Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Prześcieradła jusz tak

W każdej chwili mogę kupić super kompa

Polecane posty

No, wiadomo. Majątkiem trzeba dysponować rozsądnie, bo nawet milionerzy bankrutowali z bilansem na zero. 😉

Przed chwilą, _RC+ napisał:

No, wiadomo. Majątkiem trzeba dysponować rozsądnie, bo nawet milionerzy bankrutowali z bilansem na zero. 😉

Na kompa to czekam na sprzedaż jakies gry czy konsoli retro za kilka tysięcy ewentualnie na boku z promocji bankowych a główna gotówką to mi szkoda na to

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Na kompa to czekam na sprzedaż jakies gry czy konsoli retro za kilka tysięcy ewentualnie na boku z promocji bankowych a główna gotówką to mi szkoda na to

Dobrze prosperujący biznes gwarantuje takie sposobności, że zakup nowego komputera czy auta po prostu wlicza się w koszta, przy okazji, nie naruszając konta z oszczędnościami, wiadomka. 😉

Edytowano przez _RC+

Dokładnie nikt nie ogarnia takiego majątku jak rocznie minimalne dochody z umowy o pracę. 🤣

• Haha 1

11 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Nie ogarniasz chyba mojego majątku obecnie wolę inwestować w gry za 6000 kupić 400szt a potem sprzedac za 100tys znowu 

przestań mitomanić ciebie na jedzenie  nie stać 

Edytowano przez Red Hat

Hen ps5 będzie bardziej wygodny niz pc z rtx5070 albo xbox series x z gry na płycie xsx ja tam nie lubię siedzieć przy biurku zawsze pc zostawiam na koniec jak juz nie mam co robic z pieniędzmi 

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

jak juz nie mam co robic z pieniędzmi 

Ja nie wiem kobiety na co wy jeszcze czekacie... 😆 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

Same moje 83g złota som warte z dwa pcety Rym&Cym 

Słuchaj, ja jestem tylko skromnym pracownikiem etatowym, przędę jak mogę. Wiadomo, że wielki biznes daje większe perspektywy, nie kwestionuję tych prawd. 😉

• Haha 2

Na jedzeniu oszczedzam żeby sobie kupować fajne rzeczy z emiratow arabskich 

Miarą twojego bogactwa jest radość, z jaką odkryłeś że allegro dało ci 10 zl do Żabki. Jakby szejk arabski zaprosił cię do Dubaju.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 1

Mówimy o takiej sklai ze pisze mi śliwka nigdy nie kupisz se pcta za kilka tysięcy a ja mam 90tys towaru 10tys zlota 60tys oszczędności 7tys kk i umiejętności np dorobic 10tys na promki bankowe itd to irytuje 

Same moje 83g złota som warte z dwa pcety Rym&Cym 

Wątpię, tyle gram złotego złomu to może z 10 tys realnie w skupie,  nie masz złota w sztabkach. 

4 minuty temu, _RC+ napisał:

Ja nie wiem kobiety na co wy jeszcze czekacie... 😆 

Aż będzie go stać na waciki 😉

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Miarą twojego jest radość, z jaką odkryłeś że allegro dało ci 10 zl do Żabki. Jakby szejk arabski zaprosił cię do Dubaju.

Nie uwierzyla bys ile tych znizek w ciagu roku zrobiłem same oszczędności smart to około 2tys 

To jest 2tys które bym zmarnowal nie robiac zwrotow 

Przed chwilą, Thoosa napisał:

Aż będzie go stać na waciki 😉

On ma fokusowy model biznesowy, tj. waciki idą w odstawkę, jedzenie idzie w oszczędzanie, bo skupia się na inwestycjach. 😉

2 minuty temu, Thoosa napisał:

Wątpię, tyle gram złotego złomu to może z 10 tys realnie w skupie,  nie masz złota w sztabkach. 

On ma 5070rtx taka karta graficzna teraz 2399 to mój xbox jest więcej warty czy ipad reszta pc spokojnie dwa zrobisz jego pc za 10tys teraz 

Nie uwierzyla bys ile tych znizek w ciagu roku zrobiłem same oszczędności smart to około 2tys 

To jest 2tys które bym zmarnowal nie robiac zwrotow 

Bill Gates raczej nie pisze do wszystkich podniecony że dostał kupon na 10 zł.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Miarą twojego bogactwa jest radość, z jaką odkryłeś że allegro dało ci 10 zl do Żabki. Jakby szejk arabski zaprosił cię do Dubaju.

Kupon rabatowy to poważna sprawa. Nastepnym etapem chyba będą wspólne wyprawy do Żabki z Madzia i dzielenie się hot dogiem, bo Madzię też odkrycie tego kuponu wprawiło w euforię.😄

On ma 5070rtx taka karta graficzna teraz 2399 to mój xbox jest więcej warty czy ipad reszta pc spokojnie dwa zrobisz jego pc za 10tys teraz 

Dobra, dobra, ale ja mogę iść twoją strategią i też pisać, że w dniu zakupu była warta znacznie więcej niż 2500, jak ty robiłeś to ze swoim TV - pamiętasz? 😉 😆 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Bill Gates raczej nie pisze do wszystkich podniecony że dostał kupon na 10 zł.

Ja wam pomagam bo wiem że wszyscy mitomanicie zobacz jak się dopytywali o darmowe smart 60zl a potem niby że nie skorzystali tak oczywiście 

1 minutę temu, _RC+ napisał:

On ma fokusowy model biznesowy, tj. waciki idą w odstawkę, jedzenie idzie w oszczędzanie, bo skupia się na inwestycjach. 😉

Całe życie idzie w odstawkę 😉

Przed chwilą, _RC+ napisał:

Dobra, dobra, ale ja mogę iść twoją strategią i też pisać, że w dniu zakupu była warta znacznie więcej niż 2500, jak ty robiłeś to ze swoim TV - pamiętasz? 😉 😆 

Tu siedzom ameby nie ogarniajom ze ps5 czy xsx co mam to ta sama wydajność w grach pokroju mgs delta 4k a te konsole mam od 2021 to tak jakbym od dawna mial dwa twoje komputery w salonie

1 minutę temu, salix napisał:

Kupon rabatowy to poważna sprawa. Nastepnym etapem chyba będą wspólne wyprawy do Żabki z Madzia i dzielenie się hot dogiem, bo Madzię też odkrycie tego kuponu wprawiło w euforię.😄

To był wspaniały dzień, nigdy go nie zapomnę 😜 

"Śmieszni" są ludzie, którzy normalnie zwykle życie uważają za mitomanienie. 🤣

Tu siedzom ameby nie ogarniajom ze ps5 czy xsx co mam to ta sama wydajność w grach pokroju mgs delta 4k a te konsole mam od 2021 to tak jakbym od dawna mial dwa twoje komputery w salonie

Jak już złożysz PC z RTX 5070 Ti to zobaczysz, czemu dużo entuzjastów preferuje PC ponad konsole. 😉

Raczej ludzie, którzy kupują ps5 bo się dziecku zachciało i tego nie przeżywają bo i niby co. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować