Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Prześcieradła jusz tak

353 osoby kupiło ps4 slim za 1299

Polecane posty

A jaki firmware fabryka daje, bo to istotne 😉

7 minut temu, _RC+ napisał:

Naprawdę wierzysz że sony jest w stanie cokolwiek zalatac na stałe kazda ich poprzednia konsola ostatni ofw jest zlamany 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

Naprawdę wierzysz że sony jest w stanie cokolwiek zalatac na stałe kazda ich poprzednia konsola ostatni ofw jest zlamany 

Nie jest, ale co innego kupić z nowym firmware i czekać, a co innego day one kurnik otwierać 😉

9 minut temu, _RC+ napisał:

Zresztą wiesz teraz jest inne pokolenie my patrzymy okiem entuzjastów przechodzacych gry video 

A małolat elki płaci abonament i kupuje cyfrowe skórki do postaci w grze a jak wiesz chcąc być online trzeba mieć najnowszy fw

Na takiej akcji pewnie lepiej działa hasło konsola zaktualizowana do najnowszej wersji roblox minecraft bedom chodzic online twój syn pogra z kolegami z klasy

2 minuty temu, _RC+ napisał:

Nie jest, ale co innego kupić z nowym firmware i czekać, a co innego day one kurnik otwierać 😉

To som używki po 799+ nowom za 1299 ps4 slim zamiast ps5 slim za 1599 kupuje grazyna swojemu bombelka 

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

A małolat elki płaci abonament i kupuje cyfrowe skórki do postaci w grze a jak wiesz chcąc być online trzeba mieć najnowszy fw

No to jest smutne, że nie ma tego hackerskiego zacięcia w młodych, tylko korpo skórki... 

Skórki to są zajeebiste niektóre xD

Dojeebane efekty graficzne i dźwiękowe xD. Warto zapłacić

W league of legends się abonamentu nie płaci jak za world of warcraft, wiec ni wymyślaj bajeczek 

Ja gdybym nie miał dobrego sprzętu to bym za skórkę nie płacił, a że gram sobie komfortowo na najwyższej grafice to mi nie szkoda, bo jest czym oko nacieszyc xD

12 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Gamestop fajne promki ma typu kup jednom dwie następne po 1£ za sztukę 

Na handel dobry patent 😆

Ja akurat jak zacznę grać w Lola to gram dzień i noc.

A gdybym nie był bezdomny to bym sobie grał w project diablo 2 z kolegami na laptopie, ale nie mam kompa tylko handhelda z Androidem

Ale czytałem recenzje, że jakaś gierka ma android titan quest jest dobra, cos jak diablo

Mógłbym sobie to kupić zamiast skórek i pograć... £16.99

Albo kupię sobie i skórki i tą gierkę xD

Mam też diablo immortal zainstalowane, ale nie jara mnie ta gierka za bardzo, trochę nudzi mnie

A ludzie wydają kilkadziesiąt tysięcy dolarów w tej grze na rozwój swojej postaci, leżak xD. Oni mają miliony to sobie przepieerdalaja, a ty liczysz każdy grosz.

Też mi smutno że wydaje na to hajs, ale widocznie jestem smutnym człowiekiem, a jak sobie kupię fajnego skina w gierce i potem gram, to czuję radość

Albo pałeczki do perkusji jakieś nowe z drum shop, np. zildjian albo cos, do trenowania

Trochę mnie wkurza ten wild rift, bo kilka gier idzie dobrze i spoko, a potem koorwa kilka gier w doope i chooyowo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować