Ovidio Lopez 62 Napisano 6 godzin temu balasa bo znowu blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciē 5 Napisano 6 godzin temu A ja w srode za tydzień idę do jazz klubu, i znowu będę grał muzykę i ludzie mnie chwala i biją brawa xD Dla was mogę być chory, wali mnie to Dla mnie równie dobrze możecie wszyscy zdechnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 62 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, KochamĘlciē napisał: A ja w srode za tydzień idę do jazz klubu, i znowu będę grał muzykę i ludzie mnie chwala i biją brawa xD zjezdzaj pajacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 5 godzin temu Tu odpiszę bo tam zablokowane, też myslę że to jakiś stary uzytkownik zrobił sobie nowe konto do hejtowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 1 Napisano 5 godzin temu podszyw z pasztetowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach