0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu Witam z piwnicy republikańskiej expressowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Co tam za gwiazdy na ten rok zaplanowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano 3 godziny temu Ja się rypie z Andrzejem na działce od rana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Spoko. Kto co lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: Co tam za gwiazdy na ten rok zaplanowali To ty nam to powinnaś oznajmić, bo jesteś najbardziej ezoteryczna Jesteś już nad tym morzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Spoko. Kto co lubi Jaki ostatni dzień roku taki cały nowy rok. Wychodzi na to, że będę wpyerdalać żarcie za dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Jaki ostatni dzień roku taki cały nowy rok. Wychodzi na to, że będę wpyerdalać żarcie za dwóch No cóż xD dlatego właśnie nic nie planuje i mam wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Dobra co to za gwiazdy majo być jakieś odgrzewane pewnie nolnejmy z lat 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: To ty nam to powinnaś oznajmić, bo jesteś najbardziej ezoteryczna Jesteś już nad tym morzem? Jest nam morzem tak jak salowa na nartach w Egipcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano 3 godziny temu A ja chciałbym żeby kolejny rok był tak udany jak 2025 Fajnie spędziłem ten rok. Zdrowie też dopisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Dobra co to za gwiazdy majo być jakieś odgrzewane pewnie nolnejmy z lat 80 Z twojej młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamĘlciê napisał: Zdrowie też dopisuje Hahahaha szczególnie psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 9 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Oczywiście Jestem bardzo szczęśliwym chłopakiem. Dużo się śmieje i często się uśmiecham. Najbardziej mnie cieszy, że nie jestem w Polsce tylko za granicą xD Edytowano 3 godziny temu przez KochamĘlciê Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, CzarnaMamba napisał: Hahahaha szczególnie psychicznie To Elcia w awku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: To ty nam to powinnaś oznajmić, bo jesteś najbardziej ezoteryczna Jesteś już nad tym morzem? Wróciłam. Ide spać zaraz. Bardzo fajnie bo to zapowiada dużo snu na przyszły rok a ja to kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Dobra co to za gwiazdy majo być jakieś odgrzewane pewnie nolnejmy z lat 80 Thomas Anders to już chyba mieszka w Polsce, bo co roku śpiewa. Fancy też ma być. I Corona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Thomas Anders to już chyba mieszka w Polsce, bo co roku śpiewa. Fancy też ma być. I Corona. Na Polsacie ma być. A reszty nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Wróciłam. Ide spać zaraz. Bardzo fajnie bo to zapowiada dużo snu na przyszły rok a ja to kocham To śpij obwisły cycku jak najwięcej lepsze to niż wku.rwianie ludzi na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: To Elcia w awku? Tak Edytowano 3 godziny temu przez CzarnaMamba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: Wróciłam. Ide spać zaraz. Bardzo fajnie bo to zapowiada dużo snu na przyszły rok a ja to kocham Jesteś też na srafeterii. To cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Thomas Anders to już chyba mieszka w Polsce, bo co roku śpiewa. Fancy też ma być. I Corona. Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, CzarnaMamba napisał: To śpij obwisły cycku jak najwięcej lepsze to niż wku.rwianie ludzi na forum Widzę że Twoja przepowiednia to jaranie się elzbieto 365 dni w roku. Nawet ona cie nie chce. Przykro mi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: Na Polsacie ma być. A reszty nie znam Będę szczelać pilotem z chałtury na chałturę. I tak dzieciory wszystko zagłuszą jak ich powywalam w chińczyku hue hue. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Jesteś też na srafeterii. To cieszy Uzależnienie to ciezka sprawa xD zara odlecę spiulkolotem ale weszlam na bajere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Będę szczelać pilotem z chałtury na chałturę. I tak dzieciory wszystko zagłuszą jak ich powywalam w chińczyku hue hue. Daj im po petardzie będzie spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Uzależnienie to ciezka sprawa xD zara odlecę spiulkolotem ale weszlam na bajere Wyśpij się zawczasu, bo o północy wszyscy miłośnicy zwierząt i Ukrainy dadzą po bębenkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Daj im po petardzie będzie spokoj Petardy są na dziki, trzeba oszczędzać na lato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Wyśpij się zawczasu, bo o północy wszyscy miłośnicy zwierząt i Ukrainy dadzą po bębenkach I dobrze niech strzelajo z bogiem. Choć 1 dzień niech się cieszo ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: I dobrze niech strzelajo z bogiem. Choć 1 dzień niech się cieszo ludzie Amen! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach