Icebound Harpy 88 Napisano 1 godzinę temu Nie pokocham cię … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu won pijaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Nie pokocham cię … Naładowałaś baterie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 88 Napisano 34 minuty temu Dostałam przytulenie i dobre słowo… buziak Madziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 27 minut temu 6 minut temu, Icebound Harpy napisał: Dostałam przytulenie i dobre słowo… buziak Madziu Czyli wszystko dobrze się skończyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 51 Napisano 22 minuty temu Naładowałaś telefon nad tym jeziorem? madzka ja to na twoim miejscu bym uważała:p jak kolezanka lubi takie zabawy nad woda z obcymi:p będą śledczy mieli slad ze gadacie na mailu i będziesz przesłuchiwana w jej sprawie jak coś sie odjaniepawli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 9 minut temu 12 minut temu, Szpinak napisał: Naładowałaś telefon nad tym jeziorem? madzka ja to na twoim miejscu bym uważała:p jak kolezanka lubi takie zabawy nad woda z obcymi:p będą śledczy mieli slad ze gadacie na mailu i będziesz przesłuchiwana w jej sprawie jak coś sie odjaniepawli Przestań mnie straszyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach