Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Leżak to menda która wyzywa się na Elci, bo mu dala kosza i woli Malowany xD Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Elciaa nie poluje, bo ma już faceta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Poluje zobacz że licem świeci w avku kusi cie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 1 godzinę temu ja dzis z krulikiem kilka zdan wymienilem i musialem zwalic konia ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 11 Napisano 1 godzinę temu Hahah Ja pamiętam jak do mnie kilka lat temu tu krejzi napisała, to mi stanął od razu haha Potem jej o tym napisałem, to przez wiele miesięcy się nie odzywala do mnie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach