Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Pasta jajeczna z makrelą wędzoną. 🐡

Polecane posty

1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał:

Dobrze ze ty jesteś całkowicie zdrowa jako kobieta...co to jest milion gdy masz firmę? Jesteś taka niekumata. Wracaj do czyszczenia mojego dywanu

Piekę ciastka na zamówienie. Trzeba jakoś wiązać koniec z końcem. 

Niech ci Gapa wyczyści i zapłaci. 😜

18 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Pomyśl jak on się zachowuje przy córce i co z niej wyrośnie, kiedy jest bucem i żona nr 2 jest toksyczna. A później się dziwić, że tragedie i dzieci uciekają z domów 🤦

Widzę, że teraz zmiana warty. Ciapcio w boju, a płaska odsypia popołudniową batalię. Darmowy cyrk. 🎪 

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Byłaś tu normalnym użytkownikiem. Teraz zeszłaś do otaczania się magdą78, widmokiem i z zaplecza popiksuje gienia. Można zaklinać rzeczywistość w nieskończoność, ale to towarzystwo od razu daje ci -200 do wiarygodności i godności. 

dostosowałam sie do poziomu srejzi, ewy i salix. Stąd moja przemiana. Do ciebie jeszcze nic nie mam wiec nie rozumiem po co sie do mnie rzucasz. Czy masz coś konkretnego czy stajesz jako adwokat ww?

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

Pojaśniam takie kłamczuszki jak srejzji i twoja duymna żona, przydaja siie, np. dzis rano z nie do końca poprawną polszczyzną srejzi

Ale w jaki sposób ten skriny maja je pojaśnic?  Wyjasnisz? Ze ja kłamie? Nie da rady. Informacje na temat twojej rodziny uzyskalem od ciebie. Ze cie obrazam? Dalem ci juz wyjaśnienie. Zrobiłaś skrin? 

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

Kobieta z klaso. Tak.

Da.. 

Witam w towarzystwie stolikowym. Dziady część 3 🙂😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ja mam migrene od piernika hipermarket jest tak sztuczny 

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ale w jaki sposób ten skriny maja je pojaśnic?  Wyjasnisz? Ze ja kłamie? Nie da rady. Informacje na temat twojej rodziny uzyskalem od ciebie. Ze cie obrazam? Dalem ci juz wyjaśnienie. Zrobiłaś skrin? 

No wiec pokaż skrin jak pisze ile mam dzieci i jakiej płci

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

I to niby ma świadczyć o twoim zdrowiu zwłaszcza psychicznym? Ty w ogóle jestes kobieta z 18 parami rak nóg i głów bo tyle robisz jednocześnie nawet lecąc samolotem do praha oesu

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie odpowiadam za twoje omamy.

Ukrywasz flagowca jak jakiś zwyrol więc dużo o tobie mówi jakich brudów musiałeś się dopuścić w przeszłości. 😆

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

dostosowałam sie do poziomu srejzi, ewy i salix. Stąd moja przemiana. Do ciebie jeszcze nic nie mam wiec nie rozumiem po co sie do mnie rzucasz. Czy masz coś konkretnego czy stajesz jako adwokat ww?

Nie rzucam się, bez przesady. Komentuję sobie postronnie, bo trochę szokuje mnie zjazd jakościowy. Ale nie zamierzam też do niczego przekonywać, kruszyć kopii, ani pisać więcej postów na obecną chwilę 🙂

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie odpowiadam za twoje omamy.

Wystarczy, że lajkujesz hejterskie posty i masz obsesję. Leczysz to jakoś? 🤦Bo to trochę niebezpieczne dla zdrowia i otoczenia. 

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Widzę, że teraz zmiana warty. Ciapcio w boju, a płaska odsypia popołudniową batalię. Darmowy cyrk. 🎪 

Gapcio ciągle o mnie i Qwerty 😜😄

Ale wiecie że nikt normalny skrinow nie robi żadnych? Aha nie wiecie. No to wam mówię. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Da.. 

Witam w towarzystwie stolikowym. Dziady część 3 🙂😄

O chyba nowy program się wgrał i to chyba nie z kafeteryji 😙

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Nie rzucam się, bez przesady. Komentuję sobie postronnie, bo trochę szokuje mnie zjazd jakościowy. Ale nie zamierzam też do niczego przekonywać, kruszyć kopii, ani pisać więcej postów na obecną chwilę 🙂

No to ci wyjaśniam skąd zjazd, dostosowanie do poziomu mułu i wodorostów moich hejter. Mam nadzieje ze zaspokoiłam twoja ciekawość

Nie zbieram takich rzeczy. Jestem normalny. Obawiam sie, ze nie tylko ja to czytalem. I nie pisałaś tego raz tylko wielokrotnie dawalas tutaj na temat swojej rodziny informacje. Manipulujesz na poziomie Madzi. To nie przejdzie. Wystarczy mi, ze ja wiem jak wygląda prawda. I ty to wiesz. Słabo, Qwerty. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ukrywasz flagowca jak jakiś zwyrol więc dużo o tobie mówi jakich brudów musiałeś się dopuścić w przeszłości. 😆

Ciężko dystkutować z omamami.

Tym bardziej człowieka, który od niedawna ma amnezję że nie pisał o teczkach, jukonie i plastickowych wiadrach 😄

Przed chwilą, matka salowej napisał:

O chyba nowy program się wgrał i to chyba nie z kafeteryji 😙

Nie. 

Nie całuj mnie, bo brzydzę się obcych 😅

Wystarczy, że lajkujesz hejterskie posty i masz obsesję. Leczysz to jakoś? 🤦Bo to trochę niebezpieczne dla zdrowia i otoczenia. 

Gapcio ciągle o mnie i Qwerty 😜😄

widziałaś co pisal o mojej seksualności? Czy to jest normalne będąc w szczęśliwym związku małżeńskim?

No to ci wyjaśniam skąd zjazd, dostosowanie do poziomu mułu i wodorostów moich hejter. Mam nadzieje ze zaspokoiłam twoja ciekawość

No i powiedz, czy nie czuć od niej poczucia wyższości? Ma się za niewiadomo kogo, klasyfikując ludzi. 

Można się dostosowywać do poziomu odbiorcy bez serduszkowania największych ameb kafeterii. Ale to potrafią nieliczni tutaj.

• Like 1

Nie zbieram takich rzeczy. Jestem normalny. Obawiam sie, ze nie tylko ja to czytalem. I nie pisałaś tego raz tylko wielokrotnie dawalas tutaj na temat swojej rodziny informacje. Manipulujesz na poziomie Madzi. To nie przejdzie. Wystarczy mi, ze ja wiem jak wygląda prawda. I ty to wiesz. Słabo, Qwerty. 

nie, kolejny raz ci tłumacze, że nie pisałam. Twoja żona nakłamała i to 100 razy powtórzyła, a ty w to uwierzyłeś. Mylisz sie.

4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Byłaś tu normalnym użytkownikiem. Teraz zeszłaś do otaczania się magdą78, widmokiem i z zaplecza popiksuje gienia. Można zaklinać rzeczywistość w nieskończoność, ale to towarzystwo od razu daje ci -200 do wiarygodności i godności. 

Ona nie kupi tak tanich manipulacji tępaku. 😆

Znowu o mnie. 

Miałeś odejść i ogłaszałeś separację. Co wtedy wziąłeś, że nie pamiętasz? 😜

Nie. 

Nie całuj mnie, bo brzydzę się obcych 😅

I z tego obrzydzenia nudesy pokazywałaś? No spina się to wszystko w logiczno całość tak

widziałaś co pisal o mojej seksualności? Czy to jest normalne będąc w szczęśliwym związku małżeńskim?

A co pisał bo to mnie ominęło, leciał na ciebie ? 😭

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

Można się dostosowywać do poziomu odbiorcy bez serduszkowania największych ameb kafeterii. Ale to potrafią nieliczni tutaj.

nie interesuje mnie zdanie twoje, garsonki czy śliwki. Możecie sobie darować i w ogóle nie zwracać na mnie uwagi, jestem ASem i uj mi pan zrobisz 😜

Nie jest szczęśliwy, dlatego tutaj jest i ciągle o nas. Ale wstydzi się przyznać, że wpieprzył się w maliny 😊

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się