Kocham3lcië 20 Napisano 11 godzin temu Ja jeśli chodzi o dragi to jestem leszcz, a mózg mam sprawny i zajeebiście zdrowy Nie potrzebuję leczenia. Ja wiem najlepiej co potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 10 godzin temu nie robisz co chcesz tylko robisz wszystko zeby przetrwac chciec to bys chcial siedziec w cieplym pomieszczeniu grac w gry a nie gnic w namiocie ale jestes sierdzacym leniem i pasozytem masz umysl 10 latka tak jestes sprawny w sumie to nawet 10 latek jest madrzejszy i ma racjonalniejsze myselnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 10 godzin temu Gram sobie w gry w ciepłym namiocie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 10 godzin temu Jestem pachnący, bo właśnie wracam z basenu i mam drogie i ładnie pachnące kosmetyki ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Gram sobie w gry w ciepłym namiocie xD cieply to ty jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 10 godzin temu Jestem gorący chłopak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Jestem pachnący, bo właśnie wracam z basenu i mam drogie i ładnie pachnące kosmetyki alfons cie wypachnil przed klientami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Jestem gorący chłopak xD chyba cieply Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Nie mam żadnego alfonsa Sam się wypachnic umiem, bo dbam o siebie i o higienę ;p Edytowano 10 godzin temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 10 godzin temu Gorący od saunowania xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Gorący od saunowania xD zebys kiedys udaru tam dostal, ty skooorwysynie !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 10 godzin temu Nie dostanę, bo mam doświadczenie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach