SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: agatka akurat miala biznes ze swoim chlopakiem, ze bedzie wrzucala nagie foty w neta, bo on potrzebowal jakis kredyt splacic a moon to znalazl w necie i tu wrzucil, a pravik tym spamowal potem przez tydzien xD Aa no to zmienia postać rzeczy zasadniczo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu ja pamietam, bo akurat bylem wtedy tutaj jak ta drama byla i co agatka pisala tez pamietam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 13 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Ojej kolejna biedaczka która najpierw pokazuje cìpe odpadowi munowi a potem ja zabiera pogotowie z Choroszczy. To już ten czas na łzy? To były foty z kamerek na fińskim portalu które jakimś cudem mun znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu no wlasnie chlopak agatki jej kazal nago na kamerkach byc i nagie foty, zeby zarobic na splate jakiejs pozyczki xD a potem stad znalezli te foty i tu wrzucili, a ona sie zalamala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Jerremy napisał: Ja pamietam tylko jak Agatka opisywała, że Kamil ją pobil i rozerwał ubrania Kamil ją często bił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Czy tutaj jest jakaś kobieta która się jeszcze nie obnażyła przed jakimś fapaczem z Tworek? Pytam profilaktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Icebound Harpy napisał: Nie znam jej, ale pamiętam, że była bardzo obłudna i na swoim profilu była słodko-pierdzaca, a gdy tylko pojawił się jakiś nieprzychylny komentarz dotyczący jej wyglądu, to z gościa atakowała niesamowicie, ale niby jako nie ona. Jednak styl łatwo poznać. Nimfa była jedyna i niepowtarzalna. Ja ją lubiłam i szkoda, że przestała się udzielać. W fotografii magiczna osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Leszek Czarny napisał: To były foty z kamerek na fińskim portalu które jakimś cudem mun znalazł Żaden cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu przede mna sie zadna nie obnazyla a w ogole fajne kobiety przychodza do sauny jak sobie saunuje albo na basenie jestem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Kocham3lcie napisał: prawda jest taka, ze przez te nagie foty wyladowala u psychiatry i dlatego jej tu nie ma, a ty sie ze srunem do tego przyczyniles A ty co tak tęsknisz za Agatką jak ona cię nienawidziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Czy tutaj jest jakaś kobieta która się jeszcze nie obnażyła przed jakimś fapaczem z Tworek? Pytam profilaktycznie Czytałem kiedyś statystyki ze 90% młodych kobiet wysłało komuś obcemu swoje nudesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu nimfa tutaj byla tydzien temu na chwile, i popisalism, i pisala mi, ze wroci pozniej xD moze jeszcze wroci ale ja nie wiem czy tu bede, wy na pewno, bo tu codziennie jestescie ja mam inne zajecia teraz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jerremy napisał: Czytałem kiedyś statystyki ze 90% młodych kobiet wysłało komuś obcemu swoje nudesy Brak ojca bądź ojciec typu hory ogór i mamy efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcie napisał: nimfa tutaj byla tydzien temu na chwile, i popisalism, i pisala mi, ze wroci pozniej xD moze jeszcze wroci ale ja nie wiem czy tu bede, wy na pewno, bo tu codziennie jestescie ja mam inne zajecia teraz xD Kupujesz nowy namiot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 1 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: A ty co tak tęsknisz za Agatką jak ona cię nienawidziła I pisała ciągle że ma wodogłowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu nie tesknie, wyjeebane mam ja i tak w ogole sobie wole muzyki posluchac i cos pograc na instrumencie niz jakies baby xD dlatego im mniej tutaj siedze tym wiecej trenuje perke xD szkoda, ze nie mozna pogodzic bycie muzykiem z pisaniem na srafe, niestety pisanie z ludzmi tutaj za duzo czasu mi pozera, zeby sie skupic na czyms innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nimfa była jedyna i niepowtarzalna. Ja ją lubiłam i szkoda, że przestała się udzielać. W fotografii magiczna osoba Jeden raz coś mądrego piszesz salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kupujesz nowy namiot? A ty nowy hełmofon wścibska starucho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu nie dawno sobie kupilem nowy namiot i fajnie tam mam bardzo xD mam teraz dwa namioty, i chyba w tym mniejszym bede spal a w tym wiekszym sobie sluchal muzyki, gral w gierki i sie relaksowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu On ma namiot gdzie indziej gdy widzi salowo milfice haa haa i do rzeki srå Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu cale szczescie, ze mam karnet na ta plywalnie, a tam moge sobie ladowac sprzety albo relaksowac sie w saunie calymi dniami, a wieczorami takie fajne kobiety wpadaja i dziewczyny, ze szok xD teraz tam chyba bede po 20 codziennie wbijal do 22, bo niezle foczki przychodza xD fajnie jest tak poznym wieczorem sobie z 3 kobietami siedziec w bikini w saunie xD i mozna pogadac sobie a ja przy okazji doszlifowac angielski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: A ty nowy hełmofon wścibska starucho Spierrdalaj od niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu w saunie parowej jest nieziemsko, jak tam goraco jest i pelno pary, zajeebioza xD moje ulubione miejsce na Ziemi tam w tej saunie parowej jest ale jak wbijam po 20 do sauny finskiej, a tam tak goraco w srodku, ahh cos pieknego ciesze sie, ze tam mam karnet i moge sobie co wieczor chodzic, bo fajne svczki wpadaja wieczorami w bikini i jest cisza i spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Jerremy napisał: I pisała ciągle że ma wodogłowie O murzynach srających w Lidlu często pisała. Ale wrzucała tutaj ładne zdjęcia a aranżacji swojego domu i dodatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu a ty spierrdalaj od wieczornej szczerbaty, i lepiej z nimfetka ja przeproscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Spierrdalaj od niej O widzę że teraz za salowo latasz jak kundel po lyszkowicach. Skrin i zgłaszam nimfetce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 34 Napisano 9 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 703 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: A ty nowy hełmofon wścibska starucho Jesteś starsza ode mnie i to sporo.. Nie pij i fruń na dywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 9 Napisano 9 godzin temu haha szczerbaty kundel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: O murzynach srających w Lidlu często pisała. Ale wrzucała tutaj ładne zdjęcia a aranżacji swojego domu i dodatków Mi się najbardziej podobały jej zdjęcia zużytych podpasek Edytowano 9 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach