veronika2xc 0 Napisano 1 godzinę temu Sytuacja wygląda tak, że poznałam go przez tindera, ogólnie rzadko wychodzę z domu i jestem dosyć nieśmiała, potrzebuję kilku dni, żeby się przed kimś otworzyć bardziej. No i na spotkaniu było fajnie całkiem, trochę niezręcznie, ale nawet przytulił na pożegnanie. Nie musi to oznaczać nic wielkiego od razu, ale chciałabym jakoś dać mu mu znać, że nie oczekuję nic większego w zamian tylko pisać z nim normalnieXDD Bo troche śmiesznie to wygląda, tzn często piszemy np. wieczorem i czekam np. jak on odpisze w końcu, a chciałabym żeby to wyglądało bardziej nornalniee haha, tzn, że randomowo w ciągu dnia napisać do niego coś. Ale nie wiem o czym zbytnio, nie chce wyjść na natrętną jakąś czy cośXDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 1 godzinę temu Pewnie pisze wieczorem, kiedy żona śpi. Ogólnie z dala od typów z Tindera, którzy szukają wrażeń i darmowego seksu. Ale zrobisz jak uważasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 1 godzinę temu O wszystkim i o głupotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 214 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: O wszystkim i o głupotach. Naprzyklad takich https://grok.com/imagine/post/bb202c70-df81-41d3-935e-cf64bffdc990?source=copy_link&platform=android Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veronika2xc 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pewnie pisze wieczorem, kiedy żona śpi. Ogólnie z dala od typów z Tindera, którzy szukają wrażeń i darmowego seksu. Ale zrobisz jak uważasz. No w sumie, nie pomyślałamXDD Chociaż nie wygląda na takiego, typ anime ogląda i gra w gry, na spotkaniu wyglądał na normalnego całkiem ~ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Naprzyklad O jeżach też mozna gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, veronika2xc napisał: No w sumie, nie pomyślałamXDD Chociaż nie wygląda na takiego, typ anime ogląda i gra w gry, na spotkaniu wyglądał na normalnego całkiem ~ To znaczy, na jakiego nie wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 595 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pewnie pisze wieczorem, kiedy żona śpi. Może po prostu nie może wcześniej pisać bo pracuje? 33 minuty temu, veronika2xc napisał: Ale nie wiem o czym zbytnio, nie chce wyjść na natrętną jakąś czy cośXDD Tak jak ze znajomym pisz, najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: I można takie coś tworzyć Słodkie a po tym będą małe jeżyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veronika2xc 0 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, kris888 napisał: Może po prostu nie może wcześniej pisać bo pracuje? Tzn, no pracuje, wspominał coś tam, że przy rysunku technicznym~ Przed chwilą, kris888 napisał: Tak jak ze znajomym pisz, najlepiej. Staram się tak właśnie, ale i tak czasem nie wiem co pisać zbytnioXDD Często jest hejka,.co tam później się temat rozwija dalej na luźno, czasem mu jakieś tt powysyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 54 minuty temu 9 minut temu, kris888 napisał: Może po prostu nie może wcześniej pisać bo pracuje? Myślę, że dla niego jest po prostu opcją. Bo napisanie wiadomości zajmuje kilka sekund lub minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 214 Napisano 53 minuty temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Słodkie a po tym będą małe jeżyki. Wszystkie Jeżyki nasze są 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 377 Napisano 52 minuty temu staraj sie nie wyjsc na taka jakas wy...z..ana lada..ni..ce, wieczorny czas poswiec na modlitwe, zainteresuj go pismem swietym, jesli nie czytasz sama zaczynij studiowac ta swieta ksiege. Rozmawiajacie o bibli i na kazdym spotkaniu omawiajcie poszczegolne rozdzialy, zapytaj go kiedy ostatniu byl u spowiedzi swietej i ile najwiecej uzbieralo mu sie grzechow, to dobry temat zeby sie otworzyc i zobaczyc co to za czlowiek, zapytaj pochwytliwie czy tak szczerze zaluje za swoje grzechy, wtedy zobaczysz czy to nie jest jakis lobuz, ale uwazaj ten na anime, ludzie czesto sobie drukuja na skorze takie rysuneczki dla beki nie wiedzac ze jest to vortal do swiata demonicznego.... pamietaj... przestrzegalem cie !!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 595 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Myślę, że dla niego jest po prostu opcją. Bo napisanie wiadomości zajmuje kilka sekund lub minut Tak, a potem z tych kilku sekund czy minut robi się coraz więcej 9 minut temu, veronika2xc napisał: Tzn, no pracuje, wspominał coś tam, że przy rysunku technicznym~ Staram się tak właśnie, ale i tak czasem nie wiem co pisać zbytnioXDD Często jest hejka,.co tam później się temat rozwija dalej na luźno, czasem mu jakieś tt powysyłam Szukaj punktów wspólnych i w tym się kieruj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veronika2xc 0 Napisano 44 minuty temu (edytowany) 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Myślę, że dla niego jest po prostu opcją. Bo napisanie wiadomości zajmuje kilka sekund lub minut W sensie, on też nie miał, że związku szuka czy czegoś od razu, nowych znajomości niby- Ale to też biorę pod uwagę, czekam jak się sytuacja rozwinie ogólnie Edytowano 43 minuty temu przez veronika2xc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 94 Napisano 31 minut temu (edytowany) Najlepiej pisać o kartach graficznych, procesorach, AMD vs Intel, o samochodach, np chińska motoryzacja vs niemiecka, o nowinkach elektronicznych, o II WŚ bardzo wielu mężczyzn uwielbia dyskutować, historii nowożytnej, teoriach spiskowych niektórzy lubią, o geopolityce, finansach (giełda/crypto) itp. Ciekawostka: Wiesz czemu Nimfa z tyloma facetami na forum i wykopie pisze/pisała? Bo ona tematy z drugiego akapitu ogarnia, więc ma z chłopami multum tematów xD Edytowano 29 minut temu przez _RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 31 minut temu 13 minut temu, veronika2xc napisał: W sensie, on też nie miał, że związku szuka czy czegoś od razu, nowych znajomości niby- Ale to też biorę pod uwagę, czekam jak się sytuacja rozwinie ogólnie Ile macie lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Najlepiej pisać o kartach graficznych, procesorach, AMD vs Intel, o samochodach, np chińska motoryzacja vs niemiecka, o nowinkach elektronicznych, o II WŚ bardzo wielu mężczyzn uwielbia dyskutować, historii nowożytnej, teoriach spiskowych niektórzy lubią, o geopolityce itp. Ciekawostka: Wiesz czemu Nimfa z tyloma facetami na forum i wykopie pisze/pisała? Bo ona tematy z drugiego akapitu ogarnia, więc ma z chłopami multum tematów xD Szkoda, że jej tutaj nie ma. A na Wykopie się udziela? Bo mam sprawę do niej i mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 94 Napisano 27 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda, że jej tutaj nie ma. A na Wykopie się udziela? Bo mam sprawę do niej i mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku Nie mam pojęcia, bo na wykop od lat nie zaglądam. Przemek będzie wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, _RC+ napisał: Nie mam pojęcia, bo na wykop od lat nie zaglądam. Przemek będzie wiedział. Sama zerknę i się dowiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 94 Napisano 22 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Sama zerknę i się dowiem.. Tylko teraz wymagają nr tel do rejestracji, a banują za byle co, to niech się gonią, - moja osoba tam już nie zawita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 21 minut temu Najgorzej jak dojdzie do sytuacji że będziesz czekać aż on coś napisze żeby nie wyjść na narzucającą się i on też będzie czekał aż ty napiszesz żeby nie wyjść na desperata. Najlepiej zachowuj sie naturalnie będąc sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veronika2xc 0 Napisano 20 minut temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ile macie lat? Ja 27, on 30- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 595 Napisano 20 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, _RC+ napisał: Tylko teraz wymagają nr tel do rejestracji, a banują za byle co, to niech się gonią, - moja osoba tam już nie zawita Ja też, odkąd wprowadzili wymóg telefonu do rejestracji to nie korzystam z wykopu. Edytowano 19 minut temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veronika2xc 0 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Najgorzej jak dojdzie do sytuacji że będziesz czekać aż on coś napisze żeby nie wyjść na narzucającą się i on też będzie czekał aż ty napiszesz żeby nie wyjść na desperata. Najlepiej zachowuj sie naturalnie będąc sobą. Właśnie tak to chyba teraz wyglądaXDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 19 minut temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: Tylko teraz wymagają nr tel do rejestracji, a banują za byle co, to niech się gonią, - moja osoba tam już nie zawita Nie będę robić konta, bo tam syf, ale jestem ciekawa, czy Nimfa pojawia się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 94 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Ja też, odkąd wprowadzili wymóg telefonu do rejestracji to nie korzystam z wykopu. Ostatnio była akcja, że znów banowali konta, to kilku typa z forum do Przemka po nr telefonu pisało, bo on tam jest banowany co chwila, to ma już obcykane jak sobie wygenerować na potrzeby założenia konta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 595 Napisano 16 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, veronika2xc napisał: Właśnie tak to chyba teraz wyglądaXDD Także któraś strona musi zainicjować... bo tak to w nieskończoność będzie trwać... A co do Nimfy... fajna kobieta Edytowano 15 minut temu przez kris888 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Ostatnio była akcja, że znów banowali konta, to kilku typa z forum do Przemka po nr telefonu pisało, bo on tam jest banowany co chwila, to ma już obcykane jak sobie wygenerować na potrzeby założenia konta xD Na Nastroiku też banują ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 94 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Na Nastroiku też banują ludzi i na Nerwicy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach