Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

A kto się modli pod figurą…

Polecane posty

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Jakoś nie płakałam, że ktoś mnie tak nazwał, a tutka ryczała, że ktoś życzył jej raka. A przecież jej narzeczony, który nawet pisać nie potrafi życzył mi udaru.. Intryganci warci siebie. Jak ta cała garsonka i reszta kliki 😄

nie zyczylem ci udaru tylko pytalem czy udar mialas a bylo to spowodowane twoimi zanikami pamieci. teraz tez masz te same zaniki. mikroudary tak sie wlasnie objawiaja ze ktos nie pamieta wybiorczo pewnych rzeczy

Edytowano przez IV Knur RP

tak se myslalem ze skoro swirmok zniszczyl kariere jakiemus zjeebowi piszac do jego znajomych ze to pdf to ten zjeeb na prawde musial byc zjeebany, bo skoro jego znajomi zlapali sie odklejek swirmoka po to tylko aby go wykluczyc, uwierzyli losowemu psycholowi z internetu wypisujacemu po ludziach ze ktos jest peedofilem to jak bardzo musieli nim gardzic. 

6 minut temu, Get Out napisał:

Płać kasa za rozmowę z tobą tak jak płacisz lekarzowi psychiatrze gdy musi wysłuchać twojego bełkotu ułomie. 😁

fajnie sobie z soba gadasz widac twoje zainteresowania matkami i dziecmi. 

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Hahahahahaah zakrztusiłam się herbatą jak przeczytałam to o mamie. 

bardzo smieszne powiedz to swojej mamie moze jej sie tez sposoba i zaleje sie smiechem 😄

4 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Gratuluje matkom które z tobą beztrosko flirtujo. Pozabieralabym wam wszystkim te dzieci. A ciebie to tylko do kaloryfera przywiązać. Tak jak lubisz. 

Pomarzyć możesz sobie i nikt ci nie zabroni tylko gorzej z realizacją, bo jesteś miękka faja. 😁

3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

To sztuka. Czego nie kumasz?

no to sztuka pewnie tyle wypic nie mowie ze nie. nie kazdy by dal rade tak pic prawie codziennie. ja bym sie poddal po 2-3 dniach picia a ona pewnie potrafi i z 30 dni pic

6 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Hahahahahaah zakrztusiłam się herbatą jak przeczytałam to o mamie. 

Poczekaj. Zaraz ksysio przerobi cytat na jakieś teksty o robieniu czegoś dzieciom. Dopiero się posikasz 🙂

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

fajnie mi się śpi z mamą lepiej niż z tutką paryską 😀

Płać kasa za rozmowę z tobą tak jak płacisz lekarzowi psychiatrze gdy musi wysłuchać twojego bełkotu ułomie. 😆

2 minuty temu, Get Out napisał:

Pomarzyć możesz sobie i nikt ci nie zabroni tylko gorzej z realizacją, bo jesteś miękka faja. 😁

Wiem ze ciebie cieszy cierpienie dzieci zwłaszcza te zakończone śmiercią. Powtarzasz to jak mantrę. 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Poczekaj. Zaraz ksysio przerobi cytat na jakieś teksty o robieniu czegoś dzieciom. Dopiero się posikasz 🙂

a lysa po udarze przyklasnie a pozniej bedzie innym moraly prawic na temat picia i zachowania. 

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

no to sztuka pewnie tyle wypic nie mowie ze nie. nie kazdy by dal rade tak pic prawie codziennie. ja bym sie poddal po 2-3 dniach picia a ona pewnie potrafi i z 30 dni pic

Przykro mi. To całkiem na trzeźwo. Sprawdzilam to i niestety tam jest 0 alkoholu. Co jest jeszcze bardziej przerażające 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Płać kasa za rozmowę z tobą tak jak płacisz lekarzowi psychiatrze gdy musi wysłuchać twojego bełkotu ułomie. 😆

idz żebrac przed kosciol ja jałmużny nie daje a najlepiej wez sie do roboty zamiast zebrac

5 minut temu, galganiarz napisał:

tak se myslalem ze skoro swirmok zniszczyl kariere jakiemus zjeebowi piszac do jego znajomych ze to pdf to ten zjeeb na prawde musial byc zjeebany, bo skoro jego znajomi zlapali sie odklejek swirmoka po to tylko aby go wykluczyc, uwierzyli losowemu psycholowi z internetu wypisujacemu po ludziach ze ktos jest peedofilem to jak bardzo musieli nim gardzic. 

A kto ci powiedział o jakiejś zniszczonej karierze? Niezły fikoł, świrmok komuś wjedzie z pedo fantazjami to ten ktoś musi być zyebany. Ja prdl, tutejsze szpagaty nigdy nie przestaną zadziwiać.

Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał:

Przykro mi. To całkiem na trzeźwo. Sprawdzilam to i niestety tam jest 0 alkoholu. Co jest jeszcze bardziej przerażające 

chyba o dwoch innych osobach piszemy gina na bank jest czesto pijana

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Poczekaj skończę z synem i wracam zaraz rozliczać ludzi jak mój dziadek ubek 😀

Ciekawe czego jeszcze si3 dopuścisz zwyrolu.😁

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Wiem ze ciebie cieszy cierpienie dzieci zwłaszcza te zakończone śmiercią. Powtarzasz to jak mantrę. 

Cierpienie wrogów jak najbardziej . 🙂

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

A kto ci powiedział o jakiejś zniszczonej karierze? Niezły fikoł, świrmok komuś wjedzie z pedo fantazjami to ten ktoś musi być zyebany. Ja prdl, tutejsze szpagaty nigdy nie przestaną zadziwiać.

wczoraj paryska pisala takie historie ze ktos tu na forum mial beke ze swirmoka, swirmok jakims sposobem zdobyl jego fb i zaczal wypisywac po znajomych ze to pdf, a znajomi to lykali.

1 minutę temu, IV Knur RP napisał:

chyba o dwoch innych osobach piszemy gina na bank jest czesto pijana

No nie jest. Nic na to nie poradzę ale to są fakty. Trzeźwa jak knur 4 rp

10 minut temu, galganiarz napisał:

Leży na cmentarzu już ten przyjaciel śliwkowego zwyrola. 🙂

1 minutę temu, Get Out napisał:

Cierpienie wrogów jak najbardziej . 🙂

Groźny jak czyngis cham normalnie sysiu. Nadal uprawiasz fanfiki z plastickiem w roli głównej? A jak z łobuzami za kamienico? Źle kobiety wystawiają na próbę twom rycerskom szlachetność?

No nie jest. Nic na to nie poradzę ale to są fakty. Trzeźwa jak knur 4 rp

tak tak jak otworzy butelke to po pary lykch pewnie jej sie wydaje ze jest trzezwa ona zwykle zapomina nawet o tym ze zalozyla temat o tym ze wlasnie zaczyna pic i pozniej potrafi napisac ze nic nie pila 😄

1 minutę temu, galganiarz napisał:

jakim guuwnem trzeba byc zeby zaoral cie swirmok, przeciez on ma dwucyfrowe iq 

Takim co najmniej jak inne guwno które se wstawia w awatar morde owsika

22 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Namiotowy ostro dał wczoraj czadu, wyzywając mnie od ku.. ew, swoje do pieca dołożył Pravik, a lajkowała ich tutka 🤦🙂

Doborowe towarzystwo Wigilijne.

Na święta swirusòw wypuszczają stąd takie zjawisko.

2 minuty temu, galganiarz napisał:

wczoraj paryska pisala takie historie ze ktos tu na forum mial beke ze swirmoka, swirmok jakims sposobem zdobyl jego fb i zaczal wypisywac po znajomych ze to pdf, a znajomi to lykali.

Jeszcze na grobie trzeba sprayem napisać , że tu spoczywa przyjaciel po fachu pdf śliwki z kafeterii. 😁

2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

Groźny jak czyngis cham normalnie sysiu. Nadal uprawiasz fanfiki z plastickiem w roli głównej? A jak z łobuzami za kamienico? Źle kobiety wystawiają na próbę twom rycerskom szlachetność?

To tylko wyobraźnia płata ci figle. 😴

53 minuty temu, SzloraWieczorna napisał:

No i? Twoj sysio robi to samo ale jakoś ci to nie przeszkadza xD

Filip w ciągu 2 dni życzył śmierci prawie każdemu i wyzywał od najgorszych, więc handluj z tym XD Widmo w ciągu roku tyle hejtu z siebie nie wydobył co twój filipcio w ciągu dnia.

Motyw śmierci często się przejawia w fantazjach widmoka

A jak jestem wielkim fanem tego piątego żywiołu. 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się