Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 22:33 (edytowany) Gramy nocą muzę Edytowano niedziela o 22:33 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 23:08 .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano niedziela o 23:50 Pisałeś coś do mnie, ale jakiś Chochlik wyklikał wpisy Co za zawiść i patologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 23:53 (edytowany) Pisałem, ale nie dają mi prawiczki odpisać jak powienienem, więc łap na noc w policzek I dobranoc Magda Edytowano niedziela o 23:53 przez Spaghetti... 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano niedziela o 23:55 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Pisałem, ale nie dają mi prawiczki odpisać jak powienienem, więc łap na noc w policzek I dobranoc Magda Szczerbaty wyklikał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano niedziela o 23:57 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Szczerbaty wyklikał Ja Cię całuje i dobranoc Ty masz bekę Kużwa Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:01 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja Cię całuje i dobranoc Ty masz bekę Kużwa Magda Proszę Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:07 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Proszę Cię Wiem przestań Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:12 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem przestań Dobranoc Okrutny jesteś i ciężko nadążyć za Tobą, mimo, że bardzo dobrą mam kondycję Miłych snów życzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:16 (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Okrutny jesteś i ciężko nadążyć za Tobą, mimo, że bardzo dobrą mam kondycję Miłych snów życzę Wiem, ale nie okrutnik, a to jest różnica Wzajemnie i śpij spokojnie bo ... Edytowano poniedziałek o 00:19 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:21 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Okrutny jesteś i ciężko nadążyć za Tobą, mimo, że bardzo dobrą mam kondycję Miłych snów życzę Wiem, ale nie okrutnik i to jest róznica Wzajemnie śpij spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:22 14 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem przestań Dobranoc Ktoś znowu skasował Twój wpis Pravik się napił i waruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:23 3 minuty temu, Wacek Sratuszczak napisał: Makaron jedź do Wapienicy i wyruuchaj Magde jak Szynszyle, może to jej pomoże i znormalnieje Screen i na policję pójdzie. Licytujemy się szczerbaty? Nie chodź za mną i nie siedź na moich profilach, bo wzbudzasz odrazę i pogardę. Rzygać się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:25 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ktoś znowu skasował Twój wpis Pravik się napił i waruje Wiem, posty na różowo, więc kolorowo Pravik skończy niedługo tam gdzie jego miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:26 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, posty na różowo, więc kolorowo Pravik skończy niedługo tam gdzie jego miejsce Jedziemy do Łodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:28 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jedziemy do Łodzi? Przecież ja aktualnie w Łodzkim jestem Góralko idż kużwa spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:29 Przed chwilą, Wacek Sratuszczak napisał: Madzia po co korzystasz z Salon Urody Pierwiastek Piękna&Solarium | Bielsko-Biała jak jesteś brzydka? Poradnia specjalistyczna w Tworkach przyjmie cię z otwartymi ramionami Cóż, nie dasz mi pogadać z Makaronem, więc dzwonię pod 112 żeby Policja podjechała do Łyszkowic.. Chcesz kłopoty ok. Nie wiem o co ci chodzi, że prześladujesz mnie szczerbaty i wypisujesz bzdury, ale dziś to zakończę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:30 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Przecież ja aktualnie w Łodzkim jestem Góralko idż kużwa spać Wracam do hal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:32 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wracam do hal Uważaj na siebie tam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:34 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Uważaj na siebie tam Zawsze uważam na siebie.. Świstaka nie widziałam, a Gina pytała, czy widziałam. Chociaż dużo razy byłam w Tatrach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:35 Ok, ostatni bit ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:40 (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze uważam na siebie.. Świstaka nie widziałam, a Gina pytała, czy widziałam. Chociaż dużo razy byłam w Tatrach. Więc masz szczęście Świstaki pokazują się rzadko, bo klimat się zmienił. W Tatrach i Zakopcu też byłem i nie tylko Edytowano poniedziałek o 00:42 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 864 Napisano poniedziałek o 00:42 Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Więc masz szczęście Świstaki pokazuj się rzadko, bo klimat się zmienił. W Tatrach i Zakopcu też byłem i nie tylko Kocham Tatry zimą, bo kocham zimę. Skrzypiący śnieg, zimny nos, cudowne widoki i herbata w termosie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:47 (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kocham Tatry zimą, bo kocham zimę. Skrzypiący śnieg, zimny nos, cudowne widoki i herbata w termosie Też kocham góry, bo już w szkole podstawowej musiałem się zmierzyć nie tylko z wycieczką krajoznawczą, ale z walką o siebie i przetrwaniem zanim znalazłem wyjście. Herbata i termos super, ale jak nie masz nic to jest wyzwanie czego Ci nie życzę słońca tak Edytowano poniedziałek o 00:49 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 467 Napisano poniedziałek o 00:50 Sorry za ortografię, zawsze byłem kulawy z tej tematyki. Wolę matme i fizykę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 82 Napisano poniedziałek o 06:00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 94 Napisano poniedziałek o 15:26 Kto oglądał Czarodziejkę z księżyca to może mu się spodoba nowa aranżacja AI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 94 Napisano poniedziałek o 15:28 (edytowany) "Ten komentarz nie może już być edytowany. Prawdopodobnie został on przeniesiony lub usunięty, lub może minęło zbyt dużo czasu od napisania." Probowalam ale tylko to wyskakuje. A niemożliwe żebym przekroczyła czas. Edytowano poniedziałek o 15:30 przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 15:51 22 minuty temu, yeya napisał: "Ten komentarz nie może już być edytowany. Prawdopodobnie został on przeniesiony lub usunięty, lub może minęło zbyt dużo czasu od napisania." Probowalam ale tylko to wyskakuje. A niemożliwe żebym przekroczyła czas. Być może w tym roku zmieniły się reguły korzystania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 63 Napisano poniedziałek o 15:53 To jakiś błąd w matriksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach