SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Masturbator przedszkolaków widzę wchodzi na obroty i otwieram popcorn. Jeżu jak tam fajnie co? Jako matka pewnie jesteś zadowolona z radosnej twórczości ped0filskiej Krzysztofa oddającego ciosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Płać kasa za rozmowę z tobą tak jak płacisz lekarzowi psychiatrze gdy musi wysłuchać twojego bełkotu ułomie. zaciela ci sie plyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ta twoja tania manipulacja narracją nie przejdzie . Kolejny trik. Cokolwiek nie pasuje = manipulacja. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 705 Napisano 8 godzin temu Będzie dziś wesoło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 8 godzin temu Fajnie w nocy Gienia beblała sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 8 godzin temu ja tak umiem na czezwo ale nie kazdy tak ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 705 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: zaciela ci sie plyta Taktyka strusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Jeżu jak tam fajnie co? Jako matka pewnie jesteś zadowolona z radosnej twórczości ped0filskiej Krzysztofa oddającego ciosy Firmy Edytowano 8 godzin temu przez miss kelifornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Taktyka strusia ZABIERAJ SWOJEGO KNURA I WYPAD Z FORUM ŚLIWKO ROBACZYWKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Taktyka strusia chyba byla dzisiaj jakas promocja na klej biurowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 80 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: U mnie sypie śnieg i chyba wigilia będzie na biało A u mnie brak. piękne święta były 3 lata temu… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, miss kelifornia napisał: Firmy Co tam bredzisz pojasnij mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: A u mnie brak. piękne święta były 3 lata temu… Namiotowy ostro dał wczoraj czadu, wyzywając mnie od ku.. ew, swoje do pieca dołożył Pravik, a lajkowała ich tutka Edytowano 8 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Namiotowy ostro dał wczoraj dziadu, wyzywając mnie od ku.. ew, swoje do pieca dołożył Pravik, a lajkowała ich tutka Jak i twoja psiapsi. Ale tego nie warto widzieć. Lepiej zastosować mechanizm wyparcia na pełnej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 80 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Namiotowy ostro dał wczoraj dziadu, wyzywając mnie od ku.. ew, swoje do pieca dołożył Pravik, a lajkowała ich tutka Wiem, widziałam.. tak bardzo go nie cierpię i będę go gnoić tyle, aż z płaczem stąd ucieknie. Tutka też sobie potrafi znaleźć towarzystwo, równe sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Będzie dziś wesoło. Jak syna odpalisz będziesz miał wesoło , a później stwierdzisz że na samochodziku się przewrócił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu Też będziesz gnojona jak guwno z szamboniary. Tu nie ma wyżej srånia patoli na patole. Nie ze mno te numery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, SzloraWieczorna napisał: Kolejny trik. Cokolwiek nie pasuje = manipulacja. Hahaha Nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jak syna odpalisz będziesz miał wesoło , a później stwierdzisz że na samochodziku się przewrócił. Yebnij czołem o witryny ped0filu bo się rzygac chce na Twoje fantazje. Są jakieś granice zwyrolu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Wiem, widziałam.. tak bardzo go nie cierpię i będę go gnoić tyle, aż z płaczem stąd ucieknie. Tutka też sobie potrafi znaleźć towarzystwo, równe sobie. Jakoś nie płakałam, że ktoś mnie tak nazwał, a tutka ryczała, że ktoś życzył jej raka. A przecież jej narzeczony, który nawet pisać nie potrafi życzył mi udaru.. Intryganci warci siebie. Jak ta cała garsonka i reszta kliki Edytowano 8 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, IV Knur RP napisał: moja mama jest luźna Płać kasa za rozmowę z tobą tak jak płacisz lekarzowi psychiatrze gdy musi wysłuchać twojego bełkotu ułomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Yebnij czołem o witryny ped0filu bo się rzygac chce na Twoje fantazje. Są jakieś granice zwyrolu To śliwkowy masturbator jest pdfem i już się tak nie denerwuj jak bronisz zwyrola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jakoś nie płakałam, że ktoś mnie tak nazwał, a tutka ryczała, że ktoś życzył jej raka. A przecież jej narzeczony, który nawet pisać nie potrafi życzył mi udaru.. Intryganci warci siebie. Jak ta cała garsonka i reszta kliki Twój płacz wyraza się w wiecznym zgłaszaniu i straszeniem dzielnicowym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Namiotowy ostro dał wczoraj czadu, wyzywając mnie od ku.. ew, swoje do pieca dołożył Pravik, a lajkowała ich tutka a łysa upolsedzona umyslowo szlabaniara co robila w tej twojej opowiesci ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Icebound Harpy napisał: Wiem, widziałam.. tak bardzo go nie cierpię i będę go gnoić tyle, aż z płaczem stąd ucieknie. Tutka też sobie potrafi znaleźć towarzystwo, równe sobie. ty za to masz rowne tobie towarzystwo pod kazdym sklepem monopolowym widzialem twoje belkotliwe tematy z nocy rano zanim je skasowano Edytowano 8 godzin temu przez IV Knur RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To śliwkowy masturbator jest pdfem i już się tak nie denerwuj jak bronisz zwyrola. Gratuluje matkom które z tobą beztrosko flirtujo. Pozabieralabym wam wszystkim te dzieci. A ciebie to tylko do kaloryfera przywiązać. Tak jak lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, SzloraWieczorna napisał: Też będziesz gnojona jak guwno z szamboniary. Tu nie ma wyżej srånia patoli na patole. Nie ze mno te numery Prędzej sama si3 zgnoisz w pisaniu o odbytach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 80 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Płać kasa za rozmowę z tobą tak jak płacisz lekarzowi psychiatrze gdy musi wysłuchać twojego bełkotu ułomie. Hahahahahaah zakrztusiłam się herbatą jak przeczytałam to o mamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: ty za to masz rowne tobie towarzystwo pod kazdym sklepem monopolowym widzialem twoje belkotliwe tematy z nocy rano zanim je skasowano To sztuka. Czego nie kumasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 80 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jakoś nie płakałam, że ktoś mnie tak nazwał, a tutka ryczała, że ktoś życzył jej raka. A przecież jej narzeczony, który nawet pisać nie potrafi życzył mi udaru.. Intryganci warci siebie. Jak ta cała garsonkę i reszta kliki Tutaj codziennie ktoś komuś życzy śmierci czy innych tragedii, a najwięcej robi to obleśny i ohydny namiotowiec. Ale oczywiście paryżanka jest na to ślepa i puszcza mu wszystko płazem. Może kręci z nim privy i rogi doprawia spaślakowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach