Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Pasta jajeczna z makrelą wędzoną. 🐡

Polecane posty

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

Dobra wychodze z tego rybnego przybytku bo będę walić jak podpaski Agatki czepek

Też mam poczucie, że dłuższe bicie zawartości w tej rybnej szambiarce (to pewnie ta nocna szambiarka od Geniusi ;)) może nie przynieść żadnych nowych podsumowań 😎 A "dream team" sam się podsumuje każdego dnia 😎

1 minutę temu, Jakub Marley napisał:

To było do ciebie? Nie zauważyłem. 

Już ci nerwy puszczają? Chcesz sie pożegnać z kolejnym nikiem?

Przed chwilą, sralem napisał:

patrzcie elcia zrobila sobie aborcje i zarzadala zwrotu plodu 

Powiem ci że możesz pisać co chcesz, lata mi to.

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

Już ci nerwy puszczają? Chcesz sie pożegnać z kolejnym nikiem?

Jestem spokojny. Slabo manipulujesz. Pożegnać sie z nickiem, bo nie potraficie sobie ze mną poradzić. Ok. Rozumiem. 

• Haha 1

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

O fuj… i taki onanista stary będzie morały mi wypisywał? 

No i przypominanie mu , że panicznie boi się aby jego flagowiec nie wypłynął najskuteczniej typa triggeruje. Bo ma tyle brudu za uszami że głowa mała. 😆Wiesz to tak jakby ktoś przeszedł w kominiarce i próbował Cię umoralniać,  a nawet rozliczać z tego co jadłaś i piłaś. 😁

😂 widze że moje życie seksualne jest bardzo dla was intrygujące, ale wybaczcie, zostawię was w lekkim niedosycie informacyjnym 😜 

Tylko dlatego że sama się nim chwaliłaś swego czasu. To bardzo proste naprawdę. Nikt nikomu pod kordle nie zagląda gdy nie dostaje przyzwolenia. Rozumiesz? Bóg mnie tu do was przysłał lata temu abym wam pojaśniała proste prawdy oraz meandry życia tak. Chcę abyście opuścili kolo sråksary wolni od seksualistycznych grzechów. Z tobo się udało 🙏

1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał:

Tylko dlatego że sama się nim chwaliłaś swego czasu. To bardzo proste naprawdę. Nikt nikomu pod kordle nie zagląda gdy nie dostaje przyzwolenia. Rozumiesz? Bóg mnie tu do was przysłał lata temu abym wam pojaśniała proste prawdy oraz meandry życia tak. Chcę abyście opuścili kolo sråksary wolni od seksualistycznych grzechów. Z tobo się udało 🙏

swego zasu, tzn. kilka lat temu, od tego czasu  sie przeterminowałam, a ty mi wmawiasz, że to niemożliwe. Słabo ci ta misja wychodzi

20 minut temu, Żanetka napisał:

Ja na ciebie też wróciłem uwagę tylko dlatego, że jesteś wulgarną, odciętą od życia i capiącą szambem babą. 

Ziew.

1 minutę temu, Jakub Marley napisał:

Niedosycie? Opisałaś tu stan wilgotności swojej pochwy. Ku...Qwerty. Nie każdy chcial to czytac. Np ja bym wolał nie 😀 To dobrej nocy 😉

twoja żona miała obsesje na punkcie moich narządów rodnych, ja napisałam że nie mam libido, a ta latała i 100 razy dziennie wołała sucha pochwa, sucha pochwa! A ty znów przeczytałeś i mylisz źródło

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

😂 widze że moje życie seksualne jest bardzo dla was intrygujące, ale wybaczcie, zostawię was w lekkim niedosycie informacyjnym 😜 

Tylko dla kret/ynów jest intrygujące, bo piszesz jestem asem co dla ludzi oceniających wartość człowieka na podstawie tego czy seks uprawia wyzwala zawsze skrajne emocje.😆 Normalni ludzie mają gdzieś czy ktoś seks uprawia.

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

swego zasu, tzn. kilka lat temu, od tego czasu  sie przeterminowałam, a ty mi wmawiasz, że to niemożliwe. Słabo ci ta misja wychodzi

Jestem mesjaszem

Przed chwilą, Get Out napisał:

Tylko dla kret/ynów jest intrygujące, bo piszesz jestem asem co dla ludzi oceniających wartość człowieka na podstawie tego czy seks uprawia wyzwala zawsze skrajne emocje.😆 Normalni ludzie mają gdzieś czy ktoś seks uprawia.

Krzysztofie my po prostu mamy wiedzę o rzeczach i temu pojaśniamy błądzących.

no to zobacz, już 5 osob debatuje czy mi sie chce czy mi sie nie chce i dlaczego

12 minut temu, Icebound Harpy napisał:

O fuj… i taki onanista stary będzie morały mi wypisywał? 

Łykasz teraz teksty typa, który linijkę wyżej zapiera się swojej własnej twórczości, z której słynie tu od lat. Tak tylko podpowiem, bez złudzeń że coś zajarzysz 🙂

twoja żona miała obsesje na punkcie moich narządów rodnych, ja napisałam że nie mam libido, a ta latała i 100 razy dziennie wołała sucha pochwa, sucha pochwa! A ty znów przeczytałeś i mylisz źródło

To jedno i to samo. Poza tym sam czytalem jak biegalas po forum i pisalas o suchej pochwie. To mial byc dystans i ironia, tak? Ok 😉 Mimo, ze nam nie po drodze, współczuję przypadłości. 

Przed chwilą, Jakub Marley napisał:

To jedno i to samo. Poza tym sam czytalem jak biegalas po forum i pisalas o suchej pochwie. To mial byc dystans i ironia, tak? Ok 😉 Mimo, ze nam nie po drodze, współczuję przypadłości. 

Znów sie mylisz, ja pisałam "nie mam libido", a twoja żona "sucha pochwa! sucha pochwa!" i tak w koło macieju

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

Płaska decha już na ero oceniała wartość człowieka na podstawie tego czy jest aktywny seksualnie i beka była jak chorowała ,bo wtedy wykluczona z aktywności z powodu choroby więc jej wartość pikowała w dół.😁

14 minut temu, Get Out napisał:

Gdzieś ty się uchował pod kamieniem żeby traktować tak śmiertelnie poważnie czyjeś pisaniny w odmętach netu.😆 Wzbudzasz moją litość, a to już zbrodnia jest.  😆

A, i żeby nie brać na serio twoich wys,rywów o jukonie wstawiałeś jakieś rozpikselowane screeny i koziki wbite w drzewko przysięgając, że piszesz prawdę 😄

Dlaczego tu tyle osób ma obesje na moim punkcie? Np taki krasnal.

Płaska decha już na ero oceniała wartość człowieka na podstawie tego czy jest aktywny seksualnie i beka była jak chorowała ,bo wtedy wykluczona z aktywności z powodu choroby więc jej wartość pikowała w dół.😁

A ty na podstawie cyckow I masz się za lepszego xD plastickowy Krzysztofie.

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

no to zobacz, już 5 osob debatuje czy mi sie chce czy mi sie nie chce i dlaczego

Teraz sobie wyobraz jak ty tu wyglądasz debatując cale dnie na temat czyjegoś życia 😉 Milo mi ze np mojego, czuję się wyróżniony  😉

3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Chce ci się ale typ musi ci się podobać z zachowania i wizerunku i to działa w dwie strony. 😆

7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ziew.

Jaki nick ma Puchacz jak sie pod ciebie podszywa? xd podobnie wytrwali jestescie, juz mi sie mylic zaczynacie

Edytowano przez uśpionaZzz

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Dlaczego tu tyle osób ma obesje na moim punkcie? Np taki krasnal.

Pojasnilabym system akcja reakcja ale obawiam się ze to ja bym teraz waliła płatem czołowym o witryny bez sensu. Ide latać na miotle bo syf i malarią. Bajojajo

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

A, i żeby nie brać na serio twoich wys,rywów o jukonie wstawiałeś jakieś rozpikselowane screeny i koziki wbite w drzewko przysięgając, że piszesz prawdę 😄

I co w związku z tym udaj się na policję to rozwikłać, bo mnie to lata przygłupie 😁 

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Znów sie mylisz, ja pisałam "nie mam libido", a twoja żona "sucha pochwa! sucha pochwa!" i tak w koło macieju

Może chodziło jej o to, ze kobieta podniecona robi sie naprawdę wilgotna, a nawet mokra. Wtedy każdemu jest przyjemnie. Ok, Qwerty. 

Przed chwilą, uśpionaZzz napisał:

Jaki nick ma Puchacz jak sie pod ciebie podszywa? xd podobnie wytrwali jestescie, juz mi sie mylic zaczynacie

Nie kojarzę żadnego Puchacza. Kiedyś był taki nick, ale pisał raczej normalnie i to chyba nie o niego chodzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się