SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Wiernicka mi się przypomniała i ten jej biedny syn. Patologia yebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 7 godzin temu (edytowany) trzeci wymiar Edytowano 7 godzin temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unlike 0 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a to ona ? Najpewniej tak. Chyba że od początku by oszukiwała, ale wątpię, za dużo fot tej jednej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 588 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dla mnie masz stajla? Heh, też się słuchało Jeden z trzech moich ulubionych kawałków Trzeciego Wymiaru. Dwa pozostałe to: - Dlaczego on a nie ja - Skamieniali Edytowano 7 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dla mnie masz stajla? Skamieniali...wywala mi posta do moderacji. wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: jak pilnie pisalas na matmie ja robilem niecne rzeczy....a poza tym nie mialem gimnazjum Ja wiem że ty nie chodziłeś do gimnazjum, mówię tylko że sprawiasz takie wrażenie. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Hahah. No niestety w momencie gdy gueniak jest na świecie szczęście matki musi zejść na dalszy plan. Zwłaszcza gdy jest czerpane ze źródeł które mogą mu zaszkodzić. Dlatego ja jestem za eksterminacjo i kastracjo a jednak nie Edytowano 7 godzin temu przez IV Knur RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: a to ona ? Ona ona, ale lepiej obejrzyj rozne oryginały, które tu latały, Elke to karynisko dość konkretne, nie wygląda jak na tej przeróbce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Ale komplement xD lubię obserwować takie flirty ritardzie jako zjawisko społeczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Unlike napisał: Żałosne, sfrustrowane incele. Tym niedowierzaniem, że to dość aktualne zdjęcie, jedynie fundujecie Elce najlepszy komplement ;> A ja pamiętam to zdjęcie właśnie sprzed ok. 3 czy tam 4 lat. W 2022 roku robione. Tutaj głupoty wymyślają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unlike 0 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Wiernicka mi się przypomniała i ten jej biedny syn. Patologia yebana I to jest właśnie m.in. wystawianie dziecka na śmieszność i poniżenie w necie (a nie facjata w avku, bez przesady) Takich influ są dziś dziesiątki, niestety. A najgorsze, że jeszcze na tym zarabiają kupę hajsu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja wiem że ty nie chodziłeś do gimnazjum, mówię tylko że sprawiasz takie wrażenie. ;pp wiek to tylko liczba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Unlike napisał: I to jest właśnie m.in. wystawianie dziecka na śmieszność i poniżenie w necie (a nie facjata w avku, bez przesady) Takich influ są dziś dziesiątki, niestety. A najgorsze, że jeszcze na tym zarabiają kupę hajsu. No tak się zachowują ritardzice i egoistki które myślą że dziecko to ich własność która se mozna bezkarnie pokazywać w necie od poczęcia jak yebana małpę w cyrku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 7 godzin temu Zapomnij o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wiek to tylko liczba mowisz ? to rwalbys 50 letnia grazyne ? jakos pani z ambony po udarze nie chciales 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: mowisz ? to rwalbys 50 letnia grazyne ? jakos pani z ambony po udarze nie chciales Jak to nie. Nie widziałes jak się dziś płaszczył przed lysa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Jak to nie. Nie widziałes jak się dziś płaszczył przed lysa? nie widzialem o takei dewiacje to go nie podejrzewalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Ovidio Lopez napisał: Skamieniali...wywala mi posta do moderacji. wtf Też spoko kawałek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: nie widzialem o takei dewiacje to go nie podejrzewalem No tak już mają niektórzy że każdemu lizna odbyt gdy czeba czy tu czy tam whateva. Ważne że grono aniołków się powieksza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 7 godzin temu ciekawe jak wyglada ta jego baba skoro nawet konia w helmofonie chcial dosiasc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 7 godzin temu Kurde ludzie nadajecie się do leczenia, zwykła wymiana zdań a oni już się pienią jak ze wsieklizną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Pewnie jak typowa graza. No bo raczej zadna fantazja fapacza skoro jego łeb toczo myśli o ssaniu psu. Bądźmy powazni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Zwykla wymiana zdań kończącą się wysyłaniem łysej waginy i wyznaniu żalu za grzechy popełniane 30 razy w roku. Elzbjeto odbyt z dùpy wyjęłam bodaj w 1996 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kurde ludzie nadajecie się do leczenia, zwykła wymiana zdań a oni już się pienią jak ze wsieklizną. samotne jednostki z żalem do świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 7 godzin temu Być nie mieć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 48 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: jestes nieszczesliwą osobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach