Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

Pasta jajeczna z makrelą wędzoną. 🐡

Polecane posty

1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał:

Pojechała po Babie konkretnie, tyle ci powiem. Mi by było wstyd za taką żone, ale rozumiem że masz inne standardy

Nie wiem czy pojechała, a ty lubisz kłamać. Przekonałem sie o tym dzis. Natomiast nie widzialem, zeby chodziła za nią tak jak ty np za mną. Więc musielibyśmy ustalić obowiązującą tu definicję hejtu.

1 minutę temu, sralem napisał:

czy te pijane kurrwiska salowa i to nowe cos mysla ze ktos czyta ich sciany? 

Trzeźwa jestem. Zgłoszone. 

Zgłaszam, że posługujesz się cudzym wizerunkiem. Można kogoś nie lubić ale to co robisz i jak się zachowujesz... A zresztą 🚑. I może ci pomogą 😇👋

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Wiesz, że jestem szczera jak każdy Wodnik 💜♒I nie ma ecie pecie na lawecie 😄

I nie ma żadnych taryf ulgowych. Co najwyżej oddelegować pacjenta można karetką psychiatryczną. 🆘

Przed chwilą, Jakub Marley napisał:

Nie wiem czy pojechała, a ty lubisz kłamać. Przekonałem sie o tym dzis. Natomiast nie widzialem, zeby chodziła za nią tak jak ty np za mną. Więc musielibyśmy ustalić obowiązującą tu definicję hejtu.

to sie przekonaj: 

Nie oczekuj od fryzjera na tym poziomie, że cię obstrzyże dobrze i nie miej pretensji. Albo idź do dobrego albo skończ się dziwować, że wychodzisz z "hełmofonem".

Przejdź do postu

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

O jajco. Prosił cię ktoś o zabranie głosu? 

Brak logiki. Skoro zabierasz głos w sprawie mojej i Ewy mam prawo zapytac. Wiec?

Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał:

to sie przekonaj: 

Nie oczekuj od fryzjera na tym poziomie, że cię obstrzyże dobrze i nie miej pretensji. Albo idź do dobrego albo skończ się dziwować, że wychodzisz z "hełmofonem".

Przejdź do postu

To jest ten hejt? Poważnie? Jakies notoryczne ubliżanie, długotrwałe prześladowanie itd? 

Brak logiki. Skoro zabierasz głos w sprawie mojej i Ewy mam prawo zapytac. Wiec?

Ale ja nie będę z tobą rozmawiać bo mam taki kaprys. Więc zjeżdżaj i nie żebraj o atencję. Jesteś przyglupem, a twoja żona prostaczką ziejącą nienawiścią i złym słowem. 

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Gdzieś ty się uchował pod kamieniem żeby traktować tak śmiertelnie poważnie czyjeś pisaniny w odmętach netu.😆 Wzbudzasz moją litość, a to już zbrodnia jest.  😆

pewnie bierze z ciebie przykład

tak śmiertelnie poważnie przeżywasz to co ja robie w necie np nie używam kropek

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

O jajco. Prosił cię ktoś o zabranie głosu? 

😄😄Nie mogę, bo pękne ze śmiechu 😊

Zaraz, zaraz, bo naprawdę chcę stąd iść i wybyć na święta. Ja się dopiero potem dowiedziałam, że rzekomo nazwałam Babę "dziadówą" i inne kłamstwa. Niewiarygodne wręcz kłamstwa. Napisałam, że ciągłe utyskiwanie na jakość fryzury od kolejnych fryzjerek nie ma sensu, skoro przyczyna jest jasno podana od początku - skoro fryzjer sam wycenia swoje usługi (pełne strzyżenie damskie) na 40 zł, to znaczy, że sam wie, że nic nie umie. Jeśli ktoś chce na głowie coś lepszego niż symboliczny tu "hełmofon", to musi iść do kogoś, kto potrafi to stworzyć. Ja Baby też nie lubię i nie kupuję jej (a symptomy tego, że mam powody miałam już na forum N.), ale to nie ja o niej ciągle piszę pierwsza. I naprawdę liczę na to, że nie będę musiała się do niej odnosić. 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Wiesz, że jestem szczera jak każdy Wodnik 💜♒I nie ma ecie pecie na lawecie 😄

nie każdy

To jest ten hejt? Poważnie? Jakies notoryczne ubliżanie, długotrwałe prześladowanie itd? 

mi by było głupio mamy albo babci fryzure nazywać "hełmofonem", może u was w rodzinie to normalne.

5 minut temu, Jakub Marley napisał:

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Zaraz, zaraz, bo naprawdę chcę stąd iść i wybyć na święta. Ja się dopiero potem dowiedziałam, że rzekomo nazwałam Babę "dziadówą" i inne kłamstwa. Niewiarygodne wręcz kłamstwa. Napisałam, że ciągłe utyskiwanie na jakość fryzury od kolejnych fryzjerek nie ma sensu, skoro przyczyna jest jasno podana od początku - skoro fryzjer sam wycenia swoje usługi (pełne strzyżenie damskie) na 40 zł, to znaczy, że sam wie, że nic nie umie. Jeśli ktoś chce na głowie coś lepszego niż symboliczny tu "hełmofon", to musi iść do kogoś, kto potrafi to stworzyć. Ja Baby też nie lubię i nie kupuję jej (a symptomy tego, że mam powody miałam już na forum N.), ale to nie ja o niej ciągle piszę pierwsza. I naprawdę liczę na to, że nie będę musiała się do niej odnosić. 

To moja odpowiedź. 

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Ale ja nie będę z tobą rozmawiać bo mam taki kaprys. Więc zjeżdżaj i nie żebraj o atencję. Jesteś przyglupem, a twoja żona prostaczką ziejącą nienawiścią i złym słowem. 

Czyli uprawiasz teraz hejt. Moze Qwerty nam to zeskrinuje 😉 Poza tym to ty mówisz o mnie. Mala uwaga. Pisząc o mnie to ty zabiegasz o moją uwagę. Tak to działa 

3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Czyli jak zawsze Qwerty kłamała. Bo ten skrin jest zwyczajnie słaby. 

3 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

pewnie bierze z ciebie przykład

tak śmiertelnie poważnie przeżywasz to co ja robie w necie np nie używam kropek

Musiałeś przypomnieć abym ja sobie przypomniał i ogólnie nie mam nic do sprawnych inaczej pod warunkiem, że znają swoje miejsce. 😆

Przed chwilą, IV Knur RP napisał:

kto dzisiaj daje przedstawienie ? jest jakies miejsce w pierwszym rzędzie ?

aktorów jest wielu

Przed chwilą, Get Out napisał:

Musiałeś przypomnieć abym ja sobie przypomniał i ogólnie nie mam nic do sprawnych inaczej pod warunkiem, że znają swoje miejsce. 😆

jakie to miejsce ?

Przed chwilą, IV Knur RP napisał:

Płać kasę za rozmowę z tobą tak jak lekarz psychiatra ma płacone od pacjentów. 😁

3 minuty temu, Jakub Marley napisał:

Natomiast pytanie czy Ewa hejtowala kogoś za to jak ty potrafisz czy po prostu skrytykowała.

Info z pierwszej ręki:

W luźnej babskiej rozmowie między mną, Brum, Pokraką i Magdą, poruszyłyśmy temat naszych krótkich włosów. Chodziło między innymi o to, że bardzo trudno trafić na dobrego fryzjera z wyobraźnią. Podałam też cenę jaką płacę, za podcięcie 1 cm włosów bez farbowania. U nas za taką usługę płaci się 45 zł. 

Ewy przy tej rozmowie nie było. 

Kilka godzin później wypaliła w innym temacie, do kogoś innego:  nic dziwnego, że mam hełmofon na głowie. Czego się spodziewać za 40 zł 😁 

• Thanks 1

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

kto dzisiaj daje przedstawienie ? jest jakies miejsce w pierwszym rzędzie ?

Ja, ale juz przestaje mnie to bawić. Bab nie przegadasz. Chcesz sie zmienić?

5 minut temu, Jakub Marley napisał:

Czyli uprawiasz teraz hejt. Moze Qwerty nam to zeskrinuje 😉 Poza tym to ty mówisz o mnie. Mala uwaga. Pisząc o mnie to ty zabiegasz o moją uwagę. Tak to działa 

A ja ci nakazuje się zamknąć. Haa ha. Jesteś nudny i miałki. 

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

jakie to miejsce ?

Jakiś ośrodek terapeutyczny aka psychiatryczny na koszt podatnika. 😁

1 minutę temu, Baba napisał:

Info z pierwszej ręki:

W luźnej babskiej rozmowie między mną, Brum, Pokraką i Magdą, poruszyłyśmy temat naszych krótkich włosów. Chodziło między innymi o to, że bardzo trudno trafić na dobrego fryzjera z wyobraźnią. Podałam też cenę jaką płacę, za podcięcie 1 cm włosów bez farbowania. U nas za taką usługę płaci się 45 zł. 

Kilka godzin później wypaliła w innym temacie, do kogoś innego:  nic dziwnego, że mam hełmofon na głowie. Czego się spodziewać za 40 zł 😁 

szkoda że macie krōtkie

Przed chwilą, Baba napisał:

Info z pierwszej ręki:

A jestes zadowolona ze swojej fryzury? 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

A ja ci nakazuje się zamknąć. Haa ha. Jesteś nudny i miałki. 

On ma randkę z żoną na forum. 😆

2 minuty temu, Jakub Marley napisał:

Czyli jak zawsze Qwerty kłamała. Bo ten skrin jest zwyczajnie słaby. 

Nie umiesz czytać?

Nazwała fryzurę Baby "hełmofonem". To mało?? Biorac pod uwage że Ewa jest duuuuzo młodsza od Magdy to Baba jest w wieku jej matki lub babci. Choćby z tego względu wstyd by jej było starszą panią tak kategoryzować

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jakiś ośrodek terapeutyczny aka psychiatryczny na koszt podatnika. 😁

stamtąd do nas piszesz ?

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

szkoda że macie krōtkie

Dokładnie. Kobieta powinna miec długie włosy. 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się