fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Thoosa napisał: A oblecha budzącego obrzydzenie u prostytutek? (a to wyczyn jest) Jak dla mnie możesz zdychàć. juz ci pisalem ze zle zrozumialas, nie pomawiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Haha uwielbiam patrzeć jak kobiety masakrują tutaj facetów xD Niech się baby bronią i nie dają, przecież to babskie forum xD Faceci powinni stąd odejsc xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Bo walisz tu swoje obleśne foty brudnych pazurów. WALI TO CI Z RYJA BEZZĘBNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: juz ci pisalem ze zle zrozumialas, nie pomawiaj A co można zrozumieć źle w tym że się brzydzą i patrzą wzrokiem koncz i się wynos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miss kelifornia napisał: WALI TO CI Z RYJA BEZZĘBNA Odnośnij z 5cm od ziemi to może będzie cię słychać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Thoosa napisał: Bo walisz tu swoje obleśne foty brudnych pazurów. priv napisalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: priv napisalem Nawet nie zobaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Agresywne ... są zajeebiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Thoosa napisał: Odnośnij z 5cm od ziemi to może będzie cię słychać. NAUCZ SIĘ NAJPIERW PISAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Thoosa napisał: Nawet nie zobaczę to przestan pomawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miss kelifornia napisał: NAUCZ SIĘ NAJPIERW PISAĆ najeeebana aperolem co sie dziwisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 25 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, miss kelifornia napisał: NAUCZ SIĘ NAJPIERW PISAĆ W dupie mam sie starać dla takich odpadów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 25 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, fiszbin69 napisał: najeeebana aperolem co sie dziwisz Idź do Gieni może za flachę przyjmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu is someone getting th ebest of you ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: W dupie mam sie starać dla takich odpadów Grubo jedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Haha wczoraj krejzi się śmiała z gienii, że byczy to jej były ukochany bahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 25 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, fiszbin69 napisał: to przestan pomawiac To nie pomówienia każdy widział te obleśne foty na publiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu nie pomawiaj mnie ze mi niue staje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Thoosa napisał: W dupie mam sie starać dla takich odpadów TO DO CHOROSZCZY ŚMIESZNA GRAŻYNO XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 738 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Thoosa napisał: To nie pomówienia każdy widział te obleśne foty na publiku Nie każdy, bo ja nie. Także ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu sprawdzilem tlumaczenie tej piosenki i nie wiem czy jest chuuujowe czy ja mam zla mentalnosc getting the best of you jest tlumaczone oficjalnie jako ktos jest lepszy od ciebie a ja sobie tlumaczylem zawsze ktos wyciaga z ciebie najlepsze filip ty w anglii siedzisz chyba bedziesz znac odpowiedz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Thoosa napisał: To nie pomówienia każdy widział te obleśne foty na publiku pomawiasz mnie ciagle ze tutki sie mna brzydza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu wyjasnilem ci na priv sytuacje, elci sie zapytaj ona czytala cala historie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu na innym forum to opisalem to mnie po plecach klepali, tyle powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu (edytowany) To chyba chodzi o to że coś wyciąga z ciebie to co najlepsze, np choroba jakaś albo pasożyty Edytowano 4 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: To chyba chodzi o to że coś wyciąga z ciebie to co najlepsze, np choroba jakaś albo pasożyty albo ktos, ludzie czyli mialem racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu someone nie, something ty nieuku , tyle w anglii siedzisz a dalej jezyka nie znasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu Znam bardzo dobrze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 4 godziny temu kuuurwa dalej chorob zyczy ale tym razem podprogowo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 4 godziny temu ty nie dawno napisałeś last Christmas I give you my heart wiec hamuj się frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach