SzloraWieczorna 60 Napisano 5 godzin temu Niesmaczne to już jest. I to są ludzie którzy mają dzieci...Nie mam pytan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Od pierwszego dnia jak go czytałam. ta cała krejzi odwala prace spoleczne i sie musi nim opiekować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Niesmaczne to już jest. I to są ludzie którzy mają dzieci...Nie mam pytan ićstont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 5 godzin temu kupujecie jakies zestawy fajerwerkow w tym roku ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, galganiarz napisał: elcia po waloryzacji swiadczen socjalnych: wygląda jak biceps 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, fiszbin69 napisał: kupujecie jakies zestawy fajerwerkow w tym roku ?? Tak żeby kafeterje wyebac w kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, fiszbin69 napisał: kupujecie jakies zestawy fajerwerkow w tym roku ?? przegrywy nie mają kasy jakie fajerwerki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, galganiarz napisał: elcia po waloryzacji swiadczen socjalnych: boze ale swinie to sa upodlone zwierzeta, dlaczego czlowiek to dalej choduje i wpieerrdala ? czemu zydzi i arabowie tego nie jedza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galganiarz 4 Napisano 4 godziny temu muzyczka dla srelci: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Ovidio Lopez napisał: ta cała krejzi odwala prace spoleczne i sie musi nim opiekować Ja nawet nie wnikam o co tam w tym wszystkim chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, fiszbin69 napisał: kupujecie jakies zestawy fajerwerkow w tym roku ?? Nie. Bo mam koty i nigdy nie kupiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie. Bo mam koty i nigdy nie kupiłam. teraz na wykopie naganiaja zeby kupywac i strzelac jako zemsta na psach co bylo tysiace pogryzien, na wykopie nagonka na psy byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja nawet nie wnikam o co tam w tym wszystkim chodzi... libet ma prace spoleczne ale na wozku jezdzi i nie moze to krejzi za niego liscie zamiatala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu cooorvva jak cos takiego mozna wpieerdalac ? wolalbym szczura zjesc niz swinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu ja nie jem swini bo jestem Zydem, tak samo moi wrogowie Arababowie, wpieerdalanie i chodowanie swini to jedynie przymiot chrzescijan, tfuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akuna matatah 2 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, fiszbin69 napisał: boze ale swinie to sa upodlone zwierzeta, dlaczego czlowiek to dalej choduje i wpieerrdala ? czemu zydzi i arabowie tego nie jedza ? NIE WIEM, ALE POCZYTAJ O GIENIUTKOWIE - TA BABA ŻYJE Z SETKĄ ŚWIŃ NA CO DZIEŃ I TWIERDZI, ŻE ŚWINIE URATOWAŁY JĄ PRZED SAMOBÓJEM XD DLA MNIE CONAJMNIEJ LEKKO PSAJKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu bleee cooorva i te smiecie p0lskie jeszcze maja czelnosc uzywac zwrotu "jestes tym co jesz" a wpieerdalaja swinie narodowo,. tfuuu na plugawe cooorvvy, bleeeeeeehh xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galganiarz 4 Napisano 4 godziny temu PATRZCIE ELCIA WZIELA DZIECI DO PARKU WODNEGO: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu bleeeeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach