fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Znam bardzo dobrze xD to chyba nie jak kuuurwa nie odrozniasz someone od something ? nazwal bys chorobe someone ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Mam nadzieję że zdechniesz za to, że krejzi nazwałeś dzisiaj koorwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: ty nie dawno napisałeś last Christmas I give you my heart wiec hamuj się frajerze beke z ciebie sobie robilem, peedalee ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Chuuj mnie to interesuje frajerze Jak chcesz info to plac albo WYPIEERDALAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Peedal to cię zrobił, weź wytrzeźwiej alkusie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Chuuj mnie to interesuje frajerze Jak chcesz info to plac albo WYPIEERDALAJ jakie info ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Mam nadzieję że zdechniesz za to, że krejzi nazwałeś dzisiaj koorwa ty w ciagu miesiaca bedziesz ja tak wyzywac, widzialem dzisiaj jak w ciagu 10 minut zmieniles podejscie od piekna klaudiusz do klaudiusz pasozyt, to mi nie pieerdol o tym ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Srakie smieeciu Na temat języka Wynajmij sobie tłumacza ...ie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Klaudiusz mnie dobrze zna i mi wybaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Srakie smieeciu Na temat języka Wynajmij sobie tłumacza ...ie takiego jak ty nie wynajme, bo widac choooja sie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu kuuurwa w anglii tyle lat siedziec i nie znac angielskiego , beka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Znam zajeebiscie angielski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Znam się zajeebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu nie frajeeer, ? ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Znam się zajeebiscie widac kooorwa jak jest someone a ty mowisz ze cos xDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu ktos - cos someone - something masz racje da sie latwo pomylic 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu No widać zajeebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Chooy mnie jakiś jeebany angielski smeagolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu jak ty miasz sie nauczyc jezyka jak ty w namiocie siedzisz i piszesz z ludzmi przez internet po p0lsku? jedyne co znasz to gibe, gib, gib jak zelenski gib , gib, gib, pls xDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: No widać zajeebiscie chyba dla ciebie, albo podprogggowe zyczenie raka znowu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Ja już dawno temu się nauczyłem języka tak jak grać na perkusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu chuuuja znasz tyle ci powiem, masakra siedziec tyle lat w kraju i jezyka nie znac, ja bym sie chinskiego nauczyl przez tyle czasu xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Pewnie, że znam i to zajeebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Pewnie, że znam i to zajeebiscie czyli znasz ale znowu komus choroby zyczyles ? przyznajesz sie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 42 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocham3lcië napisał: Pewnie, że znam i to zajeebiscie chhuuja tam znasz z Alfonsem na migi sie porozumiewałeś i z klientami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Wy gorsze rzeczy tutaj piszecie i pisaliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Nie miałem nigdy żadnego Alfonsa, a angielski to nie jest trudny język, i nawet dziecko z podstawówki się nauczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu widzialem jak krejzolce ostatnio pisali ze zyczyles komus raka, a ona to wypierala, albo tlumaczyla cie ze schizofrenie masz i jestes nietykalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu tylko czekam az na nia naskoczysz , ciekawe co ci powie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Flatpak napisał: chhuuja tam znasz z Alfonsem na migi sie porozumiewałeś i z klientami na to wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach