Tomek89 0 Napisano niedziela o 14:10 zacząłem delikatnie pieszczoty i nie zareagowała w żaden sposób. Rozwaliło mnie to. Siedziała i oglądała dalej telewizor. Żadnej współpracy z jej strony. Ona mi się podoba i z początku myślałem że ja jej także ale mam już duże wątpliwości. Sama mówiła pół roku temu że chce związku. Cieszyła się że się poznaliśmy bo była blisko rok sama po ostatnim rozstaniu. Ja się zaangażowałem emocjonalnie ale widzę że z jej strony to jest mocno letnie choć teraz zaciągnęła mnie na święta u jej rodziców i nie wiem zupełnie co myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulsar ma małego dzyndzla 5 Napisano 6 godzin temu Dnia 4.01.2026 o 15:10, Tomek89 napisał: Ja się zaangażowałem emocjonalnie ale widzę że z jej strony to jest mocno letnie choć teraz zaciągnęła mnie na święta u jej rodziców i nie wiem zupełnie co myśleć. Potrzebny chłop na pokaz, bo zegar tyka i mimo postępu obyczajowego może akurat ona nie akceptuje staropanieństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 238 Napisano 6 godzin temu Dnia 4.01.2026 o 15:10, Tomek89 napisał: zacząłem delikatnie pieszczoty i nie zareagowała w żaden sposób. Rozwaliło mnie to. Siedziała i oglądała dalej telewizor. Żadnej współpracy z jej strony. Ona mi się podoba i z początku myślałem że ja jej także ale mam już duże wątpliwości. Sama mówiła pół roku temu że chce związku. Cieszyła się że się poznaliśmy bo była blisko rok sama po ostatnim rozstaniu. Ja się zaangażowałem emocjonalnie ale widzę że z jej strony to jest mocno letnie choć teraz zaciągnęła mnie na święta u jej rodziców i nie wiem zupełnie co myśleć. Teraz fantazjujesz innych pipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach