0dbytBoży 15 Napisano 5 godzin temu Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 5 godzin temu Cursing my name Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Cursing my name Patricia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Patricia.. Łots ma najmniej onanana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 5 godzin temu Odjeżdżam na krnąbrnym kole a ty tu gnij matole. Ja ci dam bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Odjeżdżam na krnąbrnym kole a ty tu gnij matole. Ja ci dam bajojajo Odstaw Kieliszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Odstaw Kieliszek. To nazwa stowarzyszenia alkoholików do którego należysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 0dbytBoży napisał: To nazwa stowarzyszenia alkoholików do którego należysz? Czuły punkcik? Lalo, więcej dystansu. Świat może być piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Czuły punkcik? Lalo, więcej dystansu. Świat może być piękny. W punkcik to ty się laleczko czaki czasnij krnąbrnym kołem z rozmachu. Świat jest piękny bez ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: W punkcik to ty się laleczko czaki czasnij krnąbrnym kołem z rozmachu. Świat jest piękny bez ciebie Ja swoje wiem. Wiązka laseru z oczu… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Ja swoje wiem. Wiązka laseru z oczu… Uważaj bo ci usmażę jajka. A teraz odjeżdżam krnąbrnie i żegnaj z bogiem. znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 4 godziny temu Czy tu dzisiaj wszyscy poza mną spożywali srogie piguły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Uważaj bo ci usmażę jajka. A teraz odjeżdżam krnąbrnie i żegnaj z bogiem. znikam This kiss isn’t sincere. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: This kiss isn’t sincere. Kiss kiss kiss każda z nas może dziś zostać miss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 4 godziny temu Turns the flicker to a flame miss kelifornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach