Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu Wieczorowa jest tutaj ze mna, wiec ty odfruwaj salowa ze szczerbatym pravikiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: O widzę że teraz za salowo latasz jak kundel po lyszkowicach. Skrin i zgłaszam nimfetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu My sobie z nimfetka i wieczorowa popiszemy, bo mamy pare spraw do wyjasnienia, a ty szczerbaty do spania i nowe zeby wstawic, a salowa do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jesteś starsza ode mnie i to sporo.. Nie pij i fruń na dywanie Chciałabyś polatać ale żaden dywan nie udźwignie ciężaru twojej przytłaczającej niczym hełmofon osobowości i grubego dùpska. I zazdrość ci odbyt zżera w związki z moim środkiem lokomocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: Wieczorowa jest tutaj ze mna, wiec ty odfruwaj salowa ze szczerbatym pravikiem xD Rządzić sobie możesz w domu, jak będziesz go miał i w gaciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: O murzynach srających w Lidlu często pisała. Ale wrzucała tutaj ładne zdjęcia a aranżacji swojego domu i dodatków Miała ladniej niz lezak po remontach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: O widzę że teraz za salowo latasz jak kundel po lyszkowicach. Skrin i zgłaszam nimfetce Chyba ty. Ja salową szanuje za piękne słowa o Nimfetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu moge sobie rzadzic tak samo jak ty mozesz xD wiec spadaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: Mi się najbardziej podobały jej zdjęcia zużytych podpasek Nikogo z obecnych twoje parafilie nie dziwio bynajmiej wampirze z lyszkowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu ale jednak to musicie pravik z nimfetka przeprosic wieczorowa, bo jak nie to nie mozemy byc z nimfette przyjaciolmi i z toba i salowa tez nie albo przeprosicie wieczorowa albo wypad i nimfetka tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jerremy napisał: Miała ladniej niz lezak po remontach Od Leżaka to chyba każdy ma ładniej. Ale fakt trzeba przyznać że miała dobry gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Chciałabyś polatać ale żaden dywan nie udźwignie ciężaru twojej przytłaczającej niczym hełmofon osobowości i grubego dùpska. I zazdrość ci odbyt zżera w związki z moim środkiem lokomocji Chyba ciebie zazdrość zżera, bo non stop mnie obrażasz. Podlecz się, skończ zaczepiać i szukać u mnie atencji. Co za żałosna baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Flatpak napisał: Mi się najbardziej podobały jej zdjęcia zużytych podpasek Przyklejała zuzyte podpaski do budynków, pamiętam, nawet raz foto zrobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Chyba ty. Ja salową szanuje za piękne słowa o Nimfetce Nie zesråj się z tą nimfetka. Za każdym razem jak tu wchodzi to jakoś mordy nie otwierasz amancie z bożej laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Flatpak napisał: Chyba ty. Ja salową szanuje za piękne słowa o Nimfetce Szkoda że nimfa ma cię w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu Lezak biuro i 4 monitory ma zajeebiste xD mnie rozjeebal tym zdjeciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chyba ciebie zazdrość zżera, bo non stop mnie obrażasz. Podlecz się, skończ zaczepiać i szukać u mnie atencji. Co za żałosna baba Ja juz coś powiedziałam na temat oczekiwań. Weszłaś do szamba wiec czego oczekujesz jelopo? To nie sefora tak. Paszol won nawet dywan oddam tylko odleć do stratosfery co najmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jerremy napisał: Miała ladniej niz lezak po remontach Ładne łóżko i dodatki. Ogólnie śliczna dziewczyna i często nadmieniająca, że u kogoś sprząta, chłopak często wpada w gniew. Ciekawe co u niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu najlepsze foto miala nimfette w mieszkaniu jak burdel miala na podlodze, nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby taki syf miec xD to ja nigdy takiego burdelu nie mialem nigdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Nie zesråj się z tą nimfetka. Za każdym razem jak tu wchodzi to jakoś mordy nie otwierasz amancie z bożej laski Ja Ją widziałem tutaj rok temu w wakacje ostatnio a wtedy mieliśmy kontakt prywatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 4 godziny temu Wychodze zniesmaczona i nie życzę sobie byście obrażali flapdzaka tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: najlepsze foto miala nimfette w mieszkaniu jak burdel miala na podlodze, nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby taki syf miec xD to ja nigdy takiego burdelu nie mialem nigdzie Bo masz namiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Kocham3lcie napisał: najlepsze foto miala nimfette w mieszkaniu jak burdel miala na podlodze, nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby taki syf miec xD to ja nigdy takiego burdelu nie mialem nigdzie Skrin zrobiony. I Jej pokaże. Ona przynajmniej ma mieszkanie ty bezdomny łysy geju Edytowano 4 godziny temu przez Flatpak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu mam kilka namiotow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu a pokazuj xD ja bym sie wstydzil takiego burdelu na podlodze i wrzucac w neta takie zdjecia xD i mimo wszystko nawet jak pokazesz i bedziesz mnie obrazal, to nimfette i tak bedzie wolala mnie niz ciebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bo masz namiot Na widok twego hełmofonu. Adoptuj go do trójkąta z buniom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu i lysy nie jestem, mam pelno wlosow na glowie, bo zapuszczam i mam szampony i odzywki dobre warte duzo pieniedzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 8 Napisano 4 godziny temu ja nie szukam domu, nie chce z nikim mieszkac, w namiocie jest mi najlepiej na odludziu bo tam moge sobie trenowac perkusje i napieerdalac w pady i nikt mnie nie slyszy xD to cos pieknego wczoraj wieczorem jak mnie wzielo, odpalilem sobie niezla muze i napieerdalalem w pady, ale mialem faze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 13 Napisano 4 godziny temu Pozdrawiamy nimfetke : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 4 godziny temu Haa haa zło niech zapanuje rzucam klątwę hełmofonu🪄 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach