Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Margherite

Bardzo ciężki czas jest.

Polecane posty

3 godziny temu, 84Michal84 napisał:

zycie to cierpienie, ale wszystko siega zamierzchlych czasow kiedy to bog ustanowil proste prawa, NIE JEDZCIE FRUKTOZY BO TO WAS ZABIJE - co zrobila niejaka Ewka w raju ? Posluchala sie zielonego pelzajacego obrzydliwego gada i zerwala najczerwiensze i najbardziej toksyczne jablko. 

Od tej pory swiat zostal zalany tanim i kuszacym cukrem w kazdej formie. Tylko ludzie swiadomi tego zagrozenia przechodza na diete oparta na swierszczach oraz zaczynaja medytowac. 

Zycie jest niesmiertelne dusza potrafi komunikowac sie po smierci ze zmarlymi ale tylko w przypadku osob ktore praktykuja buddyjskie medytacje. 

Ludzie się zastanawiają na stworzeniem tego gada węża  {Toż to szatan w ciele węża ) Po co stwórca stworzył coś tak złego?  

14 minut temu, Spaghetti... napisał:

Współczuje bardzo, miałem znajomego po udarze 8 misięcy rechabilitacji przeszedł i pomogłem mu z tego wyjść, ale miał twardy charakter i nie poddawał się, ćwiczył i zdrowo się odżywiał. Nie wiem jak twój partner, ale przede wszystkim musi się nie poddawać, bo ma dla kogo żyć Gretta.

Tak Paolo, a jak będzie zobaczymy 🙂  

14 minut temu, Margherite napisał:

Tak Paolo, a jak będzie zobaczymy 🙂  

Tak Gretta i miejmy nadzieję, że będzie dobrze 🙂 

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!