Janek Chrystman 0 Napisano niedziela o 08:08 że siedzicie na kibelku a wasz facet obok się goli lub myje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 63 Napisano niedziela o 11:55 Tylko na 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darko2356 1 Napisano niedziela o 21:20 9 godzin temu, SzlafrokSzlory napisał: Tylko na 1. Dobrze Cię rozumiem, bo... Gdy miałem 10 lat, w górskim schronisku kolega poszedł ze mną do WC. Widział mnie siedzącego na ubikacji. Ale gdy już robiłem kupę, powiedziałem mu by wyszedł, bo muszę podetrzeć pupę i założyć majtki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 63 Napisano niedziela o 21:22 1 minutę temu, darko2356 napisał: Dobrze Cię rozumiem, bo... Gdy miałem 10 lat, w górskim schronisku kolega poszedł ze mną do WC. Widział mnie siedzącego na ubikacji. Ale gdy już robiłem kupę, powiedziałem mu by wyszedł, bo muszę podetrzeć pupę i założyć majtki. W rzeczy samej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loui 21 Napisano poniedziałek o 12:54 Tylko na siku. Nie ma opcji, żebym się spokojnie załatwiła. Poza tym...To obrzydliwe tak samo jak jedzenie w toalecie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano poniedziałek o 17:44 A jak to powiedziała kiedyś moja była na takie zapytanie : " Chyba zwariowałeś, nie jestem nauczona z przeproszeniem ... przy kimś ". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach