Sassy&Wicked 23 Napisano 7 godzin temu To życz mu jak najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 156 Napisano 7 godzin temu Głębokie to🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 25 Napisano 7 godzin temu Gdyby świat był taki prosty, ladacznico oczywiście zgłoszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 23 Napisano 7 godzin temu Zgłoszone Ukraińcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 25 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Zgłoszone Ukraińcu. Ja Saszka, cwelu, Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 9 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, Sassy&Wicked napisał: To życz mu jak najlepiej. Jeśli kogoś kochasz jeśli wieszCzym jest miłość jaki jest jej sensJeśli tylko szczęście widzieć chceszMów do mnie szeptem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 408 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Jeśli kogoś kochasz jeśli wieszCzym jest miłość jaki jest jej sensJeśli tylko szczęście widzieć chceszMów do mnie szeptem Więc mów szeptem, szeptem się nie kłamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 8 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Jeśli kogoś kochasz jeśli wieszCzym jest miłość jaki jest jej sensJeśli tylko szczęście widzieć chceszMów do mnie szeptem Czytałam, że miłość jest wtedy gdy chcesz oddać ostatniego frytka bez wahania. Poświąteczne kiziu miziu, Wychodzę. W niewoli karpia byłeś grudniowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 9 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Seven napisał: Czytałam, że miłość jest wtedy gdy chcesz oddać ostatniego frytka bez wahania. Poświąteczne kiziu miziu, Wychodzę. W niewoli karpia byłeś grudniowo? miłość jest wtedy, kiedy sama wszystkie zjadasz bo wiesz, że są niezdrowe tylko mnie na święta karp wciągnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 23 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Seven napisał: Czytałam, że miłość jest wtedy gdy chcesz oddać ostatniego frytka bez wahania. Poświąteczne kiziu miziu, Wychodzę. W niewoli karpia byłeś grudniowo? Jak dawno Cię tu nie było…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: miłość jest wtedy, kiedy sama wszystkie zjadasz bo wiesz, że są niezdrowe tylko mnie na święta karp wciągnął Nooo... kocham wolność i wolność wyboru. Tak to leciało? W sensie wolności oddać nie umiem to i owego frytka. Oglądam czasem Makłowicza i jego podróże. On nieustatnie używa wyrazów: owy, ów... Wesołe ma usposobienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Jak dawno Cię tu nie było…. Dzień dobry. Kończy się rok i daję znać, że jestem, że żyję, i że forum jest dla mnie symbolem ciepłego uczucia. Ludzie, których dane było mi poznać. Co u ciebie? Tak w bardzo skrócie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Dzień dobry. Kończy się rok i daję znać, że jestem, że żyję, i że forum jest dla mnie symbolem ciepłego uczucia. Ludzie, których dane było mi poznać. Co u ciebie? Tak w bardzo skrócie? Cieszę się więc, że żyjesz i wszystko u Ciebie jak należy. Przygotowania do wieczoru idą pełną parą, nie ma zmiłuj. Szampańskiej zabawy życzę i wszystkiego dobrego ️ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach