Get Out 151 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: To na pewno bedzie przyczyna licznych konfliktow, ale to co pcha mnie w paszcze lwa to wizja namietnych scen z takim dzikim samcem Alfa wiem ze to glupie, ale jestem tylko kobieta Później świadomość ta ludzka strona wjedzie i nie pozwoli Ci szanować typa który ma żonę, a szuka ciepłych bułek. Chociaż gadzi mózg się dobrze bawił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Get Out napisał: Później świadomość ta ludzka strona wjedzie i nie pozwoli Ci szanować typa który ma żonę, a szuka ciepłych bułek. Chociaż gadzi mózg się dobrze bawił. Romans jest wykluczony. Ale juz mnie traktuje jak swoja wlasnosc z tabliczka: nie podchodzic.Chyba ze romans urojony ze niby jest a fizycznie nie ma. Edytowano 7 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja zawsze wracam Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Romans jest wykluczony. Ale juz mnie traktuje jak swoja wlasnosc z tabliczka: nie podchodzic. Identycznie wśród zwierząt jest gdzie najsilniejszy samiec odgania innych zapobiegawczo nawet jak ich jeszcze nie ma na horyzoncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Identycznie wśród zwierząt jest gdzie najsilniejszy samiec odgania innych zapobiegawczo nawet jak ich jeszcze nie ma na horyzoncie. Wlasnie. Tylko po co? To przeciez nie ta kolejnosc. Ja chyba musze przeprowadzic z nim meska rozmowe bo tak nie moze byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Hypedotella napisał: Romans jest wykluczony. Ale juz mnie traktuje jak swoja wlasnosc z tabliczka: nie podchodzic.Chyba ze romans urojony ze niby jest a fizycznie nie ma. Dla mnie gość odpada od razu na wstępie bo ma żonę. I jeszcze traktuję jak swoją własność mi się to źle kojarzy. Nawet z kolega nie można wtedy pogadać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Identycznie wśród zwierząt jest gdzie najsilniejszy samiec odgania innych zapobiegawczo nawet jak ich jeszcze nie ma na horyzoncie. To już lepiej być samemu no jak będzie tak odganiał to jan tutaj żyć w takich warunkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Może najlepiej jak obudwoje są zaborczy To chyba musieli by walkę stoczyć jak lwy i kto kogo pokona ten będzie pozwalał sobie na większą zaborczość. Zaborczość tworzy poczucie klaustrofobii zawsze dlatego męcząca na dłuższą metę jak siedzenie w izolatce. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dla mnie gość odpada od razu na wstępie bo ma żonę. I jeszcze traktuję jak swoją własność mi się to źle kojarzy. Nawet z kolega nie można wtedy pogadać. Chyba trzeba z nim pogadac pt Bruno wyartykuluj o co Ci chodzi? Chcesz zachowac profesjonalny wizerunek i pozostac na tej stopie to nie mozesz zachowywac sie jak pieseł ogrodnika i odganiac facetów ode mnie. A jesli chodzi Ci o randke to jak mialbys sie umowic skoro masz babe? W tej sytuacji uporzadkuj swoje sprawy uczuciowe i dopiero daj znac jak juz bedziesz wolny to sie zastanowie czy cos miedzy nami jest czy moze byc. A do tego czasu odpusc. Moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To chyba musieli by walkę stoczyć jak lwy i kto kogo pokona ten będzie pozwalał sobie na większą zaborczość. Zaborczość tworzy poczucie klaustrofobii zawsze dlatego męcząca na dłuższą metę jak siedzenie w izolatce. Sadze, że jednak to nie ja bylabym ustepujaca pluszową kulką tylko jeszcze co gorsza ja bym go zdominowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To już lepiej być samemu no jak będzie tak odganiał to jan tutaj żyć w takich warunkach Samemu oczywiście i szukać ludzi normalnych jeżeli chce się mieć kontakty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu Nie ma takiej opcji ze ja bede we wlasnym domu sluchac faceta wrauuu mrauuu nie nie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Samemu oczywiście i szukać ludzi normalnych jeżeli chce się mieć kontakty . Ewentualnie rozmawiac jeszcze wiecej bo zakazany owoc smakuje najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Hypedotella napisał: Nie ma takiej opcji ze ja bede we wlasnym domu sluchac faceta wrauuu mrauuu nie nie nie Dobrze mówisz bo ty nie poddana jego jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Sadze, że jednak to nie ja bylabym ustepujaca pluszową kulką tylko jeszcze co gorsza ja bym go zdominowała Ty się nie nadajesz na jakąś uległą, bo masz ciągle tendencje do decyzyjności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: Chyba trzeba z nim pogadac pt Bruno wyartykuluj o co Ci chodzi? Chcesz zachowac profesjonalny wizerunek i pozostac na tej stopie to nie mozesz zachowywac sie jak pieseł ogrodnika i odganiac facetów ode mnie. A jesli chodzi Ci o randke to jak mialbys sie umowic skoro masz babe? W tej sytuacji uporzadkuj swoje sprawy uczuciowe i dopiero daj znac jak juz bedziesz wolny to sie zastanowie czy cos miedzy nami jest czy moze byc. A do tego czasu odpusc. Moze byc? Najpierw niech będzie wolny to pogadacie tak mu mów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Samemu oczywiście i szukać ludzi normalnych jeżeli chce się mieć kontakty . Lub niekoniecznie normalnych ale sympatyczny i nie z tej planety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jest tez taka opcja zeby ostentacyjnie zaczac mu przerywac i go spychac manifestujac dominacje i krecic oczami jak odstrasza mezczyzn z glupkowatym usmiechem. Ale to juz troche wredne, nie w moim stylu Edytowano 6 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 0 Napisano 6 godzin temu Uciekać i flirtować z innymi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ty się nie nadajesz na jakąś uległą, bo masz ciągle tendencje do decyzyjności. Dokladnie wiec jak mowisz pewnie wyszedlby kac moralniak a ja nie lubie robic zlych rzeczy. I miec klopotow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, uśpionaZzz napisał: Uciekać i flirtować z innymi xd To wtedy przerywa i robi groźne miny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Mozna tez to zrobic tak, zeby nic nie mowic. Cisza to tez odpowiedz a on jest inteligentny i dobrze wie jak powinno byc. Wtedy wyczuje obojetnosc. Edytowano 6 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu Dzieki kochani, buziaki. Milych snow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Lub niekoniecznie normalnych ale sympatyczny i nie z tej planety W sumie cecha sympatyczny w zupełności wystarczy, bo z sympatycznymi ludźmi mniej irytuje życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Dzieki kochani, buziaki. Milych snow Trzymaj się tam i dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Hypedotella napisał: Dokladnie wiec jak mowisz pewnie wyszedlby kac moralniak a ja nie lubie robic zlych rzeczy. I miec klopotow. Dochodzi do sytuacji że zaczynasz myśleć za tego gościa i w ten sposób to on sobie nie zbuduje szacunku u Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Dochodzi do sytuacji że zaczynasz myśleć za tego gościa i w ten sposób to on sobie nie zbuduje szacunku u Ciebie. Na razie niby nie jest to grozne ale kontrowersyjne. W ostatecznosci mozna wprost mu powiedziec: co robisz takie grozne miny? Nie jestem twoja zona, daj sobie sianka. I tak ci nie dam. I zrobic szeroki usmiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 35 Napisano 6 godzin temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Najpierw niech będzie wolny to pogadacie tak mu mów. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: H Możesz kupić ziemię gdzieś gdzie tanio i wybudować dom za mała kasę. Będziesz żył za grosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 35 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Możesz kupić ziemię gdzieś gdzie tanio i wybudować dom za mała kasę. Będziesz żył za grosze. Najwięcej to siedzę w pokoju 11m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach