galganiarz 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Policja mi ogarnia najmocniejszy towar. o ty szlaufie pravik mial racje - kojec, kiszonka, metalowy pret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: co ty perdaczysh? I bynajmiej nie są to lzy szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: I bynajmiej nie są to lzy szczęścia wiem ze to wielkie bydle jest ale umiem powoli.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wiem ze to wielkie bydle jest ale umiem powoli.. Gdyby mój mąż tak o mnie napisał to na drugi dzień by miał wystawione walizki. Bo rozumiem że masz na myśli Grażynę? Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu Jest jedna rzecz dla ktorej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 6 godzin temu jak ktos nie wie jak bezkresna jest glupota ludzka to wystarczy wejsc na kafeterie i poczytac no wiekszej patoli niz tu to w zyciu nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Bydlę nie bydlę jutro może przemówi ludzkim głosem i pozwoli Ci chociaż na śpiocha zbalamucic przez świąteczne 5 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Gdyby mój mąż tak o mnie napisał to na drugi dzień by miał wystawione walizki. Bo rozumiem że masz na myśli Grażynę? Huh jeszcze żadna nie szlochala, to twoje urojenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: jak ktos nie wie jak bezkresna jest glupota ludzka to wystarczy wejsc na kafeterie i poczytac no wiekszej patoli niz tu to w zyciu nie widzialem poczytaj co libed wypisuje to zwatpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: jeszcze żadna nie szlochala, to twoje urojenie No wiem. Nie posadzam cie o wywołanie niepohamowanego płaczu u jakiejkolwiek kobiety po seksie. Chyba że z rozczarowania kielba która miała być jak u konia a wyszedl serdel jak kciuk kotarby. Nie trać nadziei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 6 godzin temu zal patrzec na tych ojcow i matki dzieciom. coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze dzieci powinno sie odbeirac zeby dac im szanse zyc w normalnych rodzinach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 6 godzin temu Leksiu jak odmłodniał przy Elżbiecie, aż miło popatrzeć. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: zal patrzec na tych ojcow i matki dzieciom. coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu ze dzieci powinno sie odbeirac zeby dac im szanse zyc w normalnych rodzinach Wez je. Przy tobie wyjdo na ludzi a i pisać się nauczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: No wiem. Nie posadzam cie o wywołanie niepohamowanego płaczu u jakiejkolwiek kobiety po seksie. Chyba że z rozczarowania kielba która miała być jak u konia a wyszedl serdel jak kciuk kotarby. Nie trać nadziei następna z kompulsją pisania o kiełbie Lexa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: następna z kompulsją pisania o kiełbie Lexa... Moja misja jest pojasnianie kleksów niczym gwiazda betlejemska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Słychać kleks wycie to znakomicie wiadomka. Anieli grajom Grażyny nie klekajom. Sorry takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Wez je. Przy tobie wyjdo na ludzi a i pisać się nauczo. ja sie nie nadaje ale sa jakies rodziny zastepcze i adopcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Moja misja jest pojasnianie kleksów niczym gwiazda betlejemska oki doki... rój sobie w kompulsji nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 174 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Moja misja jest pojasnianie kleksów niczym gwiazda betlejemska rozjaśniaczem do miejsc intymnych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 22 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: ja sie nie nadaje ale sa jakies rodziny zastepcze i adopcja no, z pewnością w milionach te rodziny zastępcze sie liczy, żeby Leksom odbierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: oki doki... rój sobie w kompulsji nadal Nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Leksiu jak odmłodniał przy Elżbiecie, aż miło popatrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: rozjaśniaczem do miejsc intymnych ? Acze wybielacze. A co chetny? To wystaw sråke a ci zrobię zabieg. Grazyna 2 będzie wniebowzięta jak Maryja panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 174 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: ja sie nie nadaje ale sa jakies rodziny zastepcze i adopcja nadajesz się lepiej niż połowa rodziców ktòrych znam gorzej psa zaadoptowaċ niż se sprawić dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: Jesteś bogiem.. Takie afirmacje se powtarzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 174 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Acze wybielacze. A co chetny? To wystaw sråke a ci zrobię zabieg. Grazyna 2 będzie wniebowzięta jak Maryja panna ja nie muszę bo mi tam nikt nie zagląda Edytowano 6 godzin temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ja nie muszę bo mi tam nokt nie zagląda Nie krępuj się. Mnie takie widoki nie ruszają wcale. Może na gwiazdkę ci zajrzy w twojo gwiazke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jesteś bogiem.... Edytowano 6 godzin temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: no, z pewnością w milionach te rodziny zastępcze sie liczy, żeby Leksom odbierać podobno czas oczekiwania to kilak lat wiec na razie chetni na dizeci z lexow i elek sa jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: no, z pewnością w milionach te rodziny zastępcze sie liczy, żeby Leksom odbierać cmoknąć mnie możecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach