Kocham3lcie 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pewnie bym polubił, bo na tej mojej konsolce jest ekran amoled i kolory naprawdę zajeebiscie wyglądają Mogę sobie ściągnąć i obejrzec. A masz coś godnego polecenia? Tylko o Death Note slyszalem. Kiedyś jak byłem mały to na jakimś kanale o grach puszczali anime wieczorami, niezły klimat Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 3 godziny temu Ten skin co mam dla ezreala, to taki gościu ktory strzela pociskami, to ludzie na necie pisali, że właśnie trochę jak anime wygląda Zajeebiste wszystko na fioletowo w ogóle. Ja się jaram, gdy to widzę. A jak pod koniec gry 10 osób ze soba walczy na mapie i widzę te wszystkie kolory i efekty na ekranie to nieziemsko się czuje w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 3 godziny temu AA pojadę sobie pociagiem po te słuchawki pod Birming.ham, zadzwonię na telefon i się spytam czy mają i pojadę sobie odebrać, a potem pójdę odwiedzić kolegę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 3 godziny temu Fajny dzień będzie, trip pociagiem po nowe słuchawki, tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 225 Napisano 3 godziny temu Powiem Ci ze nie wiem, malolat mnóstwo tych anime obejrzał a dla mnie to są jakieś bajki rysunkowe. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 38 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Nie do końca to rozumiem bo malolat robi to samo ale cóż, rzucił palenie to niech mu tam będzie. Widać że jest z innego pokolenia ja bym w życiu nie wydal grosza na cyfrowe smiecie w grze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 225 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Widać że jest z innego pokolenia ja bym w życiu nie wydal grosza na cyfrowe smiecie w grze On jest zoomer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: On jest zoomer. Ja przerobilem ps2 ps3 ps4 a w 2026 przerobie ps5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 38 Napisano 3 godziny temu Jak kupować gry to na inwestycje x10-30 a nie stratę -100+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Może sobie też pooglądam anime, obczaje na necie co dobre No ja i tak nie mam co robić z kasą, to sobie wydam na fajne efekty Kiedyś wydawałem na płyty CD z muzyką to się skończyło na tym, że mi ukradli wszystkie i straciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Też grałem ps1 i PS2 i jednak wolę wild rift na mojej konsolce 1000x razy bardziej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Starsi ludzie też wydają na skiny hajs A ty oczywiście już leżak się czujesz lepszy bo ty konsole ps1 a inni skiny, a ja wolę sobie skina kupić i pograć w Lola niż tu gnić codziennie jak ty i co dwa dni ban i wszystko co napisałeś skasowane xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu nom on tu wchodzi pisac o majatku a nikt tego nie czyta oprocz hejterow zeby sie z nim wyklocac hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu To się nazywa wygrać życie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja to nie lubię za dużo gadać, ale sporo ludzi lubi brzmienie swojego głosu nawet jak ich nie słuchasz zbytnio Edytowano 2 godziny temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu A ja zajeebista piosenkę wczoraj usłyszałem pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobała, że jak będę w jazz klubie to mam chęć powiedzieć innym jaka melodie mają grać i ja wbijam z rytmem i jedziemy, ale fajnie by było. Może się uda. W sumie to nie jest nic trudnego, tylko będę musiał przed ludźmi zanucić melodie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Koorwa utwór się kończy jak wchodzi gitara i solówka jest i coraz ciszej i się kończy kawałek, ehh szkoda Taki niedosyt mam, ale fajnie by było to zagrac w jazz klubie, i odlecieć razem przed tłumem ludzi 🤎🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu W sumie to kupię dwa skiny i zostanie mi jeszcze z 700 wild cores, może sobie battle pass odblokuje xD To jedyna gierka jaka potrafi mnie wciągnąć na tyle, że tu przestaje pisać i wchodzić, z innymi gierkami już tak nie mam, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach