oddac to będzie ciezka harowa Domy starców, to nie jest takie milusie miejsce. Lepiej zaoferuj pomoc koleżance, masz doświadczenie przecież z opieką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, darkromance napisał: Nie oddam ich do domu staruszków. Moja miała za niskom emeryturę żeby oddać ja nie pracowałem giełda mi spadła i musiałem kombinować ale lepiej oddac ciężko się dźwiga lezacych karmi cukrzykow masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 37 Napisano 1 godzinę temu Rodzeństwo mi pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, darkromance napisał: Rodzeństwo mi pomoże. Notariusza zrób a potem ucieiaj póki sprawni szkoda życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 20 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, darkromance napisał: Nie oddam ich do domu staruszków. To ile mają lat, że już o tym myślisz? Pewnie ok. 60, to jeszcze "młodzi" i sprawni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Domy starców, to nie jest takie milusie miejsce. Lepiej zaoferuj pomoc koleżance, masz doświadczenie przecież z opieką Nie ma opcji bym się bawił świadomie w coś takiego żadnych rodziców teściów zwłaszcza wymagających opieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 9 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, _RC+ napisał: W moim przekonaniu subiektywnym Biedronka ma generalnie lepszą ofertę niż Lidl. Może może Lidl minimalnie lepszy towar, ale jakość oferty zbliżona. Mówię zależy co. Oczywiście zupełnie inna sprawa to te słynne palety wszędzie, w lidlach też jest ogólnie jakoś schludniej i więcej przestrzeni. Dino też lepsze niż biedra, kompletnie nie rozumiem opinii że wiocha i lata 90. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: W moim też. A Stokrotka zaraz obok. Delikatesy Centrum też spoko... Ciekawostka: sprzedają tam tabletki do zmywarek na sztuki i mają spoko ciastka a la rafaello w paczkach kilogramowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: To ile mają lat, że już o tym myślisz? Pewnie ok. 60, to jeszcze "młodzi" i sprawni. Tak, na razie są zdrowsi niż ja. Może nawet mnie przeżyją 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Żadnego mieszkania z rodzicami na piętrze żadnych dziewczyn stawiajacych starych nad partnerem null Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Żadnego budowania domu na nie swojej ziemi jak chciała ta Eternel czy jak jej było koleżanka zielonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Żadnego budowania domu na nie swojej ziemi jak chciała ta Eternel czy jak jej było koleżanka zielonej Eternal Obsession 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 139 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Żadnego mieszkania z rodzicami na piętrze żadnych dziewczyn stawiajacych starych nad partnerem null Uprzedzeń nabrałeś jakbyś przeszedł ciężkie związki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Out napisał: Uprzedzeń nabrałeś jakbyś przeszedł ciężkie związki . Hajs za ziemię dostał i się pieniężny czuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 20 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, darkromance napisał: Wyglądałam dzisiaj przepięknie. Miałam czarną spódnicę, czarne pończochy, szpilki, biała koszulę i zakręciłem włosy prostownicą pokaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 37 Napisano 1 godzinę temu Już kilka razy myślałam że umieram. Ból w klatce piersiowej był tak mocny, że nie mogłam podnieść telefonu, ale już nie boje się śmierci tak bardzo. Lekarz mówi, że to taki lęk. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 139 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Hajs za ziemię dostał i się pieniężny czuje xD Woda sodowa uderzyła do głowy to teraz się nie pogada z gościem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Uprzedzeń nabrałeś jakbyś przeszedł ciężkie związki . No mieszkanie samemu wnosi nowe standardy do starch nie wrócisz za żadną pochwe świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach