Hypedotella 105 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak i jeśli by hyl wolny a ty byś chciała z nim być i nie przeszkadzało by ci to że jedt taki zaborczy to mogłoby sie udać. Niby tak, ale co jesli mu sie pogorszy jak juz hipotetycznie mnie posiadzie? Bede jego mała grzeczną pluszową kulką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Wiem ale takie puchate koty są piekne i pija mleko. Mozna je poglaskac Wiadomo że żywe wartościowsze, bo tworzą więzi z człowiekiem . Mam dwa teraz i kilka psów więc nie wracam do pustego domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja tam wolę spokojnych mężczyzn. Takich że wiem co sie można po nim spodziewać. Że nie skoczy o głupotę i beda ciche dni Ja w teorii takich wole, a w praktyce przyciagam jak magnes zaborczych. Ciekawe czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja tam wolę spokojnych mężczyzn. Takich że wiem co sie można po nim spodziewać. Że nie skoczy o głupotę i beda ciche dni W pewnym wieku kobiety stawiają na stabilizację i widocznie sie już wyszalałaś. A emocje można w sporcie odnaleźć rywalizując. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie dać się zmanipulować, ale ja wolę cięcie wtedy wykonać zrywając kontakty tak jak w przypadku toksyków. To akurat cenna rada, nie dac sie zmanipulowac. Ale on chyba naprawde sie bujnal skoro robi az takie rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Ja w teorii takich wole, a w praktyce przyciagam jak magnes zaborczych. Ciekawe czemu. Bo siedzisz spokojnie i sprawiasz wtedy wrażenie że można Cie zawładnąć. Musiała byś odgrywać rolę wrednej i wtedy zniechęcisz tych gogusiów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: W pewnym wieku kobiety stawiają na stabilizację i widocznie sie już wyszalałaś. A emocje można w sporcie odnaleźć rywalizując. A czy z wiekiem takim ludziom przechodzi zaborczosc jak grypa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Bo siedzisz spokojnie i sprawiasz wtedy wrażenie że można Cie zawładnąć. Musiała byś odgrywać rolę wrednej i wtedy zniechęcisz tych gogusiów. Mozliwe, że tak wlasnie jest. I facet sobie mysli: o fajna, taka grzeczna wezme ja sobie, zaopiekuje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: To akurat cenna rada, nie dac sie zmanipulowac. Ale on chyba naprawde sie bujnal skoro robi az takie rzeczy? Na każdą manipulacje najbardziej skuteczna jest asertywność i bez większego wysiłku. Homo sapiens płci męskiej zako...ą się w tyłku i w piersiach kierując się przydatnością ewolucyjną i nie ma w tym nic głębszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: A czy z wiekiem takim ludziom przechodzi zaborczosc jak grypa? Z wiekiem stają sie tetrykami i na wszystko narzekają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: W pewnym wieku kobiety stawiają na stabilizację i widocznie sie już wyszalałaś. A emocje można w sporcie odnaleźć rywalizując. Spokojny nie znaczy że nie ma w nim nic zaborczego bo i trochę może mieć i trochę zazdrości też ale wszystko z umiarem. Nie chodzi mi ze spokojny w sensie takim że on leży na kanapie a jego kobieta z kolegą sie obok całuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: Mozliwe, że tak wlasnie jest. I facet sobie mysli: o fajna, taka grzeczna wezme ja sobie, zaopiekuje sie Zaopiekuj sie mną Wiesz wszystko zależy jak sie będzie opiekował. No może być niby zaborczy ale nigdy by krzywdy kobiecie nie zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Na każdą manipulacje najbardziej skuteczna jest asertywność i bez większego wysiłku. Homo sapiens płci męskiej zako...ą się w tyłku i w piersiach kierując się przydatnością ewolucyjną i nie ma w tym nic głębszego. I w tym wlasnie problem, że może cos kogos opetac i asertywnosc tylko bardziej nakręca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Hypedotella napisał: Chyba wlasnie to jest to, że generuje taki hype i szum, że uderza mi do głowy. Wpatruje sie tak we mnie jak w obraz mysle sobie: jak tak sie zachowuje jak posesor i tak ostentacyjnie to pewnie namietny i wrauuuu mozg sie wylacza, idzie na urlop. A to pulapka. I znowu bede miec klopoty... Podświadomość jak bierze górę to świadomość idzie na urlop i fajnie jeżeli ciągnie Cię do silnych genów , tylko żeby Cie szanował i nie krzywdził. Znam Cie trochę i ja nie widzę tego żebyś wytrzymała z zaborczym, bo sie będziesz dusić jak w klatce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zaopiekuj sie mną Wiesz wszystko zależy jak sie będzie opiekował. No może być niby zaborczy ale nigdy by krzywdy kobiecie nie zrobił. Ale w sumie to już robi...bo żona siedzi obok, a tu takie rzeczy. Ja nie wiem jakie tam sa stosunki moze chlodne, ale formalnie jest w zwiazku to nie moze kogos posiadac obcego z kim sie nie calowal nawet, bo to wlasciwie tez duza czerwona flaga. Edytowano 9 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Z wiekiem stają sie tetrykami i na wszystko narzekają. Może być ale nie wiadomo jacy my bedziemy na starosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Spokojny nie znaczy że nie ma w nim nic zaborczego bo i trochę może mieć i trochę zazdrości też ale wszystko z umiarem. Nie chodzi mi ze spokojny w sensie takim że on leży na kanapie a jego kobieta z kolegą sie obok całuję A co wtedy taki spokojny facet by zrobil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zaopiekuj sie mną Wiesz wszystko zależy jak sie będzie opiekował. No może być niby zaborczy ale nigdy by krzywdy kobiecie nie zrobił. Ale psychicznie będzie rył mózg zaborczością i nawet nie będzie tego świadomy. Nie bez powodu sa terapie dla takich świrusów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 0 Napisano 8 godzin temu Ale jak to cię posiada? To jego sprawa nie twoja co sobie myśli to nie musi być twoj problem chyba że tez na niego lecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Podświadomość jak bierze górę to świadomość idzie na urlop i fajnie jeżeli ciągnie Cię do silnych genów , tylko żeby Cie szanował i nie krzywdził. Znam Cie trochę i ja nie widzę tego żebyś wytrzymała z zaborczym, bo sie będziesz dusić jak w klatce. Dokladnie, poza tym nadal pozostaje w zwiazku wiec juz jest kwas, niby nie zdrada fizyczna, ale emocjonalna już tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Hypedotella napisał: Może być ale nie wiadomo jacy my bedziemy na starosc. Geny nam sie raczej nie zmienią i będziemy piwniczyć w spokoju przynajmniej ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale psychicznie będzie rył mózg zaborczością i nawet nie będzie tego świadomy. Nie bez powodu sa terapie dla takich świrusów. To na pewno bedzie przyczyna licznych konfliktow, ale to co pcha mnie w paszcze lwa to wizja namietnych scen z takim dzikim samcem Alfa wiem ze to glupie, ale jestem tylko kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, uśpionaZzz napisał: Ale jak to cię posiada? To jego sprawa nie twoja co sobie myśli to nie musi być twoj problem chyba że tez na niego lecisz Jednak bardzo moja, bo jak utrudnia mi interakcje na synergii i okazuje zazdrosc o facetow to kto by sie nie zorientowal, że cos miedzy nami jest, co podwaza moj status i stawia mnie jako KOBIETE a nie jako partnera rozmow i powoduje zamieszanie wsrod innych facetow, ktorzy chca ze mna porozmawiac, a tu ktos orbituje przy mnie jako udawany mąż. Edytowano 8 godzin temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 151 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Spokojny nie znaczy że nie ma w nim nic zaborczego bo i trochę może mieć i trochę zazdrości też ale wszystko z umiarem. Nie chodzi mi ze spokojny w sensie takim że on leży na kanapie a jego kobieta z kolegą sie obok całuję Zaufanie i szacunek jak jest że wzajemnie sie szanują, to nie będzie takich obaw , że kobieta na noc nie wróci do domu. Bo jeżeli ludzie robią sobie świństwa to tylko i wyłącznie z powodu braku szacunku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: A co wtedy taki spokojny facet by zrobil? Powinien wyrzucić kolegę albo kolegę i swoja kobietę. Jakoś zareagować. Albo sam wyjść i nie wrócić już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Geny nam sie raczej nie zmienią i będziemy piwniczyć w spokoju przynajmniej ja. To tez mozliwe ale zawsze jest wybor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Ale psychicznie będzie rył mózg zaborczością i nawet nie będzie tego świadomy. Nie bez powodu sa terapie dla takich świrusów. Może najlepiej jak obudwoje są zaborczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Powinien wyrzucić kolegę albo kolegę i swoja kobietę. Jakoś zareagować. Albo sam wyjść i nie wrócić już. Albo jak spokojny to wyprosilby kolege, a kobiecie wybaczyl i zyli dlugo i szczesliwie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1401 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Zaufanie i szacunek jak jest że wzajemnie sie szanują, to nie będzie takich obaw , że kobieta na noc nie wróci do domu. Bo jeżeli ludzie robią sobie świństwa to tylko i wyłącznie z powodu braku szacunku . Ja zawsze wracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 105 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może najlepiej jak obudwoje są zaborczy Ale ja taka nie jestem. I to raczej on zdominuje mnie albo co gorsza zaczne mu rzadzic i on bedzie musial ustepowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach