Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Z krótkoterminowych przed nowym rokiem u mnie- wyleczyć kaca z czwartku. Może ostropest plamisty pomoże? chyba ze to jeszcze nie ten etap ze boli wątroba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Haha lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, SzloraWieczorna napisał: Współczuję. Czytam tylko to co mnie ciekawi i naukowe gdy musze. Wymysły sfi to syf dla mojego umyslu Tez nienawidze fantastyki. Ja nawet przez Harrego Pottera nie przebrnęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Może ostropest plamisty pomoże? chyba ze to jeszcze nie ten etap ze boli wątroba? Piłam kiedyś co się śmiejesz. Na wątrobę chyba i coś jeszcze do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Tez nienawidze fantastyki. Ja nawet przez Harrego Pottera nie przebrnęłam Kiedys władcę pierścieni wzięłam ale po 1 stronie zamknęłam na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Piłam kiedyś co się śmiejesz. Na wątrobę chyba i coś jeszcze do tego Widocznie tu ulubiony przysmak szlor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Tez nienawidze fantastyki. Ja nawet przez Harrego Pottera nie przebrnęłam będę ogrywał XD nawet ściągnąłem mroczny dodatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Powieści nie czytam w ogóle prócz jakiejś jednej serii romansowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Kiedys władcę pierścieni wzięłam ale po 1 stronie zamknęłam na zawsze Ja dostałam coś z serii Świat dysku. Jedna z nielicznych książek z mojego ówczesnego regału z której przeczytałam pol strony ja mam chyba alergie na te wymysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Woooow super zazdro. Podoba mi sie Gdańsk aczkolwiek ma jedna poważna wadę - strasznie tam pīzdzi. a ślub z weselem czy coś mniejszego? Wczoraj właśnie rozmawiałam z psiapsi ze aktualnie ceny takiego klasycznego weselicha to już nie jest dziesiat a 100k plus. Masakra wolałabym dołożyć i kupic kawalerkę żadnego wesela nie mam zbędnych 100 k xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Ja dostałam coś z serii Świat dysku. Jedna z nielicznych książek z mojego ówczesnego regału z której przeczytałam pol strony ja mam chyba alergie na te wymysły Ja też bo nic to nie wnosi do mojego życia a męczy w chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu Świat Dysku nawet czytałem jako gówniarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: żadnego wesela nie mam zbędnych 100 k xD No i prawidłowo głupota wywalic tyle kasy dla jakichś siódmych wod po kisielu. mnie tez zawsze interesowało jak można na te suknie tyle kasy dawać, jak są takie super sklepy gdzie można znaleźć piękna kiecke do 1000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: No i prawidłowo głupota wywalic tyle kasy dla jakichś siódmych wod po kisielu. mnie tez zawsze interesowało jak można na te suknie tyle kasy dawać, jak są takie super sklepy gdzie można znaleźć piękna kiecke do 1000 zł. nawet nie wiem czy ubrania kupimy totalna wyj3bka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 61 Napisano 10 godzin temu Harry Potter spoko, książki podobały mi się... gorzej z filmem. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu to jakiś owczy pęd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Ja też bo nic to nie wnosi do mojego życia a męczy w chùi U mnie sporo znajomych lubi a Harrego to chyba kazdy. Były byl freakiem jesli chodzi o fantastykę ale on miał jakaś bezbrzeżną wyobraźnie tworzył jakies dziwne kreskówki itd ja chyba właśnie nie lubię sie odklejać za bardzo i jestem bardziej raczej pragmatyczna, temu nie mogę sie w to wczuć i wyobrazić ze to sie dzieje naprawdę. jedynie gra wiedźmin mi sie podobała, jak zrobiona i klimat, można sie wczuć. Ale to mam wizje a z samej ksiazki to prędzej usnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nawet nie wiem czy ubrania kupimy totalna wyj3bka Moja kolezanka miala taki luźny ślub i była na makijażu i babka sie ucieszyla, ze może wreszcie zaszaleć od beżykow itd bo psiapsi se zażyczyła make up różowy i z brokatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: U mnie sporo znajomych lubi a Harrego to chyba kazdy. Były byl freakiem jesli chodzi o fantastykę ale on miał jakaś bezbrzeżną wyobraźnie tworzył jakies dziwne kreskówki itd ja chyba właśnie nie lubię sie odklejać za bardzo i jestem bardziej raczej pragmatyczna, temu nie mogę sie w to wczuć i wyobrazić ze to sie dzieje naprawdę. jedynie gra wiedźmin mi sie podobała, jak zrobiona i klimat, można sie wczuć. Ale to mam wizje a z samej ksiazki to prędzej usnę. gra jest oparta na książce i w 100% oddaje jej klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: U mnie sporo znajomych lubi a Harrego to chyba kazdy. Były byl freakiem jesli chodzi o fantastykę ale on miał jakaś bezbrzeżną wyobraźnie tworzył jakies dziwne kreskówki itd ja chyba właśnie nie lubię sie odklejać za bardzo i jestem bardziej raczej pragmatyczna, temu nie mogę sie w to wczuć i wyobrazić ze to sie dzieje naprawdę. jedynie gra wiedźmin mi sie podobała, jak zrobiona i klimat, można sie wczuć. Ale to mam wizje a z samej ksiazki to prędzej usnę. No gra to co innego chyba. Mnie nawet cavill nie zachęciłby latający nago żeby serial obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Moja kolezanka miala taki luźny ślub i była na makijażu i babka sie ucieszyla, ze może wreszcie zaszaleć od beżykow itd bo psiapsi se zażyczyła make up różowy i z brokatem Jak ją znam to makijaż se sama zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 70 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Szpinak napisał: Może ostropest plamisty pomoże? chyba ze to jeszcze nie ten etap ze boli wątroba? Wszystko boli. Tak ostro przegiąłem, ze zorientowałem się dopiero dzis, ze mam kaca. I to rodzaj najcięższego. Caly dzień zdycham. Ja Gine podziwiam, kac i zioła, twarda sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Dlatego ostropest w międzyczasie spozywa. Aby się zregenerować przez kolejnym ciągiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: gra jest oparta na książce i w 100% oddaje jej klimat Za Wiedźmina sie nie wzięłam nigdy, probowalam chyba władcę pierścieni ale bez szans, film tez był dla mnie tortura. Harrego olałam i ten świat dysku chyba ze stronę przeczytałam. może kiedys sprobuje tego Wiedźmina bo miliony much nie mogą sie mylic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 70 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Szpinak napisał: Woooow super zazdro. Podoba mi sie Gdańsk aczkolwiek ma jedna poważna wadę - strasznie tam pīzdzi. a ślub z weselem czy coś mniejszego? Wczoraj właśnie rozmawiałam z psiapsi ze aktualnie ceny takiego klasycznego weselicha to już nie jest dziesiat a 100k plus. Masakra wolałabym dołożyć i kupic kawalerkę Przy okazji. W Gdańsku słabo piździ. Gdybyś przeprowadziła sie do mojej obecnej miejscówki to bys oszalala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 4 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wszystko boli. Tak ostro przegiąłem, ze zorientowałem się dopiero dzis, ze mam kaca. I to rodzaj najcięższego. Caly dzień zdycham. Ja Gine podziwiam, kac i zioła, twarda sztuka No tera to już chyba nic nie pomoże tylko czekać aż sie organizm pozbędzie i Ew nawadnianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Hory pjoter to był mój pierwszy samotny seans w kinie po którym zostały tylko wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Przy okazji. W Gdańsku słabo piździ. Gdybyś przeprowadziła sie do mojej obecnej miejscówki to bys oszalala. lubię jak piździ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 171 Napisano 10 godzin temu a wiecie jak fajnie se strzelić o 4 rano gorące kakao na molo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 10 godzin temu Nigdzie tak nie piździ jak na mojej wsi. Nieważne jaka pora roku tam jest inna czasoprzestrzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach