Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 2 godziny temu Jak widać tytuł profesora nic nie znaczy ja bym uciekł w domu gdyby były takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto zablokował ten świąteczny temat? Do świąt to wykminisz łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Laska powinna tak dbać o samca pieszczoty a tutaj piszom sam se ogól jaja No sam se ogoli co on upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu A ja zaraz chyba sobie tego skina kupię w grze https://ibb.co/hxtYY54X Ezreala chyba oleje, dopóki nie kupię nowych słuchawek I korci mnie kupić sobie titan quest legendary edition za 17f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, uśpionaZzz napisał: No sam se ogoli co on upośledzony Dlatego zostań przy kocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu Co mnie mają interesować jaja przypadkowego gościa jak nie chce z nim cimcirimci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 2 Napisano 2 godziny temu Nie rozumiem o co chodzi i za co pretensje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu A może sobie kupię pisaki kolorowe i zacznę malować kolory Brakuje mi kolorow w tym życiu Kiedyś miałem płyty CD z muzyką i kolorowe albumy nadawały mojemu życiu barw i jak sobie odpalałem na discmanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, uśpionaZzz napisał: No sam se ogoli co on upośledzony Lepiej samemu se ogolić niżby laska miała je uciąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 2 godziny temu Jakieś kwiaty powinienem sobie postawić w namiocie Najlepiej maryśkę wyhodowac, to fajnie by mi pachniało mmm Hodowałem kiedyś maryśkę z jednym kumplem na farmie za miastem, piękne zapachy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Mój kumpel z Niemiec mi wysyłał foty Maryśki, hoduje u siebie, tam podobno to legalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 10 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Dr Mario napisał: Ja w latach dziewięćdziesiątych nie jak ty czy magda jeszcze za prl a millenials to 2000r plus więc nie millenials na szczęście Nic z tego nie rozumiem. Millenials to nie jest żadne 2000 plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Nic z tego nie rozumiem. Millenials to nie jest żadne 2000 plus Tak sobie zdefiniowałem to słowo, wiem że oficjalnie jest inaczej ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 10 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dr Mario napisał: Tak sobie zdefiniowałem to słowo, wiem że oficjalnie jest inaczej ok Czyli zdefiniowałeś sobie millenialsa ze jest zetka? Wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Kocham3lcie napisał: A ja zaraz chyba sobie tego skina kupię w grze https://zapodaj.net/plik-nDjmxSAHSy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 1 godzinę temu To jeszcze https://zapodaj.net/plik-KU2ZPVx0xm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 1 godzinę temu I to https://zapodaj.net/plik-Mgzqr4rPma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Haha nieźle xD ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Czytałem recenzje wczoraj, ludzie sobie zachwalali winterblessed diana Podobno przekozackie efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 226 Napisano 1 godzinę temu A jeszcze to https://zapodaj.net/plik-tRXcElRY6w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Haha nieźle Ja też mam kilka skinów, kurde nie wziąłem od mamy kabla do ładowania telefonu i chooy, to mam pograne dzisiaj Jeszcze cały wieczór latarkę włączona miałem, bo nie wiedziałem, że nie mam kabla i mi bateria zeszła szybko, FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Te skiny ahri są fajne niektóre i arcade też, fajne dźwięki mają ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem czy zaraz nie pójdę do mamy po ten kabel, bo i tak nie będę spał do rana pewnie, a kurde pograłbym sobie xD Dobrze że mam klucz to sobie otworze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem czy zaraz nie pójdę do mamy po ten kabel, bo i tak nie będę spał do rana pewnie, a kurde pograłbym sobie xD Dobrze że mam klucz to sobie otworze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu Koorwa deszcz pada no to sobie poszedłem, no chooy Wyłączam te telefony, nie wiem co będę robił sam po ciemku w środku lasu xD. Może sobie pomedytuje kvrwa Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach