Icebound Harpy 66 Napisano 1 godzinę temu Madziu, chciałam Ci odpisać w temacie ale tam zablokowany. Mnie również przeraża Ganges i ogólnie to, co w nim się znajduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu ty jeszcze bardziej, indiance są fajniejsi niż ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 1 godzinę temu Wy p0lki lubicie małych brązowych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Icebound Harpy napisał: Madziu, chciałam Ci odpisać w temacie ale tam zablokowany. Mnie również przeraża Ganges i ogólnie to, co w nim się znajduje. Nawet komuś przeszkadzała brudna rzeka, na widok której można dostać bieegunki? Ciekawe kto to blokuje? Klaudia? Moon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 66 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nawet komuś przeszkadzała brudna rzeka, na widok której można dostać bieegunki? Ciekawe kto to blokuje? Klaudia? Moon? Jak widać tak… a to ciekawy temat moim zdaniem. Co to za Klaudia? Bo jakaś wysłała mi jakiś link prywatnie, ale nie otwieram tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Indiance mają dobre jedzenie, ja często bywałem w sikh temple na lunch i herbatka indyjska z mlekiem i cukrem też jest dobra Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 2 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nawet komuś przeszkadzała brudna rzeka, na widok której można dostać bieegunki? Ciekawe kto to blokuje? Klaudia? Moon? Blokuje trol z czystej złośliwości nieważne jaki temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach