Black Hawk Down 59 Napisano środa o 22:20 Z szyneczką. A na deser jabłko. i pokładam się.. Czy ktoś ma propozycję jakiegoś ciekawego filmu na yt, który bym mogła obejrzeć przed spaniem, najlepiej z cyklu true-crime bądź coś o zjawiskach paranormalnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 35 Napisano środa o 22:24 Jestem jaki jestem z Michałem Wiśniewskim. Z synem lubimy obejrzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akuna matatah 5 Napisano środa o 22:24 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akuna matatah 5 Napisano środa o 22:30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 415 Napisano środa o 22:32 7 minut temu, Onaaaaa napisał: Jestem jaki jestem z Michałem Wiśniewskim. Z synem lubimy obejrzyc. oglądnąć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 35 Napisano środa o 22:33 Przed chwilą, Еlciаа napisał: oglądnąć. w moich stronach mówią obejrzeć ale ja jestem kiepska z jezyka polskiego, to nie będę sie wykłócać. Na szczęście nadrabiam ponadprzeciętnym łączeniem kropek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 415 Napisano środa o 22:37 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: w moich stronach mówią obejrzeć ale ja jestem kiepska z jezyka polskiego, to nie będę sie wykłócać. Na szczęście nadrabiam ponadprzeciętnym łączeniem kropek I co na to libed? On miał pamiętam jakąś swoją wersje dla obejrzeć i oglądać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 35 Napisano środa o 22:37 Przed chwilą, Еlciаа napisał: I co na to libed? On miał pamiętam jakąś swoją wersje dla obejrzeć i oglądać. Libed to pozjadał wszystkie rozumy i jest tu przecież najmądrzejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano środa o 23:12 50 minut temu, Black Hawk Down napisał: Z szyneczką. A na deser jabłko. i pokładam się.. Czy ktoś ma propozycję jakiegoś ciekawego filmu na yt, który bym mogła obejrzeć przed spaniem, najlepiej z cyklu true-crime bądź coś o zjawiskach paranormalnych. Nie znam takiego. Ale na Netflixie jest fajny film "Cuda z nieba". Chyba przed Sylwestrem oglądałam i film jest bardzo wzruszający (bez spojlerów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 59 Napisano środa o 23:28 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie znam takiego. Ale na Netflixie jest fajny film "Cuda z nieba". Chyba przed Sylwestrem oglądałam i film jest bardzo wzruszający (bez spojlerów) Ja już w pieleszach i tylko na telefonie, jutro po pracy może zerknę na tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano środa o 23:30 Przed chwilą, Black Hawk Down napisał: Ja już w pieleszach i tylko na telefonie, jutro po pracy może zerknę na tv. Pravik zablokował temat, więc idę spać, bo ledwo wróciłam z pracy i znowu rano trzeba bardzo wcześnie wstać. (bielutko u mnie i cały czas sypie ) Dobrej nocy 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 239 Napisano środa o 23:30 Jak nie jesteś ociemniała to polecam Stopklatka film Gra Tajemnic. To jest o złamaniu enigmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 59 Napisano środa o 23:33 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pravik zablokował temat, więc idę spać, bo ledwo wróciłam z pracy i znowu rano trzeba bardzo wcześnie wstać. (bielutko u mnie i cały czas sypie ) Dobrej nocy 🩵 Ale tutka zaliczyła wtopę, chciała być fajna, a tylko się ośmiesza. U mnie też piękna zima i mroźno. Słodkich snów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 35 Napisano środa o 23:36 2 minuty temu, Black Hawk Down napisał: Ale tutka zaliczyła wtopę, chciała być fajna, a tylko się ośmiesza. U mnie też piękna zima i mroźno. Słodkich snów. Ważne ze nie wiecznie napruta jak ty ale wg mnie ty masz jakis Chad (o ile nie trollujesz) bo nawet chlejąc na potęgę nie da sie tak odwalać jak ty. Wspolczuje w sumie, ciężka choroba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 35 Napisano środa o 23:38 I znowu jakaś stara złowroga baba na awatarze:p może to one na ciebie tak działają, jak jakies cieki wodne zes taka antypatyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 35 Napisano środa o 23:40 Przed chwilą, slоńcewmroku napisał: Beata marsz do spania Znowu bicek pomyłka nickowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach