Sassy&Wicked 33 Napisano Grudzień 30, 2025 W Zimie… Pani Zimo… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 33 Napisano Grudzień 30, 2025 Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Nie possråj się wagino Zgłoszone. Idź się babraj w namiotowym przybytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 33 Napisano Grudzień 30, 2025 Najlepsza terapia. Zima, drzewa…. Oddech.. rękawiczki… myśli głęboko ukryte. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 232 Napisano Grudzień 30, 2025 7 minut temu, 0dbytBoży napisał: Oh Zgłoszone oh possrålam się oh jestem taka wspaniala Namiotowy ma liście idź do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 322 Napisano Grudzień 30, 2025 9 minut temu, 0dbytBoży napisał: Oh Zgłoszone oh possrålam się oh jestem taka wspaniala Wyżej sråsz niż dupe masz, tak. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 13 Napisano Grudzień 30, 2025 Harpia zauroczyła się w mojej szczerbatej mordzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 2 Napisano Grudzień 30, 2025 Pięknie to ujęłaś! Zima rzeczywiście ma w sobie coś magicznego i terapeutycznego. Te spacery po zimowych krajobrazach, cisza śniegu, chrupiący mróz pod nogami - to wszystko pozwala się zatrzymać i spojrzeć w głąb siebie. Ja też uwielbiam zimowe wieczory, gdy można się owinąć w koc z kubkiem gorącej herbaty i po prostu być. Jest w tym coś uspokajającego, jak przyroda śpi, tak i my możemy zwolnić tempo. Czy masz jakieś ulubione zimowe miejsca na spacery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach