+RC+ 28 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Edytowano 21 godzin temu przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 21 godzin temu Dlatego wolę sama robić zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dlatego wolę sama robić zakupy Szczególnie na dziale warzywnym ryzyko Edytowano 20 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 20 godzin temu Zabiłabym wzrokiem za takie niecne czyny W sklepie też trzeba się zachowywać, zwłaszcza, że są kamery i ochrona sklepu widzi pewne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 20 godzin temu Faceci są yebnieci. Wszedzie tylko aluzje i analogię nawet w zwykłym warzywie. Chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 419 Napisano 20 godzin temu Ciekawe co w dziale z kiełbasą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 28 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Faceci są yebnieci. Wszedzie tylko aluzje i analogię nawet w zwykłym warzywie. Chore Nie chcesz nawet wiedzieć co preezydent Lindon B. Johnson odwalił kiedyś na zamkniętej konferencji prasowej z dziennikarzami xD Edytowano 20 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 40 Napisano 20 godzin temu Przerysowane. Moja żona czyta wszystkie etykiety- składy itd zanim coś kupi oraz układa zakupy tematycznie. Typu chemia osobna torba. Owoce, warzywa osobna. Miękkie opakowania- towar wrażliwy na zgniecenie. Itd. Przebijesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano 20 godzin temu Pewnie pedantyczna. Ja się boję takich ludzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 20 godzin temu Ogórki teraz drogie i w folii. Ble. Bez smaku, zapachu i słońca. Warzywa najlepiej smakują w lecie, kiedy są tańsze, można dotknąć bez foli i dziwnych skojarzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 419 Napisano 20 godzin temu Ja jakbym miala czytać etykiety wszystkiego co kupuje to by mi życia nie wystarczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 40 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Pewnie pedantyczna. Ja się boję takich ludzi xD Jak kładę nogi na stoliku, sprawdza mi czystość skarpetek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 20 godzin temu Jedzenie w dzisiejszych czasach to nawet koło jedzenia nie stało I może od tego zacznijmy. Same E wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano 20 godzin temu Kiedys to było, a teraz to ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 40 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja jakbym miala czytać etykiety wszystkiego co kupuje to by mi życia nie wystarczyło. Dlatego mam status świętego męczennika zakupowego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Zaden mój chłop tak nie robił, może temu ze nie prowadzam sie z dziecmi / opóźnionymi w rozwoju mysle ze takie coś z większym prawdopodobieństwem odwali wyborca konfederacji Edytowano 20 godzin temu przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 32 Napisano 20 godzin temu No bo jak to układać nietematycznie albo miękkie na spód, żeby się zgniotło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 20 godzin temu Analogia w zwykłym warzywie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 40 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: No bo jak to układać nietematycznie albo miękkie na spód, żeby się zgniotło To uwazaj dzisiaj, bo jak będziesz za długo czytała, zrobię numer z makaronem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 419 Napisano 20 godzin temu Akurat takie kwestię jak pakowanie w siatki odzielnie chemię, oddzielnie np warzywa i owoce, oddzielnie rzeczy delikatne to wydawalo mi się że każdy tak robi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano 20 godzin temu 20 minut temu, Jakub Marley napisał: Przerysowane. Moja żona czyta wszystkie etykiety- składy itd zanim coś kupi oraz układa zakupy tematycznie. Typu chemia osobna torba. Owoce, warzywa osobna. Miękkie opakowania- towar wrażliwy na zgniecenie. Itd. Przebijesz? Ja czasem czytam skład (kiedys więcej) a miekkie daje na górę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Marley 40 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Akurat takie kwestię jak pakowanie w siatki odzielnie chemię, oddzielnie np warzywa i owoce, oddzielnie rzeczy delikatne to wydawalo mi się że każdy tak robi. Nie ja, szkoda czasu. Ja mam sposób napchac maksymalnie jak leci i szybko do samochodu. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 49 Napisano 20 godzin temu Ja chemie jakas to rzadko kupuje podczas spożywczych zakupow a jesli chodzi o kosmetyki to i tak zawsze w innym miejscu, wiec siła rzeczy inna torba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: No bo jak to układać nietematycznie albo miękkie na spód, żeby się zgniotło Mogłybyśmy razem kupować, wszystko robisz jak trzeba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 88 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Nie rozumiem poruszenia i oburzenia z sortowaniem i układanie zakupów w wózku, myślałam, że wszyscy tak robią. A to wszyscy wala jedzenie i chemie razem jeszcze wymieszane z miękkimi i warzywami by mieć pogniecione i poobijane Edytowano 20 godzin temu przez taka_pokraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano 20 godzin temu Jak się robi zakupy z chłopem to na początku tak w miarę razem się trzymają, ale w pewnym momencie ona ogląda piżamy i pościele a on w innej części sklepu wiertarki. Nie wiem gdzie tam jest czas na fallusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 88 Napisano 20 godzin temu A ja robię zakupu sama, bo z mężem nie mogą czytać etykiet i oglądać produktów zanim coś wybiorę. Mamy inne priorytety zakupowe, ja chce wiedzieć co kupuję i wybrać dobrze a on chce szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 878 Napisano 20 godzin temu 10 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie rozumiem poruszenia i oburzenia z sortowaniem i układanie zakupów w wózku, myślałam, że wszyscy tak robią. A to wszyscy wala jedzenie i chemie razem jeszcze wymieszane z miękkimi i warzywami by mieć pogniecione i poobijane Wiadomo, że jogurty i śmietana idą na górę. Żadna filozofia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 9 Napisano 20 godzin temu Beka ale jakby robił tak cały czas to tylko walnąć w czapkę dla odświeżenia umyslu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 9 Napisano 19 godzin temu Moja psiapsi taka jest i to wkorwia czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach