Zero cukru 170 Napisano sobota o 22:43 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 473 Napisano sobota o 22:50 8 minut temu, Margo. napisał: Dobry wieczór, kimś kto lubi muzykę. Zapomniałaś dodać, że kobietą zgadłem ? Grałem już nowość ostatnio, ale powtórzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 84 Napisano sobota o 23:00 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Zapomniałaś dodać, że kobietą zgadłem ? Nie zapomniałam, bo to oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 473 Napisano sobota o 23:03 (edytowany) 3 minuty temu, Margo. napisał: Nie zapomniałam, bo to oczywiste. Zapomniałaś, bo nie znamy się, więc kierowałem się intuicją Dobrze, że trafiłem w dziesiątkę. Edytowano sobota o 23:03 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 84 Napisano sobota o 23:06 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zapomniałaś, bo nie znamy się, więc kierowałem się intuicją Dobrze, że trafiłem w dziesiątkę. Nick "Margo" mówi sam za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 473 Napisano sobota o 23:10 2 minuty temu, Margo. napisał: Nick "Margo" mówi sam za siebie. Twój nick mówi mi, że wyszukałaś mój temat muzyczny o którym sam zapomniałem Przypadek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 84 Napisano sobota o 23:20 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Twój nick mówi mi, że wyszukałaś mój temat muzyczny o którym sam zapomniałem Przypadek ? Nie specjalnie szukałam, po prostu był jednym z tych, które zostaly na moim profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 473 Napisano sobota o 23:27 6 minut temu, Margo. napisał: Nie specjalnie szukałam, po prostu był jednym z tych, które zostaly na moim profilu. Spoko, został w pamięci i nie ma sensu się nad tym zastanawiać. Gramy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano sobota o 23:49 w sumie dobrze widmok ze blokujesz bo mam cos waznego do zrobienia a sie wciagam z beke z ciebie niepotrzebnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano sobota o 23:52 ꈍ https://youtube.com/shorts/7Oph5KUkJXY?si=LL1Kdzk7kpXCEefU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano sobota o 23:53 3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: w sumie dobrze widmok ze blokujesz bo mam cos waznego do zrobienia a sie wciagam z beke z ciebie niepotrzebnie Kiedyś w dawnych czasach może przychodzili z flaszką ale to chyba w średniowieczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano sobota o 23:55 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kiedyś w dawnych czasach może przychodzili z flaszką ale to chyba w średniowieczu Ajajaj znowu sobie grabisz u Świrmo:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano sobota o 23:56 Trzeba przyznać ze pezet umie sie wstrzelić w gen zety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano sobota o 23:59 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach