Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:29 Te nadruki i ceny do tego jakiś kuferek z zamszu dizajnerski i nowe pudełka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:32 To jest niesamowite można kupić grę za 9,99 co na PlayStation 199 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:37 Tak sobie szedłem z InPostu i mi się przypomniało jak to było fajnie gdy bogaty kolega kupował sobie bigboxy 69zl w kiosku kradnac rodzicom po 50zl po ksiazkach Dzisiaj będąc cierpliwym hunterem można wyrwac samą płytę z nich po 2,5-20zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 1 Napisano czwartek o 17:38 7 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Te nadruki i ceny do tego jakiś kuferek z zamszu dizajnerski i nowe pudełka na twoim złomie żadna gra nie pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:38 A nadruki som kozackie jak na PlayStation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 1 Napisano czwartek o 17:38 Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak sobie szedłem z InPostu i mi się przypomniało jak to było fajnie gdy bogaty kolega kupował sobie bigboxy 69zl w kiosku kradnac rodzicom po 50zl po ksiazkach Dzisiaj będąc cierpliwym hunterem można wyrwac samą płytę z nich po 2,5-20zl a ty kradłeś matce emeryture Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:38 Przed chwilą, Jestem pdf tak napisał: na twoim złomie żadna gra nie pójdzie Wszystkie pojdom bo ja zbieram gry bez drm to zazwyczaj retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:39 Przed chwilą, Jestem pdf tak napisał: a ty kradłeś matce emeryture Moja mama wtedy miała 360 renty i 220 alimentów na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:39 Mam setup pc 4-5 monitorów i drugi retro pc xp normal i turbo z 17lcd sony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:40 Dzisiaj bigboxy nawet po kilka tysięcy za gre a same plyty jeszcze som tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:41 Ale wystrzelom wydam na kuferek 500 jeden a będzie warty 10tys 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:43 Ubieram 3 będzie 1500 na 30tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:44 I caly pulpit sobie zapelnie ikonami retro w Windows xp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 17:51 Do tego można kupić sliczne kejsy lub folijki czy koperty co kto chce zbiór może wyglądać jak drimcast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano czwartek o 18:07 33 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: To jest niesamowite można kupić grę za 9,99 co na PlayStation 199 Tylko konsole dla dużych dzieci masz za 1600, a za 1600 zł, to sobie możesz kupić jedynie płytę główną do PC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano czwartek o 18:55 1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Te nadruki i ceny do tego jakiś kuferek z zamszu dizajnerski i nowe pudełka PC to jest wyższa kultura niż konsole - dawno mówiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:32 35 minut temu, +RC+ napisał: PC to jest wyższa kultura niż konsole - dawno mówiłem. Jest rozpíerdolnik brak standardu estetyki ale ja zrobię swoją same plyty + nowe pudełka i tylko te wersje gry wydanie co mialo nadruk gry a nie jakieś selloff i napis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:33 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Tylko konsole dla dużych dzieci masz za 1600, a za 1600 zł, to sobie możesz kupić jedynie płytę główną do PC. Za pc retro mff jeden dałem 45 drugi 80 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano czwartek o 19:34 Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Za pc retro mff jeden dałem 45 drugi 80 zeta Ale one nadają się jedynie na śmietnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:36 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale one nadają się jedynie na śmietnik Co ty piepszysz ten gorszy to 20-30fps w 1280x1024 gta3 a ten lepszy 50-60fps Taki worms armagedon czy gta 2 na tym lepszym to 350fps wyciąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:37 Chce filing retro jak słabo gry chodzily odpalam ten 45 chce retro ale mocny fps odpalam ten lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano czwartek o 19:37 Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Co ty piepszysz ten gorszy to 20-30fps w 1280x1024 gta3 a ten lepszy 50-60fps Taki worms armagedon czy gta 2 na tym lepszym to 350fps wyciąga Ale kto normalny gra w GTA 3 i wormsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano czwartek o 19:38 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale one nadają się jedynie na śmietnik Bzdura. PC z Core i3 czwartej generacji i 8 GB RAM jest nadal przyzwoitą maszyną do biura, internetu, jakiś starszych gierek. A Leżak ma skylake'a, czyli szósta generacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:38 To som petardy na windowsa xp oba 500gb oba 4gb ramu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano czwartek o 19:38 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Co ty piepszysz ten gorszy to 20-30fps w 1280x1024 gta3 a ten lepszy 50-60fps Taki worms armagedon czy gta 2 na tym lepszym to 350fps wyciąga Nie zna się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:39 Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale kto normalny gra w GTA 3 i wormsy. Ja na retro setupie będę gierczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:39 Przed chwilą, +RC+ napisał: Nie zna się. No kiedyś dopiero zbuduje setup retro jak jusz bedom części po 999 a gry po 199 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 168 Napisano czwartek o 19:40 1 minutę temu, +RC+ napisał: Bzdura. PC z Core i3 czwartej generacji i 8 GB RAM jest nadal przyzwoitą maszyną do biura, internetu, jakiś starszych gierek. A Leżak ma skylake'a, czyli szósta generacja. Czyli dla mnie bezużyteczny i śmietnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:40 Teraz pije i nie rozumie nostalgii i sentymentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 126 Napisano czwartek o 19:41 Przed chwilą, Zero cukru napisał: Czyli dla mnie bezużyteczny i śmietnik. Do czasu aż ci się znudzom gry 4k i będziesz chciał w worms armagedon pograc i se nawet crt kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach