Lordoza 1 Napisano Grudzień 31, 2025 30 minut temu, Zorin napisał: Jak każda kafeterianka na twój widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, darkromance napisał: Oprócz kafeterii mam trochę pracy w domu, bo robię jedzonko na wieczór rozumiem, myślałem że nic nie robisz. a co tam dobrego robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordoza 1 Napisano Grudzień 31, 2025 1 minutę temu, Zorin napisał: rozumiem, myślałem że nic nie robisz. a co tam dobrego robisz Gowno na patelni z cebulką twoje ulubione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 1 minutę temu, darkromance napisał: Zrobiłam sernik i roladki z kurczakiem serem i pieczarkami, a wczoraj rybę po japońsku Mmmmmm pycha.... Szkoda że nie wiedziałem wcześniej bo już bym był w drodze na Kaszuby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, darkromance napisał: Jesteś obrzydliwy, współczuję twoim córkom i żonie. Szkoda że nikt nie wrzuci foty tego downa ja go nie widziałem, ale podobno z wyglądu widać że nie.do...y na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 238 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, darkromance napisał: Jesteś obrzydliwy, współczuję twoim córkom i żonie. Tak będzie już kupę na forum smażyli na patelni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 (edytowany) 1 minutę temu, darkromance napisał: Samochodem jest niebezpiecznie bo spadł śnieg. Kochanie piszesz do chłopaka który całą Norwegię zimą objechał ciężarówką, w Polsce w taką pogodę to mogę z zamkniętymi oczami prowadzić auto Edytowano Grudzień 31, 2025 przez Zorin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak będzie już kupę na forum smażyli na patelni. Chyba ty smażyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 3 minuty temu, darkromance napisał: A ty chyba od rana coś tankujesz, zgadłam? xD Dzisiaj można https://imgbox.com/uu36feF3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 2 minuty temu, darkromance napisał: Hahahaha Kochana to dopiero rozgrzewka Jeszcze to na mnie czeka https://imgbox.com/eki4jQo6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 165 Napisano Grudzień 31, 2025 Jaka patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 1 minutę temu, KochamËlcię napisał: Wcale nie, Klaudiusz cię bardzo kocha Przyszlego sylwestra spędzicie razem i będziecie razem jedli frykasy, które ugotuje xD Tak będzie. A ty dalej w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 20 Napisano Grudzień 31, 2025 1 godzinę temu, Klaudia Qpa napisał: I tak zdechniesz. przeginasz knur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordoza 1 Napisano Grudzień 31, 2025 47 minut temu, Zorin napisał: Kochana to dopiero rozgrzewka Jeszcze to na mnie czeka A mówiłes deklu żeby nie będziesz pił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 397 Napisano Grudzień 31, 2025 29 minut temu, 2f09b14636 napisał: Nie wołaj Elci, Wypie...laj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordoza 1 Napisano Grudzień 31, 2025 1 godzinę temu, Zorin napisał: Szkoda że nikt nie wrzuci foty tego downa ja go nie widziałem, ale podobno z wyglądu widać że nie.do...y na maxa Mówisz o tym brzydalu bez zębów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordoza 1 Napisano Grudzień 31, 2025 1 godzinę temu, Zorin napisał: Mmmmmm pycha.... Szkoda że nie wiedziałem wcześniej bo już bym był w drodze na Kaszuby Pytanie czym uszatku bo jak wiemy samochodu nie masz a na pociąg pieniędzy też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordoza 1 Napisano Grudzień 31, 2025 7 minut temu, KochamËlcię napisał: Klaudiusz zabierze szczerbatego nad morze xD A która by zabrała jak każda ma go za schizola smażącego goowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lordoza 1 Napisano Grudzień 31, 2025 1 godzinę temu, Zorin napisał: Chyba ty smażyłeś Jesteś akurat znany ze smażenia goowna na patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seba_BMW 8 Napisano Grudzień 31, 2025 17 minut temu, Еlciаа napisał: Wypie...laj. ...ka zawsze na posterunku. Najważniejsze, że miałaś 2 cesarki. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seba_BMW 8 Napisano Grudzień 31, 2025 Przed chwilą, KochamËlcię napisał: No miała, na szczęście nie z toba przegrywie, haha Ciekawe jak twojej mamie twój wielki łeb przeszedł przez drogi rodne W ogóle tego nie czuć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach