BabkaBożaBezdomna 1 Napisano 1 godzinę temu Mi alkohol i co tera nie tak miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 88 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To dobrze, zdrowiej dla Ciebie. Mi tam smakują dziwne wynalazki wysokoprocentowe o drzewnym posmaku z anglosaskimi nazwami Edytowano 1 godzinę temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu To nie pij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Mi alkohol i co tera nie tak miało być I bardzo dobrze. Alkohol to zło xP. Po co pić Ja wydałem już £60 na grafikę do gierki xD. Kupiłem sobie pool party Caitlyn, to taka niezła laska, ktoś strzela że strzelby i kda all out ahri nieziemska blond tancerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Ja już £60 na skiny do Lol wild Rift wydałem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 88 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Mi alkohol i co tera nie tak miało być Trzeba było jakiś likier czekoladowy brać, to każdy lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Trzeba było jakiś likier czekoladowy brać, to każdy lubi Mam ale jakoś mi nie smakuje dzis tego typu napoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KochamElcié.;P napisał: I bardzo dobrze. Alkohol to zło xP. Po co pić Ja wydałem już £60 na grafikę do gierki xD. Kupiłem sobie pool party Caitlyn, to taka niezła laska, ktoś strzela że strzelby i kda all out ahri nieziemska blond tancerka Ahri to nie jest lisica o 9 ogonach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu Mam w lodówce likier o smaku dubajskiej czekolady. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Еlciаа napisał: Ahri to nie jest lisica o 9 ogonach? Tak, to ta lisica xD Kupiłem sobie dla niej wczoraj legendary skin spirit blossom, a dzisiaj kda all out A to kda all out ma blond wlosy I krótka spódniczke xD Pool party Caitlyn to z imprezy w samym bikini prawie, która strzela z wodnej strzelby, też niezła laska xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 88 Napisano 1 godzinę temu Ta mikstura Panoramixa jest droga, ale bardzo dobra. https://hurtowniaalkoholi.pl/photos/zoom/LISHBF.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Właśnie miałem triple kill lisicą I drużyna przeciwnika poddała grę xD Na mojej konsolce to sobie mogę grać, mam wszystko grafikę i rozdzielczość na max. Nieziemskie efekty widać masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Ja nie lubie pisać z alkusami. Nie ma w piciu alkoholu nic nadzwyczajnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Ta mikstura Panoramixa jest droga, ale bardzo dobra. Dokladnie tę miksturę wygrałam w zakładzie z szynszylą. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 206 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Mi alkohol i co tera nie tak miało być Wypij całą flaszkę Adwokata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamElcié.;P napisał: Właśnie miałem triple kill lisicą I drużyna przeciwnika poddała grę xD Na mojej konsolce to sobie mogę grać, mam wszystko grafikę i rozdzielczość na max. Nieziemskie efekty widać masakra Mnie osobiście ta gra lekko irytuje bo jak tamten zacznie grac to nie ma końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 88 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Dokladnie tę miksturę wygrałam w zakładzie z szynszylą. xd I co, dała ci? Jak tak, toto dobry zakład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Tutaj pool party Caitlyn ale dżaga xD https://ibb.co/5hksCHqQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, _RC+ napisał: I co, dała ci? Jak tak, toto dobry zakład. Tak, wysłała mi do paczkomatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Еlciаа napisał: Mnie osobiście ta gra lekko irytuje bo jak tamten zacznie grac to nie ma końca. No ja wiem, ja w nią jak zacznę grać to dzień i noc Maraton grania, ale w namiocie jestem sam i mam powerbanki to mogę sobie gierczyc Zaraz sobie gorąca kąpiel biorę z pianą i sobie zagram partyjkę pool party Caitlyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Tutaj pool party Caitlyn ale dżaga xD Tego jeszcze nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Tutaj lisica jak grałem dzisiaj w gierkę xD https://ibb.co/JPWtx2C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Tutaj lisica skin co przed chwilą kupiłem Ale laska xD https://ibb.co/JPWtx2C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ogólnie mam już z 15 skinów, bo inne wylosowalem ze skrzynek i na razie już kończę. Mam wystarczająco tyle, żeby mieć radość z grania Kiedyś sobie kupię jeszcze winter blessed Diana, bo podobno najlepsze efekty z całej gry. Edytowano 1 godzinę temu przez KochamElcié.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu No te ogony turkusowe ma fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Tutaj jak rzucam zaklęcie https://ibb.co/LznhttKn Zaklęcia też ma fajne, i nieźle dźwięki słychać Zaraz sobie zamawiam moje nowe słuchawki douszne w jednym sklepie pod Birming'ham, i jutro jadę pociągiem odebrać, a potem będę grał sobie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 1 godzinę temu Malolat gra bez dźwięku. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 31 Napisano 58 minut temu miło ze chociaz cudzymi dziecmi sie w swieta opiekujesz. co trzeba miec w glowie zeby jakies skórki kupować w grze zeby postac ladniej wygladala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 57 minut temu Ja gram z dźwiękiem, i zazwyczaj sobie też muzyki słucham np. Ambient albo gitary akustyczne Lubię te efekty dźwiękowe w tej grze arcade ezreal ma fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 56 minut temu Ja mam dobry sprzęt, niezły procesor, ekran amoled to sobie kupuje. Leżak jest grafikiem niby, też by porobił jakieś kolory i grafiki to by mu ludzie płacili za to, a nie tu traci życie na jakichś libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach