Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Jak będę zarabiał ponad 44tys rocznie to podatki najlepszy problem się ogarnie wszystko zwłaszcza przy 200tys rocznie w górę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: chuuuja sie znasz na zyciu bezrobie od urodzenia Ja jestem inteligentny mnie nic nie stresuje ziemię sprzedaż ogarnolem a byla tona urzędów i niuansow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Wszystko se ogaene tak że to będzie 2 minuty księgowości po sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jak będę zarabiał ponad 44tys rocznie to podatki najlepszy problem się ogarnie wszystko zwłaszcza przy 200tys rocznie w górę NIGDY NIE MIAŁEŚ NAWET KILKU TYSIĘCY ZŁOTYCH W RĘKU BO BYŚ OD RAZU WSZYSTKO WYDAŁ NA PIERDOŁY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, miss kelifornia napisał: NIGDY NIE MIAŁEŚ NAWET KILKU TYSIĘCY ZŁOTYCH W RĘKU BO BYŚ OD RAZU WSZYSTKO WYDAŁ NA PIERDOŁY No wszystko wydalem w 2025 bo pieniędze som po to żeby wydawać... Kupiłem sobie rzutnik leżanke meble remont mieszkania 2x 10 komputerów 7 monitorów tablet kilka konsol no przeróżne fajne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Na komulowanie cyferek jeszcze starczy życia jak już wszystko będę miał i nie będzie co kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, miss kelifornia napisał: NIGDY NIE MIAŁEŚ NAWET KILKU TYSIĘCY ZŁOTYCH W RĘKU BO BYŚ OD RAZU WSZYSTKO WYDAŁ NA PIERDOŁY Ja to robię tak że jak coś sprzedam to od razu staram się te pieniądze wydać na coś porządnego żeby ich nie przejesc na łososia jak inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja to robię tak że jak coś sprzedam to od razu staram się te pieniądze wydać na coś porządnego żeby ich nie przejesc na łososia jak inni Czyli CV masz puste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Ja jestem już w sytuacji że mam własne mieszkanie bez kredytu więc nie muszę oszczędzać np samochód mnie nie interesuje więc albo se wydaje na fajne rzeczy najczęściej rtv albo zainwestuje dalej żeby mieć kiedyś x10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czyli CV masz puste W cv można nasciemniac nikt tego nie sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: W cv można nasciemniac nikt tego nie sprawdza Więc czemu nie zrobisz i nie spróbujesz aplikować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Więc czemu nie zrobisz i nie spróbujesz aplikować? Bo mam jeszcze 67tys i biznes mi się bardziej podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Jak sam pracuje to mogę w 4h zrobić wartości 2000zł a jak dla kogoś to 8h jest za 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jak sam pracuje to mogę w 4h zrobić wartości 2000zł a jak dla kogoś to 8h jest za 200 przestań mitomanić ty nie pracujesz i nigdy nie pracowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Bo mam jeszcze 67tys i biznes mi się bardziej podoba tak jak miałeś 140 tys mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: W cv można nasciemniac nikt tego nie sprawdza No wyobraźnie to ty masz, ale nikt w twoje mitomanstwo nie uwierzy jak cie zobaczy Edytowano 6 godzin temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Grub napisał: tak jak miałeś 140 tys mitomanie 270tys nawet 2 minuty temu, Grub napisał: przestań mitomanić ty nie pracujesz i nigdy nie pracowałeś Miesiąc pracowałem na allegro wystawiając aukcje tak średnio po 4h dziennie i przez rok tylko odswiezalem wpadło 11tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Wystawiłem rzeczy na jakieś 60tys a kupili 11tys czyli dziennie stworzyłem 2000 wartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Wystawiłem rzeczy na jakieś 60tys a kupili 11tys czyli dziennie stworzyłem 2000 wartości Ciotka będzie na Święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja to robię tak że jak coś sprzedam to od razu staram się te pieniądze wydać na coś porządnego żeby ich nie przejesc na łososia jak inni Straszne rzeczy. A kawior jadłeś kiedyś? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Straszne rzeczy. A kawior jadłeś kiedyś? XD Łososia jadłem kawioru nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ciotka będzie na Święta? Nie nad morzem spędza wynajela tam dom bo jest bogata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Ja bym miał teraz 2mln z nVidie i tesz bym spędzał nad morzem z anastazje ale liberdowsky się wtracil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie nad morzem spędza wynajela tam dom bo jest bogata I nie zabrała ciebie na Święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja bym miał teraz 2mln z nVidie i tesz bym spędzał nad morzem z anastazje ale liberdowsky się wtracil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I nie zabrała ciebie na Święta? Nie dlaczego by miała zabrać zresztą ja wolę święta po swojemu samemu sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 236 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Łososia jadłem kawioru nie Kupić ci na święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 6 godzin temu Ja też bym jutro był w namiocie, ale mama do mnie, że hajs na święta mam dostać i się dalem namówić, bo sobie kupię nowe skiny w lolu i słuchawki xD I pojadę na wycieczkę pociagiem po nowe słuchawki i odwiedzę kolegę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kupić ci na święta? Nie bo chcesz sex a kawiar to ser w pulapce na mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Kupić ci na święta? O bezrobotna Ela na socjalu udaje bogaczke a kradła mleko xD Edytowano 5 godzin temu przez Grub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach