Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
akuna   matatah

W 2025 polacy wydali 87 MILIONÓW DOLARÓW na ONLYFANSA

Polecane posty

AHAHAHAAHAHA JA PRDL CO ZA ZYEBY XD

DODAM, ŻE WARSZAWA JEST 12 MIEJSCU Z MIAST, KTÓRE WYDAŁY NAJWIĘCEJ NA TĘ PLATFORMĘ, A 80% KLIENTÓW STANOWIĄ... ŻONACI FACECI XDDD

GDZIE JA ŻYJE KURFA...

ja juz odsybskrybowalem swoja onlyfansiare bo nie wchodzilem 3 miesiace i wchodze i widze pelno wiadomosci jak cyckiem szczuje, a zadnego zapytania czy zyje.

te kuuurwisko wysyla te wiadomosci automatycznie do wszystkich, pewnie nawet sie nie skapnela ze mnie nie bylo hehs ....

Przed chwilą, fiszbin69 napisał:

ja juz odsybskrybowalem swoja onlyfansiare bo nie wchodzilem 3 miesiace i wchodze i widze pelno wiadomosci jak cyckiem szczuje, a zadnego zapytania czy zyje.

LEPIEJ PRZYZNAJ ILE ŁĄCZNIE WYDAŁEŚ NA TO XD

1 minutę temu, akuna matatah napisał:

LEPIEJ PRZYZNAJ ILE ŁĄCZNIE WYDAŁEŚ NA TO XD

nie liczylem ale cos miedzy 500 a 1000

Przed chwilą, fiszbin69 napisał:

te kuuurwisko wysyla te wiadomosci automatycznie do wszystkich, pewnie nawet sie nie skapnela ze mnie nie bylo hehs ....

OGLĄDAŁEM JAKIŚ WYWIAD GDZIE SAME SIĘ PRZYZNAWAŁY, ŻE WIĘKSZOŚĆ TYCH KUREF - ZWŁASZCZA TYCH POPULARNIEJSZYCH - TO JEDZIE NA JAKICHŚ AUTOMATACH, BOTACH LUB ZATRUDNIAJĄ LUDZI DO ODPISYWANIA..., NIE ŁUDŹ SIĘ XD

80% jest żonatych? No to grubo. A ponoć na Onlyfansa kasę mieli wydawać rzekomo głównie "biedni, samotni" mężczyźni lub prawiczki... Taaa. Kolejny raz męska hipokryzja wyłazi pięknie. Oblecha.

3 minuty temu, akuna matatah napisał:

OGLĄDAŁEM JAKIŚ WYWIAD GDZIE SAME SIĘ PRZYZNAWAŁY, ŻE WIĘKSZOŚĆ TYCH KUREF - ZWŁASZCZA TYCH POPULARNIEJSZYCH - TO JEDZIE NA JAKICHŚ AUTOMATACH, BOTACH LUB ZATRUDNIAJĄ LUDZI DO ODPISYWANIA..., NIE ŁUDŹ SIĘ XD

automat maja ze cos wrzuci i wszystkim leci wiadomosc, nie musze wywiadu ogladac zeby to wiedziec, wystarczy mi ze 3 miesiace nie wchodzilem i nic sie nie zapytala co u mnie

Czytalam raz ze był jakis portal randkowy dla zonatych i przez hakerow zostaly ujawnione dane to sami faceci tam siedzieli a babki to tez byly boty xd

1 minutę temu, uśpionaZzz napisał:

Czytalam raz ze był jakis portal randkowy dla zonatych i przez hakerow zostaly ujawnione dane to sami faceci tam siedzieli a babki to tez byly boty xd

teraz najlepszy hajs sie na tym robi

Płacenie onlyfansiarom, czyli de facto prostytutkom internetowym, to nic innego jak synonim przegrywu i deprawacja własnej godności.

• Thanks 1

Kiedyś się chciałem zarejestrować dla jednej fajnej rudej laski że stanów, która miała fajne cycki i mieszkała na farmie i hodowała zwierzynę i kwiaty xD

A ja wtedy mieszkałem w kamperze też na farmie

Ale w sumie chyba się nawet nie zarejestrowałem.
Wolę sobie na gierki wydać albo płyty z muzyką niż baby

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować