Margherite 61 Napisano niedziela o 22:39 14 minut temu, Spaghetti... napisał: Współczuje bardzo, miałem znajomego po udarze 8 misięcy rechabilitacji przeszedł i pomogłem mu z tego wyjść, ale miał twardy charakter i nie poddawał się, ćwiczył i zdrowo się odżywiał. Nie wiem jak twój partner, ale przede wszystkim musi się nie poddawać, bo ma dla kogo żyć Gretta. Tak Paolo, a jak będzie zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano niedziela o 22:55 14 minut temu, Margherite napisał: Tak Paolo, a jak będzie zobaczymy Tak Gretta i miejmy nadzieję, że będzie dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 420 Napisano poniedziałek o 18:07 19 godzin temu, Margherite napisał: Nie chodzi o rodzica a o moją drugą połowę. Pielęgniarki nie potrzebuje. Jest już przewieziony daleko od domu na rehabilitację. Samodzielny jest. Jednak udar to udar Ojej. Nie znam tej choroby. To znaczy, nikt z naszych bliskich się z tym nie zmagał. Czasem coś przeczytałam w mediach. Podobno po udarze człowiek uczy się podstawowych czynności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano poniedziałek o 18:09 Udar udarowi nierówny tak naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 383 Napisano poniedziałek o 18:17 9 minut temu, Baba napisał: Ojej. Nie znam tej choroby. To znaczy, nikt z naszych bliskich się z tym nie zmagał. Czasem coś przeczytałam w mediach. Podobno po udarze człowiek uczy się podstawowych czynności. zamiast pisac zacznij medytowac, wejz w gleboki trans, nawiaz kontakt ze swiatem duchowym a jezus wyslucha twa modlitwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano poniedziałek o 18:23 5 minut temu, 84Michal84 napisał: zamiast pisac zacznij medytowac, wejz w gleboki trans, nawiaz kontakt ze swiatem duchowym a jezus wyslucha twa modlitwe Medytacja to grzech. Taki sam jak seks ze szwagierko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 383 Napisano poniedziałek o 18:24 Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Medytacja to grzech. Taki sam jak seks ze szwagierko nie wiesz czym jest medytcja przyjacielu a drugiej czesci nie skomentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano poniedziałek o 18:25 Przed chwilą, 84Michal84 napisał: nie wiesz czym jest medytcja przyjacielu a drugiej czesci nie skomentuje Dlaczego? Sam się chwaliłeś druga częścią więc skąd ta pruderia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 383 Napisano poniedziałek o 18:26 Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Dlaczego? Sam się chwaliłeś druga częścią więc skąd ta pruderia tzn kiedy niby? I kim Ty jestes hmmm? Nie chce byc niegrzeczny ale obawiam sie ze jesli nie przestaniesz pisac takich tresci to bede musial zmienic ton 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano poniedziałek o 18:27 Przed chwilą, 84Michal84 napisał: tzn kiedy niby? I kim Ty jestes hmmm? Nie chce byc niegrzeczny ale obawiam sie ze jesli nie przestaniesz pisac takich tresci to bede musial zmienic ton Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlugonogasylwia88 36 Napisano poniedziałek o 18:28 1 minutę temu, 84Michal84 napisał: tzn kiedy niby? I kim Ty jestes hmmm? Nie chce byc niegrzeczny ale obawiam sie ze jesli nie przestaniesz pisac takich tresci to bede musial zmienic ton Oczywiscie ze pisales ze dmuchasz siostre zony oraz ze nie wierzysz w boga i jestes ateista . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach