Margherite 61 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, 84Michal84 napisał: zycie to cierpienie, ale wszystko siega zamierzchlych czasow kiedy to bog ustanowil proste prawa, NIE JEDZCIE FRUKTOZY BO TO WAS ZABIJE - co zrobila niejaka Ewka w raju ? Posluchala sie zielonego pelzajacego obrzydliwego gada i zerwala najczerwiensze i najbardziej toksyczne jablko. Od tej pory swiat zostal zalany tanim i kuszacym cukrem w kazdej formie. Tylko ludzie swiadomi tego zagrozenia przechodza na diete oparta na swierszczach oraz zaczynaja medytowac. Zycie jest niesmiertelne dusza potrafi komunikowac sie po smierci ze zmarlymi ale tylko w przypadku osob ktore praktykuja buddyjskie medytacje. Ludzie się zastanawiają na stworzeniem tego gada węża {Toż to szatan w ciele węża ) Po co stwórca stworzył coś tak złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 61 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Spaghetti... napisał: Współczuje bardzo, miałem znajomego po udarze 8 misięcy rechabilitacji przeszedł i pomogłem mu z tego wyjść, ale miał twardy charakter i nie poddawał się, ćwiczył i zdrowo się odżywiał. Nie wiem jak twój partner, ale przede wszystkim musi się nie poddawać, bo ma dla kogo żyć Gretta. Tak Paolo, a jak będzie zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 442 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Margherite napisał: Tak Paolo, a jak będzie zobaczymy Tak Gretta i miejmy nadzieję, że będzie dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach