Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu To ci Pulsar wlepia bana za "spamming". Może bloker to jego dobry fumfel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ojciec Fassbender 13 Napisano 18 godzin temu Kiedys zgłoszalem jednego gościa, który wyzywał tu Krejzi i Ewę to on nie dostal bana tylko ja tak więc normalne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Ojciec Fassbender napisał: Kiedys zgłoszalem jednego gościa, który wyzywał tu Krejzi i Ewę to on nie dostal bana tylko ja tak więc normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Ojciec Fassbender napisał: Kiedys zgłoszalem jednego gościa, który wyzywał tu Krejzi i Ewę to on nie dostal bana tylko ja tak więc normalne. Ja w tym tygodniu zostalam 3 razy uśpiona bo zgłosilam doslownie jeden, max 2 posty blokujące. Oczywiście forum dalej było zablokowane Powinni w regulaminie zapisać wiodącą rolę blokera i że nie można go zglaszać pod karą usunięcia z forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 20 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Poloneziara, oblech hefnerowski… zabierz mnie stąd. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Black Hawk Down napisał: Poloneziara, oblech hefnerowski… zabierz mnie stąd. 🩷 O tak, zrób to Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Black Hawk Down napisał: Poloneziara, oblech hefnerowski… zabierz mnie stąd. 🩷 Gapa się napił i wyzywa? Dostanie po łapach i będzie płacz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 68 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Ojciec Fassbender napisał: Kiedys zgłoszalem jednego gościa, który wyzywał tu Krejzi i Ewę to on nie dostal bana tylko ja tak więc normalne. To już wiesz ktore userki nie są faworytkami moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 20 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gapa się napił i wyzywa? Dostanie po łapach i będzie płacz Płacz i jazgot już się zaczął. Chora jednostka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 68 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Gapa się napił i wyzywa? Dostanie po łapach i będzie płacz Mnie raz uśpiono za zglaszanie jego urew ciskanych w Iskre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 15 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka Uspiona napisał: O tak, zrób to Madzia A ja właśnie uważam, że to one głównie powinny tu zostać i widzę, że chyba tak się powoli właśnie dzieje. To jest odpowiednie miejsce dla nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 68 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: A ja właśnie uważam, że to one głównie powinny tu zostać i widzę, że chyba tak się powoli właśnie dzieje. To jest odpowiednie miejsce dla nich. Ty jedna bądź ponad to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: A ja właśnie uważam, że to one głównie powinny tu zostać i widzę, że chyba tak się powoli właśnie dzieje. To jest odpowiednie miejsce dla nich. Tak, klimat się zmienił i to chyba na dłużej Edytowano 18 godzin temu przez Śliwka Uspiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 15 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Uspiona napisał: Tak, klimat się zmienił i to chyba na dobre Nie ma czego żałować na szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 15 Napisano 18 godzin temu 18 minut temu, Śliwka Uspiona napisał: To ci Pulsar wlepia bana za "spamming". Może bloker to jego dobry fumfel Po prostu nie chce mu się "pracować", chce zniechęcić do zgłaszania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Po prostu nie chce mu się "pracować", chce zniechęcić do zgłaszania. No to jest skuteczny, trzeba przyznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 15 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Uspiona napisał: No to jest skuteczny, trzeba przyznać Jest, bo ja też coraz rzadziej zgłaszałam na przykład spam blokujący, szczególnie, że coraz mniej mi zależało, czy temat się zatnie, czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano 18 godzin temu 19 minut temu, Śliwka Uspiona napisał: Ja w tym tygodniu zostalam 3 razy uśpiona bo zgłosilam doslownie jeden, max 2 posty blokujące. Oczywiście forum dalej było zablokowane Powinni w regulaminie zapisać wiodącą rolę blokera i że nie można go zglaszać pod karą usunięcia z forum co mialas wpisane w wyjasnieniu uspienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 18 godzin temu 15 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Mnie raz uśpiono za zglaszanie jego urew ciskanych w Iskre Czy jest ktoś, kogo ruda tutaj nie wyzywała? Chyba jedynie śliwke i garsonkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 50 Napisano 18 godzin temu Przynajmniej wiadomo że zgłaszasz zwyrolu śliwkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: co mialas wpisane w wyjasnieniu uspienia? Nic. Powód spamming i jakiś tam jeden punkt który nigdy nie zniknie, czy jakoś tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ojciec Fassbender 13 Napisano 18 godzin temu 24 minuty temu, Śliwka Uspiona napisał: Ja w tym tygodniu zostalam 3 razy uśpiona bo zgłosilam doslownie jeden, max 2 posty blokujące. Oczywiście forum dalej było zablokowane Powinni w regulaminie zapisać wiodącą rolę blokera i że nie można go zglaszać pod karą usunięcia z forum Ja bym na twoim miejscu to olał. Z reguły niczego nie zgłaszam poza tym jednym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 77 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Śliwka Uspiona napisał: Nic. Powód spamming i jakiś tam jeden punkt który nigdy nie zniknie, czy jakoś tak. nie spamuj... to jakas dziwna moda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Przynajmniej wiadomo że zgłaszasz zwyrolu śliwkowy Bardzo rzadko nawet ciebie, fantasto od rodziców w wannie. Blokera zglaszalam żeby odblokować temat. Nie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: nie spamuj... to jakas dziwna moda Zgloszenie jednego blokującego posta to spamowanie? To chyby w dwóch innych internetach się obracamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 853 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Ojciec Fassbender napisał: Ja bym na twoim miejscu to olał. Z reguły niczego nie zgłaszam poza tym jednym razem. Zebrałeś już 3 bany za wyzwiska i później płakałeś, że to maja wina. Ogarnij się, bo masz prawie 40 lat, a rozum chłopczyka w spodenkach na szelkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Uspiona 6 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Ojciec Fassbender napisał: Ja bym na twoim miejscu to olał. Z reguły niczego nie zgłaszam poza tym jednym razem. I tak też zamierzam robić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 20 Napisano 18 godzin temu Odmęty szambonierskie… ale nas to nie obchodzi… 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 20 Napisano 18 godzin temu Muszę przestać tak wydawać walutę …. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 50 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka Uspiona napisał: Bardzo rzadko nawet ciebie, fantasto od rodziców w wannie. Blokera zglaszalam żeby odblokować temat. Nie warto. Kłamiesz bo jak dostaje bana to jest cytat gdzie ci pojechałem że ukrywasz się jak pdf i największy zwyrol. A że masz obsesję na moim punkcie , to trudno zarzucić komuś innemu zgłaszanie mnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach